No news is also a newsMarta Wozniak pisze:Daje tylko znac, ze wlasnie wrocilam z hotelu Michaela. Nie wyszedl. No news.
Dziewczyny, powodzenia Wam życzę!
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
No news is also a newsMarta Wozniak pisze:Daje tylko znac, ze wlasnie wrocilam z hotelu Michaela. Nie wyszedl. No news.
czyli jednak dzieci są :)Tinkerbell78 pisze:MJ i jego dzieci
Łeee... Jak tak dalej pójdzie to nigdy MJ'a nie spotkam, przegapiam wszystko . Nie będę egoistką, życzę powodzenia BillieJean i innym!Tinkerbell78 pisze:Dzisiaj jest miuzikal Thriller Live i kazdy sie zastanawia czy MJ zaskoczy nas swoja obecnoscia
a kto tobie tam nakazal wyczekiwac. z tego co ja wiem to on cyrku nie prowadzi i chyba nie bedzie zabawial godzinami przechodiow ku waszej uciesze. czasami nie rozumiem takiego zachowanie. jak to sie mowi "go and have life!" (tylko prosze mi tu zaraz nie wypominac!)Tinkerbell78 pisze:...ale prawde mowiac lepiej zeby juz sobie pojechal.Takie wyczekiwanie na niego godzinami z nadzieja,ze zdarzy sie cud stalo sie juz troche,delikatnie mowiac,upierdliwe.Juz chce wrocic do rzeczywistosci.Fani chyba tez,powoli ludzie traca nadzieje i grupka maleje.
Tinkerbell78 pisze:ale prawde mowiac lepiej zeby juz sobie pojechal.Takie wyczekiwanie na niego godzinami z nadzieja,ze zdarzy sie cud stalo sie juz troche,delikatnie mowiac,upierdliwe.Juz chce wrocic do rzeczywistosci.Fani chyba tez,powoli ludzie traca nadzieje i grupka maleje.Itak skonczyl sie 5dzien pt:'MJ w Londynie.Pozdrawiamy.
mRm pisze:a kto tobie tam nakazal wyczekiwac. z tego co ja wiem to on cyrku nie prowadzi i chyba nie bedzie zabawial godzinami przechodiow ku waszej uciesze. czasami nie rozumiem takiego zachowanie. jak to sie mowi "go and have life!" (tylko prosze mi tu zaraz nie wypominac!)
A do jakiej (której) piosenki MJ'a tańczyli? :]BillieJean pisze:dwóch naprawdę fajnych ludzi - Kish i Donny ( )
był straszny wiatr więc muzyki na filmie nie słychać. ale była i to głośna.
http://www.youtube.com/watch?v=dFu4IH7m1Rg
BillieJean pisze:Beat itcicha pisze:A do jakiej (której) piosenki MJ'a tańczyli? :]
przecież widać chyba widać. a może nie widać?