Zajebisty watek!!! swoja droga uwielbiam Bjork...Pank pisze:"I go humble" na żywo z elementami WBSS

Zajebisty watek!!! swoja droga uwielbiam Bjork...Pank pisze:"I go humble" na żywo z elementami WBSS
Wielkie dzięki!kaem pisze:Pank, wiedziałem, że choć Ciebie to interesuje. Nie musisz ściągać. Sprawdź skrzynkę :)
tak..Alliahh nawet wystąpiła na ,,jJnet Jackson ICONS'' to było o chyba jakis miesiac przed jej śmierciąKate pisze:Ja też dołożę się do tego tematu![]()
Dla Aaliyah najlepszą piosenką wszechczasów (teledyskiem zresztą też) jest 'Thriller' :)
Poza Michaelem uwielbiała Janet Jackson, Steviego Wondera, Sade oraz zespół Jodeci.
Aaliyah :) Jestem, jestem. Uwielbiam ją tak bardzo, jak Wy wszyscy uwielbiacie Michaela. Go też kochamDirtyDiana pisze: Kate z tego co widze jestes fanka Alliaah
wiesz co dosłownie to chodziło Jej o to ,zr od małego słuchała vinyli i kaset MJja i że śpiewała do tamtych piosenek!!!! Mówiła też ,ze zanim stała sie popularna to była na kilku koncertach i one wywarły WIELKI wpływ na Nią jako piosenkarke , opowiadała jak to w dawnych - szkolnych latach upodobniała sie do MJja , nosiła takie same ubrania i nawet palce plastrami obklejałaKingoosia pisze:Nauczycielem dosłownie czy w przenośni? sesese
Dokładnie wsłuchiwałam się w śłowa, które jakaś dziewczyna mówiła stojąc na scenie i kogoś zapowiadała. Dosłownie to było tak:" Nie wiem jak wy... Ale ja jestem strasznie podniecona obecności Króla Popu".Moon_Walk_Er pisze: Albo w ogóle to co się działo na WMA 2006, kiedy prawie każda obecna gwiazda wypowidała się ciepło na temat MJ'a :]
WpadłLika pisze:Sama przyznałaś, iż granice dobrego smaku JESZCZE nie zostały przekroczone (przynajmniej w jakiś karygodny sposób...), bo nikt NA SZCZĘŚCIE! nie wpadł np. na pomysł porównania MJa z Jezusem.
Musiałabym poszukać tej wzmianki w swoich śmieciach.SILENTIUM pisze:Jakieś szczegóły? Co dokładnie Profesor powiedział?
O żesz TyM.Dż.* pisze:WpadłLika pisze:Sama przyznałaś, iż granice dobrego smaku JESZCZE nie zostały przekroczone (przynajmniej w jakiś karygodny sposób...), bo nikt NA SZCZĘŚCIE! nie wpadł np. na pomysł porównania MJa z Jezusem.![]()
Profesor Marek Kwiatkowski, w wywiadzie dla bodajże "Życia Warszawy"- zaraz po ogłoszeniu werdyktu.
I zrobił to z pełną premedytacją, świetnie się przy tym bawiąc![]()
Ale jemu to jakoś tak.... bardziej wypada