No ja też poszukuję. Więc pytam, czy jest możliwy do nabycia w jakichś sklepach internetowych tudzież zwykłych? Czy ktoś coś wie na ten temat? bo szukałam i nie znalazłam. Help
Mi chodzi o ściągnięcie samego billie jean z bucharestu z history tour bo ściągałem z jednej strony i nie zdążyłem ściągnąć tylko billie jean. I właśnie dla tego jak ktoś ma to prosze niech wrzuci to najlepiej na mediafire . please.
Annie are you ok? So annie are you ok? Are you ok Annie?
dawid.jackson pisze:Mi chodzi o ściągnięcie samego billie jean z bucharestu z history tour bo ściągałem z jednej strony i nie zdążyłem ściągnąć tylko billie jean. I właśnie dla tego jak ktoś ma to prosze niech wrzuci to najlepiej na mediafire . please
Z której strony? Jakies tam Billie Jeany z Bukaresztu mam ale nie gwarantuje że będą pasowac do twojej wersji koncertu.
dawid.jackson pisze:mjstar.com . Na forum było tylko, że teraz trzeba się za rejestrować i nie zdążyłem ściągnąć.
Forum mjstar.com nie odwiedzam, nie jestem zarejestrowany. Ale w czym jest problem? Linki wygasły i nie zdążyłeś ściągnąć czy był dostęp do przeglądania forum i nagle wprowadzili przymus rejestracji bo jeśli to drugie to co stoi na przeszkodzie żeby się zarejestrować.