Oczekiwane Albumy !!! Michael no. 2
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Oczekiwane Albumy !!! Michael no. 2
Billboard opublikował wyniki rankingu na 50 najbardziej oczekiwanych albumów.
1. Britney Spears
2. Michael Jackson
3. Madonna
4. Mariah Carey
5. Rihanna
6. Nicole Scherzinger (from The Pussycat Dolls)
7. The Pussycat Dolls
8. Nelly Furtado (new album in Spanish)
9. Jennifer Lopez (new album in English)
10. Cindy Lauper
źródło: http://nellyfurtado.fan.pl/[/u]
1. Britney Spears
2. Michael Jackson
3. Madonna
4. Mariah Carey
5. Rihanna
6. Nicole Scherzinger (from The Pussycat Dolls)
7. The Pussycat Dolls
8. Nelly Furtado (new album in Spanish)
9. Jennifer Lopez (new album in English)
10. Cindy Lauper
źródło: http://nellyfurtado.fan.pl/[/u]
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Zgadzam sie z wami w 10000% , tak po prostu co by nikt nie czekał i nagle BOOM !!!!!!! Feniks powstał z popiołów cudnie by było no coś tak jak było z HIStory !!!Karolina pisze:Masz rację Zrobiłby duże wrażenie. Coś takiego: 'E tam, On już upadł' i nagle BOOMjolene_ pisze:Wolałabym, by był mniej oczekiwany, a żeby bardziej poraził świat show businessu .
A zresztą i tak wszystkich zszokuje swoim nowym albumem.
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...
Mnie osobiście dziwi troche brak na tej liscie a tymbardziej w ścisłej 10 tce albumu Alicyjki Kluczyk <Alicia Keys> nom ale cóż żeby tak Pan Britny przed MJ to nie moge tez zrozumiec ale jeszcze penei duzo sprawek na tym świecie nei zrozumiem tak szybko :)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
A tak wogole to jest mniej więcej jakaś data premiery?? Albo czy wiadomo ile już Michael zgromadzil piosenek czy dem. http://www.youtube.com/watch?v=rxNK-4L4TbA
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Ja tam nie widzę żadnego powodu aby się tak bulwersować. To tylko wyniki rankingu w kategorii "najbardziej oczekiwane albumy pop 2007". Głosowanie było internetowe na stronie billboardu. Widać Britney ma więcej fanów, którzy oddali na nią głos. To wszystko.Ai pisze:jak można pusty plastik dawać na pierwsze miejsce ? to jakieś pomylenie pojęć... ktoś tu ma zachwiany system wartości
A może są dwa rodzaje ludzi... tacy którzy dzielą innych ludzi na dwa rodzaje i tacy, którzy tego nie robią...no ale są ludzie i taborety
Jakbym słyszał co do powiedzenia mają przeciwnicy Michaela Jacksona na jego temat. Może jednak bądźmy klasę wyżej i nie róbmy ze strony dla fanów Michaela Jacksona drugiego forum Onetu. Szczególnie, że Britney darzy szacunkiem Michaela i na odwrót... mam nadzieję, że wszyscy pamiętają chociażby pewne wykonanie The way you make me feel.Ai pisze:pusty plastik
Oczywiste jest, że muzyczny dorobek Michaela jest o wiele bogatszy, interesujący. Osobiście nie dziwię się jednak tak wysokiej pozycji Britney - po niedawnym zamieszaniu z załamaniami psychicznymi, włosami, dziećmi, etc. Przyznać trzeba, że to ona, a nie Michael częściej pojawiała się ostatnio na językach innych, w prasie, szczególnie brukowej. Nic dziwnego, że ludzie chcą wiedzieć, co ta kobieta jeszcze będzie w stanie zrobić. A Król Popu? Grzecznie siedzi w studiu i tworzy, nagrywa; nie dąży aktualnie do większego rozgłosu.
Fake.Wiśnia pisze:http://www.youtube.com/watch?v=rxNK-4L4TbA
Pięne słowa^^ Trzymajmy fason i pokażmy klase!:)czekamy na album;) 2 mIEJSCE! WOW:):* buziaki:)Pank pisze:Może jednak bądźmy klasę wyżej i nie róbmy ze strony dla fanów Michaela Jacksona drugiego forum Onetu. Szczególnie, że Britney darzy szacunkiem Michaela i na odwrót... mam nadzieję, że wszyscy pamiętają chociażby pewne wykonanie The way you make me feel.
Oczywiste jest, że muzyczny dorobek Michaela jest o wiele bogatszy, interesujący.
Na zawsze w moim sercu
Do zobaczenia później, Mike
[*]
Do zobaczenia później, Mike
[*]
No cóż trudno się dziwić Michaelowi, że nie występuje i nie pojawia się zbyt często w telewizji czy też prasie. Było nie było to co media z nim zrobiły jest głównym powodem jego oderwania się od życia w światłach fleszy. Zastanawiam się za jaki czas, jeśli w ogóle kiedyś będą przychylnie pisać lub mówić o MJu.
Z mojej strony użycie "pustego plastiku" było tylko podkreśleniem, że nie uważam muzyki pani Britney Spears za szczególnie wartościową. W sumie z całego jej dorobku uważam za ciekawe hm... może dwa kawałki. Takie śpiewanie o wszystkim i o niczym. To tylko moje zdanie i ktoś może się z nim nie zgadzać.
Z mojej strony użycie "pustego plastiku" było tylko podkreśleniem, że nie uważam muzyki pani Britney Spears za szczególnie wartościową. W sumie z całego jej dorobku uważam za ciekawe hm... może dwa kawałki. Takie śpiewanie o wszystkim i o niczym. To tylko moje zdanie i ktoś może się z nim nie zgadzać.
Lies run sprints, but the truth runs marathons
MJ symbol mojego dzieciństwa - dziecko BAD
MJ symbol mojego dzieciństwa - dziecko BAD