W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam wszystkich! Kocham muzyke Michaela. Znam tylko 3 osoby które by ją też lubiły Gdy mówię ''Lubię piosenki MJ'a najczęściej jestem wyśmiewany. To media zrobiły mu taki wizerunek. Ja jednak się tego nie wstydzę. Niektórzy zrozumieją niektórzy nie że MJ oprócz tego że świetnie śpiewa, tańczy to jeszcze jest bardzo dobrym człowiekiem. Jeszcze raz: Sie ma![/url]
Media mają nieograniczoną wolność słowa i praktycznie nie ponoszą odpowiedzialności za przekazywane informacje. Niemniej nie zwalnia to odbiorców tych mediów czyli nas od samodzielnego i krytycznego myślenia, na ile dane informacje są wiarygodne i jakie są wątki przyczynowo-skutkowe...dotyczy to nie tylko 'obrazu MJ'a w mediach', ale także vice versa...na ile MJ sam dał się wpędzić 'w tę machinę'...przez własną naiwność? Przez własną nieporadność i złym wyczuciem do ludzi, którym zaufał, a oni obrócili się przeciwko niemu? Wszystko to jest złożony proces...i tak naprawdę środek ciężkości leży po obu stronach ;)
A przechodząc do sedna - witam wśród miłośników talentu, geniuszu, dokonań artystycznych i życia Michaela Jacksona
Baw się dobrze i czuj się jak u siebie
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
No to ja też się przywitam a co się będę Tytuł Twojego tematu brzmi prawie tak jak gdybyś wspierał nas w szerzeniu jakiejś propagandy:D wspieraj wspieraj się nie krępuj
Witaj defi.
Miło słyszeć, że kolejna MJówka jest z nami
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"