Co się stało z listą fanów?

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Post Reply
Captain_Eo1958

Co się stało z listą fanów?

Post by Captain_Eo1958 »

Cześć!

Nie wiem, czy w dobrym miejscu forum umieszczam swoje pytanie, jeśli nie z góry przepraszam.
Chciałbym się dowiedzieć czy nadal jest gdzieś dostępna lista fanów, na którą kiedyś można się było wpisać na stronie MJ Polish Team. Była to bardzo fajna lista, zawierająca maile fanów i nazwy miesjcowości, z których pochodzili, dzięki czemu można sie było skontaktować z fanami mieszkającymi w najbliższej okolicy. Teraz, jeżeli listy nie ma (a może jest???) można się kontaktować sie tylko z użytkownikami forum, a to trochę za mało. Byłoby fajnie przywrócić taką listę (jeżeli rzeczywiście jej nie ma), by pokazywała listę fanów, no i ułatwiała ich wzajemy kontakt.

Pozostając na granicy tematu- jestem z Radomia i poszukuję kontaktu z fanami z najbliższej okolicy i Warszawy. Kto z Was mieszka w pobliżu???

Pozdrawiam, Captain_Eo1958
M.Dż.*
V.I.P.

Post by M.Dż.* »

W menu, wejdź do "Użytkownicy"- tam znajdziesz pełną listę fanów zarejestrowanych na forum, wraz z danymi, które zechcieli podać ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Post Reply