DL: Live in Copenhagen - History Tour 97'[2DVD](offline)
DL: Live in Copenhagen - History Tour 97'[2DVD](offline)
links all dead... 

Ostatnio zmieniony sob, 26 cze 2010, 9:16 przez kingtao13, łącznie zmieniany 2 razy.
...mam problem z tym plikiem, ostatnim z DVD1(nie chce się pobieraćkingtao13 pisze:http://www.mediafire.com/?0nlg44tdkjz

What's wrong? Speak in English,ok?Abe pisze:...mam problem z tym plikiem, ostatnim z DVD1(nie chce siê pobieraækingtao13 pisze:http://www.mediafire.com/?0nlg44tdkjz) ...co z dróg± p³yt±, zobacze jak ¶ci±gnie siê pierwsza...
- Moon_Walk_Er
- Moon_Walk_Er
What's going on with this concert?
I've downloaded first three parts and there is no way to dawnload rest.
MediaFire says: "The quickkey you provided for file download was invalid. This is usually caused because the file is no longer stored on Mediafire. This occurs when the file is removed by the originating user or Mediafire."
What I have to do?
Can anyone help?
I've downloaded first three parts and there is no way to dawnload rest.
MediaFire says: "The quickkey you provided for file download was invalid. This is usually caused because the file is no longer stored on Mediafire. This occurs when the file is removed by the originating user or Mediafire."
What I have to do?
Can anyone help?
Re: DL: Live in Copenhagen - History Tour 97'[2DVD](offline)
All parts are offline now.
- Moon_Walk_Er
- Omega Supreme
- For-Example
Tak,Jakosc jest ta sama - zwykly rip z VHS-u - poniewaz koncert byl nadawany w czasach kiedy to jeszcze malo kto mial nagrywarke dvd.. czyli jest to zwyklu Avi-podobny koncert przerobiony na VOB File ze zrobionym menu.. szczerze to dziwie sie jak komus sie chce to sciagac.. nie mowie bo w dvd sobie puscic z eleganckim menu itd to jest fajna sprawa.. no ale znowu sciaganie iluś tam GB koncertu ktorego jakosc jest taka sama jak w zwyklym mpg lub avi 700 mb to troche bezsensu.. zwlaszcza ze mozna sobie sciagnac to 700 mb a pozniej juz samemu przerobic na VOB (co wprawdzie tez troche trwa) to jest chyba dobre ewentualnie dla kogos kto ma lacze 6mb i lubi kazdy wpadajacy pod reke koncert wypalac na dvd z okladka itd :) ..jak to woli..
wg mnie sciagajac kazdy taki koncert,wystep,gale w VOB itp mielibysmy 2943749234 tych plyt :) hehe - kazdy robi jak chce ale dla mnie to troche bezsens.
Nie mowie - sa wyjatki - odsylam Cie do MJ'Performences (temat w Multimedii na MJPT) tam masz w VOB najslynniejsze performency z MJ (tez wprawdzie zajmuja nawet do 900 mb kilka minut wystepu) ale jakos jak na nagrania z tamtych lat sa naprawde spoko np. Motown 25 jest w mega super jakosci..
wg mnie sciagajac kazdy taki koncert,wystep,gale w VOB itp mielibysmy 2943749234 tych plyt :) hehe - kazdy robi jak chce ale dla mnie to troche bezsens.
Nie mowie - sa wyjatki - odsylam Cie do MJ'Performences (temat w Multimedii na MJPT) tam masz w VOB najslynniejsze performency z MJ (tez wprawdzie zajmuja nawet do 900 mb kilka minut wystepu) ale jakos jak na nagrania z tamtych lat sa naprawde spoko np. Motown 25 jest w mega super jakosci..

- Omega Supreme
zgadzam się z Tobą :) To bez sensu przerabiac AVI na VOBy.. jakosci to nie polepsza a TE menu..to moze fajne. ale POCO.. ja uważam ze sam koncert sie liczy bo koncert to Dzieło Jacksona. a MENU to już ktos sam zrobił I tu mamy wątek NIEORGINALNY.. wiec wole mieć bez fałszywego MENU w pliku AVI a jakośc Taka sama.