LittleDevil pisze:Mike, a dales ogloszenie na europejskim? widze, ze sie tam ostatnio jako tlumacz udzielasz (MikeJ. to ty, prawda?). Moze uda Ci sie zwerbowac pare Lotyszek, Mazi by Cie za to usciskal
a tak sie zapytam czy jest na tym 4um ktos kto wie ze jedzie na 100% ale jeszcze nie wysłal zgłoszeniaoprocz mnie??
tak licze ile osob moze dojsc... no bo jak jest 14 osob z tego całego 4um to bedzie niedobrze... a raczej nic nie bedzie....
Mike pisze:heh... może Siadeh_ trzeba bedzie pomyślaęć nad zaproszeniem samego michaela na ZLot, wtedy to miejsca Ci na liście zabraknie, bo na sąsiednim forum, to wymówki mają, takie, że aż szkoda słów. Ale mam nadzieję,że zlot się jednak odbedzie.
Moze uda Ci sie zwerbowac pare Lotyszek, Mazi by Cie za to usciskal
LOL. Nom mógł bym sprawdzić swój przeciętny angielski, ale język ciała zawsze jest najbardziej uniwersalny ;))) . No to tam drogi kolego Mike działaj działaj pozytywnie.
Co do terminów: Mnie też nie jest to obojętne bo tak samo jak MJówki pracujący ja również swój urlop zaplanowałem na przełom Sierpnia i Września. :> Potem jeszcze mecz w Helsinkach i wakacje na Mazurach. Jakieś MJówki może maja ochote wypocząc w moim towarzystwie w krainie Polskich jezior ;)?
Nasz kolega Thriller się zgłosił !? bo coś ostatnio nei widuje go na forum ;>
Willy !?
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Mike pisze:Ja zaraz napisze do i zapytam takich osób jak: Dirty Diana, Luis Makrela, Peterpan i 777 czy oni jadą i czy sie zgłosili....
No Hej, dzięki za odezwę, bo co i raz wchodziłem na forum to nie zauważałem tego działu "Spotkania Fanów" na samym dole.
Ja jedę jak zawsze
DirtyDiana jest w Angli, pozdrawia wszystkich cieplutko i przeprasza że tym razem nie będzie mogła być z nami.
Ba nawet nie wiem kiedy do kraju ma zamiar wrócić.
A teraz piszę do Kini maila o MJowisku07.
Mam mały pomysł, ale o tym później
Mjabs pisze:a tak sie zapytam czy jest na tym 4um ktos kto wie ze jedzie na 100% ale jeszcze nie wysłal zgłoszeniaoprocz mnie??
tak licze ile osob moze dojsc... no bo jak jest 14 osob z tego całego 4um to bedzie niedobrze... a raczej nic nie bedzie....
16 ja i Fanka MJ ale jeszczenie wysłaliśmy :/ ale spoko lodzio miodzio lodzio miodzio wyślemy Słowo tancerza
A tak na poważnie, cieszę się, że będziesz Maestro
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
A tak na poważnie, cieszę się, że będziesz Maestro
hehe, bez obaw, jak tylko Kinia rozpatrzy mojego maila pozytywnie
to będziecie mieć gwaratnowane że fikać brykać nie będę.
No więc wpadłem na pomysł (pomysł już od 1 MJowiska) aby poprowadzić impreze pod względem muzycznym.
Czekam na maila od Kini, bo na stronie MJowisk07 szukacie kogos do muzy.
Ja też się ogromnie cieszę iż znowu wszyscy się zobaczymy, szczególnie po tak długiej przerwie.
Ten rok ma tytuł dla mnie 'Powrót Do Korzeni' wiec tym bardziej klaskam uszami na wieść iż 'stara' początkująca paczka w dużej jej części sie spotka a do tego młodzi kreatywni nowi ;) ahhh jak tutaj nie kochać życia :) .
PS. Ja w tym roku chyba wezme zapasowe spodnie na wieczór imprezowy ;).
Nom Maestro uważaj z filarami naprawdę :)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"