Niektorzy ubolewaja, zatem dodam na tym forum opcje urodzinową, to znaczy kazdy bedzie mogl wpisac swoja date urodzin, a takze bedzie wyswiatlane info o najblizszych urodzinach.
Przyklad dzialania zobaczyc mozna na tym forum (nie korzystam z niego, dzis na nie trafilem przypadkiem): matematyka.pl
na dole jest wypisane:
"Nikt nie ma dziś urodzin.
Użytkownicy obchodzący urodziny w ciągu następnych 7 dni: [...]"
W ten weekend to niemalze zupelnie nie bedzie mnie w domu, chyba, ze jutro jakos przed poludniem sie zbiore, ale nie wiem czy bede miec czas. Zatem pewnie dodam to jakos w przyszlym tygodniu. Komu sie opcja nie podoba najwyzej nie musi wpisywac swojej daty urodzin, np. tak jak ja to czynie :]
Urodziny
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Busz, to sobie napisz na kartce obok monitora...
jak bedzie to bedzie... myslalem, ze ten mod co dodawalem przez dobrych kilka godzin w skupienie zmieniajac mase plikow bedzie tez wyswietlal na glownej stronie urodziny, a jednak nie.
Moze w swoim czasie jak uda mi sie dowiedziec jak nalezy go zmienic, cos dodac, azeby wyswietlal na glownej to to zrobie.
Jesli jestes chetny i mozesz pomoc i znalezc odpowiedz co nalezy teraz zmienic to jak bede wiedzial co to zmienie i bedzie na glownej stronie. Obecnie po prostu nie wiem jak to zrobic.
MOD Title: Birthday
MOD Author: Niels < ncr@db9.dk > (Niels Chr. Rød) http://mods.db9.dk
MOD Version: 1.5.6
edit: zresztą widać po lewej ile ktoś ma lat, np. Ty, bo podałeś datę urodzin, a jak się wejdzie w czyjś profil to widać datę urodzin.

jak bedzie to bedzie... myslalem, ze ten mod co dodawalem przez dobrych kilka godzin w skupienie zmieniajac mase plikow bedzie tez wyswietlal na glownej stronie urodziny, a jednak nie.
Moze w swoim czasie jak uda mi sie dowiedziec jak nalezy go zmienic, cos dodac, azeby wyswietlal na glownej to to zrobie.
Jesli jestes chetny i mozesz pomoc i znalezc odpowiedz co nalezy teraz zmienic to jak bede wiedzial co to zmienie i bedzie na glownej stronie. Obecnie po prostu nie wiem jak to zrobic.
MOD Title: Birthday
MOD Author: Niels < ncr@db9.dk > (Niels Chr. Rød) http://mods.db9.dk
MOD Version: 1.5.6
edit: zresztą widać po lewej ile ktoś ma lat, np. Ty, bo podałeś datę urodzin, a jak się wejdzie w czyjś profil to widać datę urodzin.
...
czyli sprawa będzie się toczyc swoim życiem, to znaczy postram się znaleźc odpowiedź jak znajdę trochę czasu jak to zrobić, a jak już mi się uda to to zrobię. Jeśli ktoś byłby chętny się dowiedzieć podałem odpowiednie dane mod'a. Na razie to na forum dokończę zmianę GG i Tlenu, ażeby były ikonki odpowiednie w pozostałych stylach graficznych...::BuSzMeN::.. wrote:Po dłuższym przemyśleniu wszystkich możliwych scenariuszy, mogę powiedzieć tylko - nie wtrącam się!
...