Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Scream.
Gra staje się bardziej pasjonująca, gdy dwa utwory (skazane na odrzucenie) idą łeb w łeb. ;)
Scream - większą partię tej piosenki śpiewa Janet...zdecydowanie wolę solo MJ'a.
Money - zdecydowanie mój ulubieniec na History, obok paru innych, które ocalały z tej batalii.
Gra staje się bardziej pasjonująca, gdy dwa utwory (skazane na odrzucenie) idą łeb w łeb. ;)
Scream - większą partię tej piosenki śpiewa Janet...zdecydowanie wolę solo MJ'a.
Money - zdecydowanie mój ulubieniec na History, obok paru innych, które ocalały z tej batalii.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
- Asieńka =D
Hurra Hurra
No to głosuję na Come Together - wogóle tej piosenki nie lubię, w każdym wykonaniu. Chyba sobie znów długo poczekam aż odpadnie, ale lubię i Money (ominając koszmarny pseudo rap) i Scream.
No to głosuję na Come Together - wogóle tej piosenki nie lubię, w każdym wykonaniu. Chyba sobie znów długo poczekam aż odpadnie, ale lubię i Money (ominając koszmarny pseudo rap) i Scream.
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
- Lady_Banana
A ja nie wiem na co głosować.Piosenka którą chciałbym teraz wywalić to 2 Bad.Nie da się jej słuchac jest tak okropnie męcząca.Ale mało osób na nią głosuje więc ja zagłosuje na MONEY .Lubię te pieśń ale Scream byłoby mi żal bardziej.
Zatem MONEY.
PS - ja z kolei wiem że na pewno nei zagłosuje na Tabloid Junkie bo ten włąsn ie utwór jest dla mnie w czołówce najlepszych na History.
Zatem MONEY.
PS - ja z kolei wiem że na pewno nei zagłosuje na Tabloid Junkie bo ten włąsn ie utwór jest dla mnie w czołówce najlepszych na History.
Scream-Bardzo ciekawy, tajemniczy utwór. Nie do końca jasne przesłanie, a przy tym bardzo chwytliwy rytm. Doskonały duet z siostrą. Ta momentami brzmi nieco denerwująco(Black cat) ale w połączeniu z mocnym głosem MJ piosenka brzmi GENIALNIE!!!
Money- Zdecydowanie zbyt banalny tekst. Mówi wszystko zbyt dosłownie, brak mi patosu i przenośni obecnych np w stranger in...
Utwór raczej do przesłuchania niż słuchania, bo nic się w nim nowego nie odnajduje.
Little susie- prześliczna piosenka, wyzwalająca ogromne emocje. Smyczki, mroczny nastrój płynący z chórków i historia śmierci dziewczynki. To wszystko tworzy niemal gotycki klimat. Sprawia, że przy zgaszonym świetle i otwartym oknie zaczynają chodzić ciarki.
O wszystkich piosenkach mógłbym pisać jeszcze dużo, ale wyraźnie widać, którą darzę najmniejszą sympatią.
MONEY
Money- Zdecydowanie zbyt banalny tekst. Mówi wszystko zbyt dosłownie, brak mi patosu i przenośni obecnych np w stranger in...
Utwór raczej do przesłuchania niż słuchania, bo nic się w nim nowego nie odnajduje.
Little susie- prześliczna piosenka, wyzwalająca ogromne emocje. Smyczki, mroczny nastrój płynący z chórków i historia śmierci dziewczynki. To wszystko tworzy niemal gotycki klimat. Sprawia, że przy zgaszonym świetle i otwartym oknie zaczynają chodzić ciarki.
O wszystkich piosenkach mógłbym pisać jeszcze dużo, ale wyraźnie widać, którą darzę najmniejszą sympatią.
MONEY
- lukas_art_no1
- dawid.jackson
- Michalinka