Oczekiwane Albumy !!! Michael no. 2

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
adax

Post autor: adax »

moim zdaniem to że znalazła się na pierwszym miejscu moze wynikać też z tego, że ostatnio była non stop na pierwszych stronach gazet- a to odwyk, a to imprezy z paris hilton, a to że sie ogoliła na łyso :podejrzliwy: napewno to w dużym stopniu wpłynelo, są ciekawi jak po takich przejściach panna da sobie rade w muzyce.... chociaż majk miał dużo gorsze przeżycia, ale wiadomo że on zawsze zrobi coś wielkiego, a britney nie wiadomo :-/
--Maybe I'm addicted,
I'm out of control,
but you're the drug
that keeps me from dying....

*someday my prince will come*
Awatar użytkownika
Ai

Post autor: Ai »

to też zależy od gustu człowieka. Ja z reguły nie słucham POPu, ale posłużę się słowami mojego znajomego "gdyby muzyka POP brzmiała i była na takim poziomie jaki prezentuje Michael Jackson, to z chęcią bym jej słuchała".
Jeśli ktoś lubi słuchać piosenek wyłącznie prostych, banalnych i nic niesionych ze sobą to proszę bardzo. Na dłuższą metę uważam, że każdy będzie szukał odmiany, czegoś co nie tylko dobrze się słucha, ale również niesie ze sobą jakieś przesłanie. Już wole muzykę poważną czy poezje śpiewaną od takiej muzyki jaką daje nam do słuchania pani Britney Spears.
Lies run sprints, but the truth runs marathons

MJ symbol mojego dzieciństwa - dziecko BAD
Awatar użytkownika
wapniak72

Post autor: wapniak72 »

Ai pisze:to też zależy od gustu człowieka. Ja z reguły nie słucham POPu, ale posłużę się słowami mojego znajomego "gdyby muzyka POP brzmiała i była na takim poziomie jaki prezentuje Michael Jackson, to z chęcią bym jej słuchała".
Jeśli ktoś lubi słuchać piosenek wyłącznie prostych, banalnych i nic niesionych ze sobą to proszę bardzo. Na dłuższą metę uważam, że każdy będzie szukał odmiany, czegoś co nie tylko dobrze się słucha, ale również niesie ze sobą jakieś przesłanie. Już wole muzykę poważną czy poezje śpiewaną od takiej muzyki jaką daje nam do słuchania pani Britney Spears.
To twoje odczucie, a moim zdaniem kazda muzyka która znajduje swoich odbirców cos ze soba niesie. Przede wszystkim ze słuchania muzyki nalezy czerpac satysfakcje, a ta pojawia sie tylko wtedy kiedy piosenka przemawia do nas emocjonalnie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Ai

tak jak mówiłam to kwestia gustu

Awatar użytkownika
wapniak72

Post autor: wapniak72 »

Ai pisze:tak jak mówiłam to kwestia gustu
dlatego nie nalezy uwazac danej muzyki za gorsza
Obrazek
Awatar użytkownika
Ai

ale można wyrazić swoje zdanie

Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

A jednak Michael jest oczekiwany co :-) na Youtube sa już pewne filmiki zrobione przez fanów, na temat Michaela comebacku, niektóre awet fajne:P
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Ai

heh a kiedy nie był ?
przecież co by się nie stało, jakby go nie oczernili on zawsze ma swoich fanów, którzy go będą podziwiać i wspierać ^^

Awatar użytkownika
Stanisław Leon Kazberuk

Post autor: Stanisław Leon Kazberuk »

kaem pisze:O jak miło, że ktoś zagłosował na Cindy Lauper. Ona coś szykuje?
Kusiło mnie, by to napisać.
Otóż przydałoby się coś, bo ostatnia płyta - Body Acoustic - to tylko nowe wersje starych piosenek. A czytałem, że ma podobno wyjść koncertowy z zapisem trasy True Color - 2007. Czekam niecierpliwie.
Awatar użytkownika
malina19

Post autor: malina19 »

Ai pisze:przecież co by się nie stało, jakby go nie oczernili on zawsze ma swoich fanów, którzy go będą podziwiać i wspierać ^^
zgadzam sie, nie sztuką jest mieć niezliczona liczbe fanów ktorzy po pewnym okresie czasu zrezygnuja ze swojego idola.MJ ma fanów ale oddanych ktorzy zawsze o nim pamietaja i sie go nie wyrzekają a to jest najwazniejsze ;-)
Awatar użytkownika
Ai

nie sztuka być fanem kogoś kto jest w danym momencie u szczytu swojej popularności, sztuką jest podziwiać kogoś pomimo jego wyglądu, spraw jakie przez lata zrobiły z opinią człowieka, czy zdarzeń jakie przeszła dana osoba.
Koło fortuny toczy się cały czas... raz się jest na szczycie raz jest się na dnie

Awatar użytkownika
defi

Post autor: defi »

Awatar użytkownika
Ai

hm... jak na moje oko to za wiele ten filmik nie mówi
powtarza to co wszyscy tutaj na forum wiedzą - legenda, ikona, król, wizjoner itd powraca
liczyłabym na coś więcej ;-)

Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

ten ranking chyba jest nieprawdziwy Michael powinien być na 1 .
:rocky: A poza tym wszyscy mają dość britney
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
SUNrise

Post autor: SUNrise »

Bi-chan pisze:ten ranking chyba jest nieprawdziwy Michael powinien być na 1 .
każdy internetowy ranking to wyścig szczurów, a jego wyniki to absolutna fikcja.
Tak zupełnie dla przykładu (czysta inscenizacja) - załóżmy, że:
30 różnych osób oddało głos na Cindy Lauper więc ma 30 punktów.
A dwóch fanów MJ o niespożytej energii kliknęło na nazwisko swojego idola po 30 razy, w wyniku czego MJ ma 60 głosów i ląduje na 1 miejscu, choć tak naprawdę tylko dwie osoby na niego zagłosowały. I gdzie tu sprawiedliwość? A wiem z długoletnich obserwacji :), że fani MJ uwielbiają - i mają jakąś niezwykłą potrzebę - upychać na siłę swojego idola na pierwszych miejscach wszędzie gdzie się tylko da, zwłaszcza w takich internetowych ankietach i głosowaniach. Więc wyniki takich ankiet nigdy nie są fair i w najmniejszym stopniu nie oddają rzeczywistości... Toteż ja np. z zasady raczej nigdy nie biorę udziału w takich głosowaniach.
ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ