W ostatni weekend mialem okazje byc w Lublinie gdzie na starym miescie zobaczylem taki sklep. W nazwie
sklepu jest wizerunek Michaela. To chyba postawa z Smooth Criminal ale garnitur inny :)
Napisałaś "na pewno" Ale nie będę się czepiał, wiemy co miałaś na myśli Jednak nie sądzę, że Michael wie o istnieniu takiego Łodzi, przyznam się, że wątpię żeby pamietał jak nazywa się stolica Polski...
"To be alone is to be different, to be different is to be alone"
Suzanne Gordon
verter pisze:Napisałaś "na pewno" Ale nie będę się czepiał, wiemy co miałaś na myśli Jednak nie sądzę, że Michael wie o istnieniu takiego Łodzi, przyznam się, że wątpię żeby pamietał jak nazywa się stolica Polski...
z całym szacunkiem dla MJja też mi sie tak wydaje ! a o Łodzi to my byćmy tylko chcieli co by pamiętał , ba nawet wiedział ......
mysle, ze pamieta, jak sie nazywa stolica Polski - w koncu byl tam kiedys osobiscie! nie obrazajmy inteligencji naszego idola - dziecinny on wprawdzie, ale glupi chyba nie jest
jak chodzi o "Lodz" - czy slyszal o takim miescie to watpie... ale piwko mu stawam, jak potrafi to wymowic
Przepraszam, ale powielacie pewien stereotyp - Polska to niesamowicie znane w Europie jak i w świecie państwo - stąd pochodzi wiele znanych na świecie znakomitości (Wałęsa, Patek, Bracia Warner, Joseph Conrad, Karol Wojtyła, Skłodowska, Sienkiewicz, Chopin, Lem i inni), tu przewijały się dziesiątki ważnych wydarzeń historycznych (taka np. mało znana druga wojna światowa zaczęła się u nas...).
Natomiast poza przypomina mi co nieco oprócz "SC" pozę, gdy Mike rzuca kapelusz podczas wykonywania na żywo "Billie Jean".
LittleDevil pisze:mysle, ze pamieta, jak sie nazywa stolica Polski - w koncu byl tam kiedys osobiscie! nie obrazajmy inteligencji naszego idola - dziecinny on wprawdzie, ale glupi chyba nie jest
Racja
Wg mnie jest to jakiś sklep z garniturami, który poprostu wykorzystał znany nam "obrazek" :)
Karolina pisze:Z Polskich miast zna na pewno Warszawę i może Łódź
I koniec dyskusji.
Speed Demon pisze:Przepraszam, ale powielacie pewien stereotyp - Polska to niesamowicie znane w Europie jak i w świecie państwo
Na pewno większość (bo co do takiej panny Hilton mam wątpliwości) sławnych ludzi zna Polskę. Nikt nie powiedział, że obcokrajowcy nie znają Polski. Chodziło bardziej o miasta.