AgnesJackson
- AgnesJackson
AgnesJackson
Cześć! Mam na imię Agnieszka i jestem wielką fanką Michaela Jacksona. No może nie taką prawdziwą fanką jak moje koleżnki (fanki MJ oczywiście), bo zaczęłam go uwielbiać miesiac temu. Moi znajomi niestety go nie lubią i tylko się ze mnie śmieją, ale mnie to nie obchodzi, bo i tak go kocham;*Więc...moja historia z Mikiem zaczęła się w tamtym roku na wakacjach, ale jeszcze wtedy nie wiedziałam, że ON jako osoba jest taki niezwyły jak Jego głos. Stałam na balokonie, a w radiu słychać było piękny głosik Mike (jeszcze wtedy tak bardzo mi się niepodobał) i próbowałam tańczyć tak jak on:) Postanowiłam sobie, że muszę poszukać o nim informacji i ściądnąć jego piosenki, ale jak to ja zapomniałam o tym, a przypomniało mi się dopiero miesiąc temu. I od tej pory uwielbima Michaela za to co robi, za to jak śpiewa, za to o czym śpiewa, za to jak tańczy, za to jak się ubiera, za to jak wyglądał i za to jak wygląda teraz!
Trochę się rozpisałam....:) PzDr dla wszystkich fanów MJ...;*
AgnesJackson
Trochę się rozpisałam....:) PzDr dla wszystkich fanów MJ...;*
AgnesJackson

- Moon_Walk_Er
- BillieJean
- Michalinka
- MJfanTASTIC
- Baboon -->Pataya
- magda_magda
Hej, witam Cię serdecznie. Widzę, że wita się z nami tutaj coraz więcej osób w wieku 12-15 lat :) I bardzo dobrze. Muzyka MJ-a przetrwa jeszcze co najmniej kilka pokoleń, a może i nawet całe tysiąclecie! ;)

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.