Michael Jackson w Polsce

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
malina19

thx

Post autor: malina19 »

Omega Supreme pisze:co do remixów to je udostępnie.. spokojnie
no to super spokojnie bede czekała hihi
Omega Supreme pisze:mam nadzieje ze Wy też udostepnicie swoje nagrania... itp..
ja niestety nie mam zadnych remixów MJ jedyne co posiadam to jeden cover(nie jestem pewna czy to cover raczej nie to mix) Smooth Criminal-->eXtatic - Smooth Criminal (mix)moze znacie mnie sie osobiscie podoba:)jak ktos by chcial to pisac
Obrazek
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Omega Supreme pisze:
Mike pisze:A to ja powiem, że ja z koleżanką ruszymy tyłki i...
hehe napisalem glupio i teraz kazdy powtarza to o "ruszaniu tyłka" hehe...
:smiech: Proszę skończcie już z tym :smiech:
Dostałam ataku śmiechu. Czy ze mną wszystko w porządku? Geeezzz :wariat:

ps. Zobaczymy, co z tego wyjdzie ;)
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Malwina24

Post autor: Malwina24 »

Wiecie co dopiero co dorwałam ten temacik i szczerze to bardzo mi sie podoba ! :happy: Bo ja i moja znajoma kiedyś miałyśmy istnego chopla i nagrywałyśmy wszystko z radia na kasety ... mam ich po prostu ogromną ilość z RMF FM i ESKI i Łódzkich rozgłośni . Tylko jest właśnie taki problem że nie mam pojęcia jak to wrzucić na MP3 , jejku a podobno to takie proste !!! No nie dla mnie !!!! Prosze jak ktoś z was wie dokładnie co trzeba zrobić to błaga dajcie znać ja mam wieże z wyjściem AUX , no i czymś tam jeszcze ale nie wiem co i jak zrobić co by działało , a no i potem gdzie szukać tego w NERO co by nagrało na mp3 ! Czekam na instrukcje ....
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Obrazek
Awatar użytkownika
Michalinka

Post autor: Michalinka »

Jejku jak ja żałuje, że wtedy miałam 3 lata... :-/ Pewnie atmosfera była świetna. Cuż trudno pozostaje mi tylko zobaczyć koncert na komputerze... :-/ Może kiedyś jeszcze Go zobacze... :-( Mam wielką nadzieje.
Obrazek
Who's bad?
Awatar użytkownika
dawid.jackson

Post autor: dawid.jackson »

Dzięki Omega Supreme. Już zabieram się za ściąganie. :-)
Annie are you ok? So annie are you ok? Are you ok Annie?
Obrazek
Awatar użytkownika
Michalinka

Post autor: Michalinka »

Czy ktoś ma koncert w Bemowie w dobrej jakości, albo wie gdzie można znaleźć go w internecie czy w innym miejscu?
Obrazek
Who's bad?
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

Michalinka pisze:Czy ktoś ma koncert w Bemowie w dobrej jakości, albo wie gdzie można znaleźć go w internecie czy w innym miejscu?
Nie, nikt chyba tego nie ma...
Ja mam tylko TWYMMF z tego koncertu.
Słyszałem, że zostało też nagrane HtW.
Jeśli ktoś chce, to mogę wrzucić to TWYMMF :)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

łał aż się łezka zakręciła w oku tyle wspomnień i emocji na raz ...ahh i o drazu czlowiek jakiś taki naładowany ;)

dzięki
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
forever

Post autor: forever »

Też niestety nie byłem. Poniżej zamieszczam linki do TWYMMF i HtW z koncertu na Bemowie :-)

The Way You Make Me Feel - Warszawa

Heal The World - Warszawa
[*]Obrazek[*]
Awatar użytkownika
malina19

Post autor: malina19 »

forever pisze:Też niestety nie byłem. Poniżej zamieszczam linki do TWYMMF i HtW z koncertu na Bemowie
wielkie dzieki za to japrosic ja niestety tez nie bylam w Warszawie na koncercie a szkoda:(
Obrazek
Awatar użytkownika
Omega Supreme

Post autor: Omega Supreme »

Malwina24 pisze:nie mam pojęcia jak to wrzucić na MP3 , jejku a podobno to takie proste !!! No nie dla mnie !!!! Prosze jak ktoś z was wie dokładnie co trzeba zrobić to błaga dajcie znać ja mam wieże z wyjściem AUX , no i czymś tam jeszcze ale nie wiem co i jak zrobić co by działało , a no i potem gdzie szukać tego w NERO co by nagrało na mp3 !
A więc już ci tłumacze :) upewnij sie czy twoja wieża ma napewno wyjscie liniowe (aux) bo kazda wieza ma napewno wejscie... IN ale zadko która ma dwa dodatkowe (czerwone i białe zazwyczaj) wyjście..OUT ... jeśli juz masz takie wyjscie to nalezy zrobic coś takiego... Kabel dzieki któremu puszczasz muze z kompa do wiezy na AUX.. przełaczasz przy wiezy z wejscia in do wysjcia out.. nastepnie ten jeden CZINCZ podlączony w kompie (wyglada to jak czincz od sluchawek... podłaczas do wejscia liniowego w kompie.. TO powinno być zaraz obok miejsca podłaczania mikrofonu wkompie... Nastepnie.. włacz wieże żeby grała... musisz wtedy pod kompa podlaczyc sluchawki lub jakis głosniki..żeby wiedzieć czy w kompie JUZ leci dzwiek z twojej wiezy... Nastepnie trzeba poszukac NERO MEDIA PLAYER>. nie kazda płyta z nero posiada ten program.. ale mozna go też zaporzyczyć od kogoś... w nero media player.. ustawiasz na ikonce IN wybierajac słowo wejscie liniowe... a ponizej na ikonce OUT wybierasz... NAJLEPIEJ "Windows Media Audio"... żeby nagrywac w formacie WMA... jak wybierzesz mp3... to w trakcie nagrywania wyskoczy po godzinie komunikat..że juz sie wiecej nie da nagrywac i ze trzeba zaplacić za pełną wersje kodera mp3... tak ze polecam WMA>. kiedy sie naciska nagrywanie.. pojawia sie opcja wyboru jakosci nagrywania.. WYbierasz najlepszą..128Kbit... i jeszcze jedna sprawa... otwórz regulacje głosniosci... na tej regulacji wyciszasz czyli zaznaczasz mikrofon.oraz wejscie liniowe...nastepnie klikasz na OPCJE>.i WŁASCIWOSCI... zaznaczasz kołeczko ze słowem NAGRYWANIE.... a nizej pojawi sie lista.. NA NIE>. zostawł zaznaczone tylko wejscie liniowe.. (jesli zaznaczysz tez mikrofon. moze sie zdarzyć ze nagrywala bedzie wieze i mikrofon jednoczesnie)... i OSTATNIA sprawa.. jak dasz OK. pojawi sie TYLKO regulacja nagrywania...na dole kwaDRACIK MA BYC ZAZNACZONY... A suwnikiem REGULUJESZ moc GłOSUY Z JAKą SIE BEDZIE NAGRYWAłO.. TO ważne... Teraz gwoli scisłosci..::: wg mojje instrukcji wyciszasz dzwiek wejscia liniowego w kompie.. gdybys tego nie zrobila... i miala w kompie non stop dzwieki z wiezy.. to jakbys zaczełą nagrywac w nero... to bys nie wiedziala czego sluchasz... BO to jest tak..że NERO puszcza dzwiek w kompie..tylko wtedy kiedy ma nagrywanie włączone... A w dodatku.. ten dzwiek jest o 1 sekunde opuzniony...ehh... mam nadzieje ze dobrze to opisałem.... Innego sposobu nagrywania nie znam.. aha i jeszcze cos... i pamietaj jesli w regulacji nagrywania suwnik dasz na maxa w góre..a kaseta którą puszczasz na wiezy jest głosno.i wyraznie nagrana.. to na pasku na dole oznaczającym nero bedzie migac czerwona kreseczka..to znaczy że nagrasz dzwiek "przesterowany" zbyt mocny i nagranie bedzie chrypiało i burczało w nniektórych momentach... przy dobrej jakosci kasetach polecam ustawiac suwnik na srodek... warto tez sprawdzic czy kable w wiezy nie sa dane odwrotnie zeby nie pozamieniac kanałów stereo..ale to juz mały problemik..... end
Asieq

Post autor: Asieq »

:surrender: a teraz mi sie pojawia blad strony.. a ja tez chce :surrender:
If You Wanna Make The World
A Better Place
Take A Look At Youself
And Then Make A Change..
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

No, ja za nie długi czas, dam do netu materiały Cichej, w tej chwili robie kabelek wieża komp, i potem przegram wszystko, usunę to co nie potrzebnie,(tj. reklamy, powtarzane komenatrze itp.) i od razu daje do neat. Troszkę będzie sie to pokrywało z tym co dał/a Omaega Superme, ale reszta, to troszkę wiecej materiału.:D
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Secret Man

Post autor: Secret Man »

--
Ostatnio zmieniony czw, 27 wrz 2012, 21:10 przez Secret Man, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Wiśnia

MJ&POLAND

Post autor: Wiśnia »

Tak sobie przeglądalem filmy na youtube i znalazlem jakiegoś fana który próbuje nasladowac Michaela :mj: nenene :smiech: :happy: http://www.youtube.com/watch?v=J0o8XGtbyYQ <Calkiem fajny sidewalk>
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
ODPOWIEDZ