Kraina Normalnościla_licorne pisze: Jaki jest "adres" domu, w którym mieszka Maestro z "Ghosts"?
Normal Valley
(Someplace Else)
Exeter City's Soccer Team.SUNrise pisze:Pytanie:
Jakiego klubu piłkarskiego Michael został w 2002 roku "honorowym dyrektorem".
Exeter City Football Club to pełna nazwa.
SUNrise pisze:bardzo dobra odpowiedź :]cicha pisze:Exeter City's Soccer Team.SUNrise pisze:Pytanie:
Jakiego klubu piłkarskiego Michael został w 2002 roku "honorowym dyrektorem".
Gdybym był zrzędliwym jurorem to bym powiedział że odpowiedź jednak była nie do końca prawidłowa. Exeter City Football Club to pełna nazwa. Ale przecież nie jestem. :]cicha pisze:Ufff...obawiałam się, że może nie udzieliłam do końca poprawnej odpowiedzi.
No tak, Exeter City FC. Mnie jednak głównie chodziło o dwa pierwsze słowa tej nazwy, więc jak je zobaczyłam to dalszego ciągu już nie doczytałam.cicha pisze:Doskonała odpowiedź.
Edit.Exeter City Football Club to pełna nazwa.
No właśnie i o tej nazwie też myślałam. Dlatego też napomknęłam o niepewności, co do udzielonej przeze mnie odp, po weryfikacji przez Jurorkę. ;)
Oczywiście została:) W tym wypadku roszczenia mogę mieć tylko do siebie.Mimo wszystko rozumiem, że odpowiedź została zaliczona do poprawnych?
Która Ania?kaem pisze:Aniu, to kto wg Ciebie ma prawo zadać pytanie?
Oczywiście czekamy na pytanie od dziny. :)SUNrise pisze:Teraz chyba czas na pytanie od dziny:)
Ktoś tutaj trudne pytania zadaje.cicha pisze:Która Ania?kaem pisze:Aniu, to kto wg Ciebie ma prawo zadać pytanie?![]()
cicha czy dzina?![]()
;)
To może ja spróbujędzina pisze:Proszę wymienić minimum 5 krajów muzułmańskich jakie Michael do tej pory odwiedził. Ponad to w jakim celu i kiedy?