Xscape pisze:
Tak tak ostatnio własnie widziałem jak jesteśmy znani.Pytali się przechodzących ulicami w Nowym Jorku Amerykanów co wiedzą o Polsce i muszę Ciebie zmartwić bo żaden nie potrafił powiedziec nic konkretnego.Wyszło na to jakbyśmy byli conajmniej jakimś biednym krajem w Afryce.Ponadto sądzę iz więcej ludiz epowiedza już o Rosji niż o takiej Polsce.
No cóż, Amerykanie nie potrafili podać państwa na U (United States), nie wiedzieli też jaki ustrój panuje w Zjednoczonym Królestwie, więc wcale mnie to nie przekonuje:) (youtube--->Americans, you are NOT stupid - o tym pisze Moon_Walk_Er)
Xscape pisze:
ps- w programie google earth wpisująć "syberia" kula ziemska zaczyna się kręcic i według programu syberia znajduje się w Polsce.Być może mam błedne informacje na ten temat ale zawsze myślałem ze jest na terenie Rosji.ehhhh życie....
A propos Syberii - Google Earth nie wyszukuje szerokich obszarów geograficznych (Sawanna, Dorzecze Amazonki i inne), tylko punkty - co za tym idzie znajduje cztery miejscowości w Polsce o nazwie "Syberia" - to chyba raczej na plus dla Polski, że zaznaczono na mapie takie zakuprza? Oj offtop mały się zrobił:)
Wapniak - pewnie, że MJ, któżby inny, poza słynna jak Statua Wolności i jej ręka:)