Michael ponownie w Londynie 22/05/07
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- MJfanTASTIC
Jeny ja też widzę Myszkę Mickey albo jakaś zbiorowa halucynacja albo... nie nie! Bankowo to Mickey, ale gdyby Billie Jean nie zwróciła na to uwagi pewnie by mi umknęło! Niby elegancik, muszka nie siada a pod spodem Myszka Mickey ehhh cały MJ no i jak go tu nie lubić
Ain't no sunshine when he's gone...
Re: Michael ponownie w Londynie 22/05/07
Dzięki MJóweczki za info i zdjęcia
Ja tym razem musiałam być gdzie indziej, ale z niecierpliwością czekam na Wasze relacje z Londynu
Ja tym razem musiałam być gdzie indziej, ale z niecierpliwością czekam na Wasze relacje z Londynu
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
jeszcze nie spotkałam ankiety internetowej na której głosuje się dwa razy z tego samego Numeru IP
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
- BillieJean
vera123 pisze:Ja nie widzę żadnej Myszki Mickey! Raczej bym powiedziała ze koszula jest jakaś ufajdana! Takie ciemniejsze okrągłe plamy! Nie wiem czy o to chodzi ale wygląda to jak by była mokra w tych miejscach! Gdzie tu Myszka Mickey!????
Też o tym myślałam.
Ale wole się trzymać się pierwszej wersji.
Ale by się Michael uśmiał gdyby przeczytał ciągnące sie przez pare stron Wasze rozważania czy to Myszka Mickey czy może plamy potuBillieJean pisze:vera123 pisze:Ja nie widzę żadnej Myszki Mickey! Raczej bym powiedziała ze koszula jest jakaś ufajdana! Takie ciemniejsze okrągłe plamy! Nie wiem czy o to chodzi ale wygląda to jak by była mokra w tych miejscach! Gdzie tu Myszka Mickey!????
Też o tym myślałam.
Ale wole się trzymać się pierwszej wersji.
BJ powiedziała że czuje się jak w surrealistycznym śnie
i wogle jest super
widziały samochód, i były pod hotelem dzis tez idą- btw Royal Garden
on tam chyba zostanie na thriller live!!!
i wogle jest super
--Maybe I'm addicted,
I'm out of control,
but you're the drug
that keeps me from dying....
*someday my prince will come*
I'm out of control,
but you're the drug
that keeps me from dying....
*someday my prince will come*
Wiecie co? Tak patrzę na te zdjęcia i się zastanawiam czy nie wyglądałby lepiej gdyby ściął włosy do takiej długości jak miał w 2001(czasy Invincible). Nie żeby mnie to jakoś szczególnie interesowało, ale taka myśl mnie właśnie naszła Tylko mi nie piszcie, że to jego sprawa jak wygląda, bo ja dobrze wiem, że przecież nie moja;) Ale refleksja to refleksja....Kolor koszuli a to mi się podoba, bo te czarne wdzianka już mi się trochę nudzą (za to chyba nie jemu).
Chociaż w tej fryzurze nie wygląda źle..., nawet mu ten lekki zarost na górną wargą pasuje....Dobrze się trzyma jak na swój wiek.
Chociaż w tej fryzurze nie wygląda źle..., nawet mu ten lekki zarost na górną wargą pasuje....Dobrze się trzyma jak na swój wiek.
"Nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit"
/nie byłoby wielkiego geniuszu bez domieszki szaleństwa/
/nie byłoby wielkiego geniuszu bez domieszki szaleństwa/
Dawaj nowe wieści od dziewczyn ... no ciekawa jestem czy zobaczą Króla serdecznei im tego życze .adax pisze:BJ powiedziała że czuje się jak w surrealistycznym śnie
i wogle jest super
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...
-