[PLOTKA] Prince rzekomo odmówił Michael'owi współpracy

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Mazi

[PLOTKA] Prince rzekomo odmówił Michael'owi współpracy

Post autor: Mazi »

Michael Jackson podobno błagał Prince’a o wspólną trasę koncertową

Jacko, który stara się odbudować zrujnowaną karierę chciał zagrać z Princem wspólną trasę koncertową w lato. Prince jednak stwierdził, że ma już plany na ten okres i odmówił współpracy Królowi Popu. Jak zdradza informator, Jackson był bardzo zawiedziony takim obrotem sprawy. Prince natomiast odmówić miał Michaelowi współpracy ze względu na obawy, że sława Jacko mogłaby przyćmić same występy tej dwójki.

Źródło : cgm.pl

Ciekawe z kąd sobie wytrzasneli takiego newsa .... ;> wczesniej czytałem że Majkowi odmówił 'Qncy' współpracy nad nową płytą ... hmmm ale jak to kinga wczesniej napisała chyab juz nie jest refermowany ;>
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
mRm

Re: Jacko Uszłyszał NIE Od Prince'a

Post autor: mRm »

Mazi pisze:Michael Jackson podobno błagał Prince’a o wspólną trasę koncertową ;>
bo jacksonowi jest tak prince do zycia potrzebny. z tego co wiem, to michael go nie lubi, bo on ciagle sie z niego smieje, wiec dziwy mnie biora. ale po tym jak my jones kazal sie odczepic, to ja juz we wszystko uwierze!! :P i to stwierdzenie... blagal. moze sie michael ulitowal nad tym pajacem (sorry ale go nie trawie...) i chcial mu kariere odbudowac, hahaha (kariere, a on kiedys jakas mial :P)
mRm ostrzeżenie. Nikt tu nikogo pajacem nazywać nie będzie.
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

mRm pisze:bo jacksonowi jest tak prince do zycia potrzebny. z tego co wiem, to michael go nie lubi, bo on ciagle sie z niego smieje, wiec dziwy mnie biora. ale po tym jak my jones kazal sie odczepic, to ja juz we wszystko uwierze!! :P i to stwierdzenie... blagal. moze sie michael ulitowal nad tym pajacem (sorry ale go nie trawie...) i chcial mu kariere odbudowac, hahaha (kariere, a on kiedys jakas mial :P)
A skąd wiesz ze Prince się z Michaela wyśmiewa.Ja zawsze jak oglądłąme wywiady z Princem to powiedizałbym ze bardzo pozytywnie wypowiadał się o Michaelu.O ile dobrze pamiętam to powiedzial o Michaelu że ejst geniuszem.
Awatar użytkownika
Speed Demon

Post autor: Speed Demon »

Oczywiście, w końcu Prince miał kiedyś powiedzieć, że nie zaśpiewał w duecie z MJem "Bad", gdyż piosenka z nim czy bez będzie murowanym hitem. Teraz czekam, kiedy ktoś jeszcze "odmówi" MJowi współpracy.
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Raymone K. Bain poinformowała EUR's Lee Bailey, że do rozmowy nigdy NIE doszło!!! Cała sprawa jest zmyślona, MJ jest obecnie zajęty pracą nad wydaniem własnej muzyki i to jest dla niego najważniejsze.

-----------------------------------------------------------------------------------------
*Could you just imagine – Michael Jackson and Prince in a co-headlining tour? Well keep trying to fathom it.

A British newspaper reported Wednesday that Jackson had approached Prince with a proposal to perform a string of concerts together that would help re-launch his career, and that the Purple One turned him down cold.

However, Jackson's rep Raymone K. Bain told EUR's Lee Bailey Thursday that the entire story is completely untrue.

Britain’s The Sun newspaper claimed Michael was overheard complaining about Prince’s snub while putting in his appearance last weekend at the Sultan of Brunei's son's 25th birthday party, for which he was paid £5 million.

The paper quoted sources who said Prince turned down the offer over concern that the hype surrounding Michael's comeback would overshadow the concerts, and he wasn't trying to come off as anyone’s supporting act.

Bain, however, tells EUR that Jackson has not spoken to Prince and the entire article is a fabrication.

"The article is completely false. These respective publications remain consistent in that reporters did not contact us regarding the validity of the story before writing it," Bain says. "Mr. Jackson has not approached Prince to perform with him on a 'planned comeback tour.' There have been no discussions with Prince. Period. We have been consistent in stating that Mr. Jackson is readying his music for release, which is his main priority at this time.

http://www.eurweb.com/story/eur33985.cfm
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Dzięki dzina, za szczegółowe info :-)
Mazuniu, prośba o dodawanie w tytule [PLOTKA], jeśli informacja nie została oficjalnie potwierdzona.
Z góry dzięki ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
ODPOWIEDZ