Pank wrote:
Ponieważ Kasia i Kate prywatnie przyznała, że woli mix różnych rzeczy, ja też taki mix bym wolał, a i pewnie dużo osób się znajdzie, którzy chceliby tak, inaczej i jeszcze inaczej, tworzę ankietę... LittleDevil, to nie będzie kolejny atak na Ciebie - tak odnośnie Twojej odpowiedzi na moją prośbę; dużo osób zapewne chce wiedzieć, co większość wogóle myśli o takich podziałach. Mam nadzieję, że moderatorzy też na to spojrzą. Jeżeli zrobią wbrew woli ogółu - mają do tego prawo.
Ogłaszam jednocześnie, że nie jestem władzą, ani 'górą'. Nie chcę się też rządzić. Wstawiłem tylko ankietę...
Uwazam ,ze cala ta ankieta jest nie w porzadku.Dlaczego?Forum tworzy sie naturalnie ,samo z siebie i kreowanie sztucznych barier ,dzielenie sytuacji na "kiedys " i "teraz" nie ma wedlug mnie wiekszego sensu.Oczywiscie ,ktos tam sie wypowie za opcja preferowana przez Panka,ktos inny powie ,ze woli dawny stan rzeczy....ale wiekszosc osob przejdzie nad ta sprawa do porzadku dziennego i zebrane opinie naprawde nie oddadza woli ogolu.Ta sie krystalizuje sama z siebie- ktos chce pisac w smietniku jego sprawa....ktos lubi porzadek i jasny uklad -wybierze inny styl.Tak naprawde tylko popyt na poszczegolne posty zweryfikuja poziom zainteresowania danym sposobem przekazywania informacji.
Po co tworzyc zatem sztuczne podzialy i wypytywac sie o cos,na co wlpyw bedzie miala tylko cala nasza forumowa spolecznosc?Po co robic sobie pod gorke w przyszlosci zrazajac do siebie pewne osoby?
Pank...jestem sobie z boku od dlugiego juz czasu i patrzac na cala sytuacje chce tylko Ci szepnac jedno na uszko -lepiej nie nastawiac zle ludzie wobec siebie.
Mam wrazenie,ze niektorzy naprawde za duzo siedza na MJpolishTeam.To mi przypomina pewien kazus z przeszlosci.

Ooopsss...ale to tylko wtajemniczeni beda wiedzieli o co tej DaWizzy chodzi.A co z reszta nowszych?No coz,jeszcze ,maja troche czasu by sie zestarzec ( zlosnica)