Shoutbox
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Lubię grzebać przy forum - nikt się nie czepia, że mu się podoba albo nie, jest to dość uniwersalne, wszyscy to jakoś współtworzymy... więc zajmie mi to nie więcej niż z pół godziny i mogę dodać - dodam, racja - kto nie będzie go chciał nawet widzieć to sobie wyłączy jego wyświetlanie, a niektórzy, kto czuje taką potrzebę, to sobie tam powpisuje parę głupotek.
Teraz akurat mam urwanie głowy w pracy stałej i w swoich interesach i jakby nie było święta się zbliżają, ale w tym tygodniu to może uda się zrobić.
Przyznam jednak, że zainteresowanie równe prawie zeru...
Teraz akurat mam urwanie głowy w pracy stałej i w swoich interesach i jakby nie było święta się zbliżają, ale w tym tygodniu to może uda się zrobić.
Przyznam jednak, że zainteresowanie równe prawie zeru...
...
- Final Cloud
No dobrze, jest.
Mało było zainteresowanych, ale jest, a niezainteresowani sobie wyłączą.
Gdyby ktoś chciał to można go wyłączyć z głównej strony na stałe i gdy komuś nie potrzebny to wtedy będzie się moment szybciej też ładować strona główna forum.
Ze 3 minuty forum nie działało z powodu zmian.
Mało było zainteresowanych, ale jest, a niezainteresowani sobie wyłączą.
Gdyby ktoś chciał to można go wyłączyć z głównej strony na stałe i gdy komuś nie potrzebny to wtedy będzie się moment szybciej też ładować strona główna forum.
Ze 3 minuty forum nie działało z powodu zmian.
...
Pojawił się pewien problem. Praktycznie nie używam shoutboxa. Nie jest mi potrzebny do szczęścia. Ostatnio się skusiłam. Napisałam i... figuruje w nim jako "Gość" Dlaczego
??
P.S. Początkowo pomyślałam, że to z powodu "ukrywania się" na 4um, ale BillieJean również jest ukryta i widać ją w shoutboxie
.
To ja już nic nie rozumiem...

P.S. Początkowo pomyślałam, że to z powodu "ukrywania się" na 4um, ale BillieJean również jest ukryta i widać ją w shoutboxie

To ja już nic nie rozumiem...

"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
- Michael Jackson
Tak, u nas się w ogóle dziwne rzeczy dzieją, widzę... Jowita może pisać zbanowana... Ja jako JEDYNA niby-nie-zalogowana naparzam w SB... 
/ ciekawe komu jeszcze uda się podobna sztuczka...
/
Skoro nawet Ty Rafał nie wiesz co jest grane, to... mogę być "czarną Liką"
, nie ma sprawy.
/ Czy w związku z tym powinnam podjąć jakieś kroki w celu rozbudowania mojego skromnego-4literowego-nicka o dodatkowy człon...
/

/ ciekawe komu jeszcze uda się podobna sztuczka...

Skoro nawet Ty Rafał nie wiesz co jest grane, to... mogę być "czarną Liką"

/ Czy w związku z tym powinnam podjąć jakieś kroki w celu rozbudowania mojego skromnego-4literowego-nicka o dodatkowy człon...

"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
- Michael Jackson
- Michael Jackson
- LittleDevil
- Site Admin
- LittleDevil
- Site Admin
- LittleDevil
- Site Admin