[PLOTKA- zdementowana] Michael w szpitalu- 03.07.2007
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
[PLOTKA- zdementowana] Michael w szpitalu- 03.07.2007
Michael Jackson w stanie krytycznym?
Telewizja Fox informuje, że uzależniony od leków gwiazdor cierpi na niewydolność wątroby. Wokalista, który jeszcze kilka miesięcy temu zapowiadał swój wielki comeback, trafił do jednego ze szpitali w Los Angeles - pisze "Dziennik".
Dziennik pisze, że choć lekarze i ludzie z otoczenia Michaela Jacksona odmawiają komentarza w tej sprawie, zdaniem amerykańskich dziennikarzy stan artysty jest bardzo poważny. Muzyk wymiotuje krwią, ma uszkodzoną wątrobę, jest uzależniony od alkoholu i leków oraz cierpi na depresję.
REKLAMA Czytaj dalej
To nie pierwszy raz, gdy Jackson musi być hospitalizowany. Sprawa z pewnością nie ujrzałaby światła dziennego, gdyby nie najbliższa rodzina piosenkarza. Członkowie klanu Jacksonów nie mogli skontaktować się z Michaelem, więc sami zawiadomili policję i pogotowie - twierdzi Roger Friedman, amerykański dziennikarz opisujący sprawę, którego słowa przytacza "Dziennik". (js)
jak myslicie to prawda jest? pluje krwia? jejku az tak zle musi byc z nim :/ jejku az sie o niego zaczelam mmartwic :/
Telewizja Fox informuje, że uzależniony od leków gwiazdor cierpi na niewydolność wątroby. Wokalista, który jeszcze kilka miesięcy temu zapowiadał swój wielki comeback, trafił do jednego ze szpitali w Los Angeles - pisze "Dziennik".
Dziennik pisze, że choć lekarze i ludzie z otoczenia Michaela Jacksona odmawiają komentarza w tej sprawie, zdaniem amerykańskich dziennikarzy stan artysty jest bardzo poważny. Muzyk wymiotuje krwią, ma uszkodzoną wątrobę, jest uzależniony od alkoholu i leków oraz cierpi na depresję.
REKLAMA Czytaj dalej
To nie pierwszy raz, gdy Jackson musi być hospitalizowany. Sprawa z pewnością nie ujrzałaby światła dziennego, gdyby nie najbliższa rodzina piosenkarza. Członkowie klanu Jacksonów nie mogli skontaktować się z Michaelem, więc sami zawiadomili policję i pogotowie - twierdzi Roger Friedman, amerykański dziennikarz opisujący sprawę, którego słowa przytacza "Dziennik". (js)
jak myslicie to prawda jest? pluje krwia? jejku az tak zle musi byc z nim :/ jejku az sie o niego zaczelam mmartwic :/
Nie wiem co na ten temat myśleć. Usłyszałem tego newsa w poranku TVN 24.
Pamiętam co mówił mój kolega, który parę lat temu pracował w hotelu w Las Vegas i miał okazję przez dwa tygodnie "opiekować się" Michaelem.
Widział u niego w łazience bardzo duże ilości leków. Z pewnością należały do Michaela bo w jego apartamencie nikt po za nim nie przebywał a ego dzieci miały osobne pokoje.
A tak na marginesie to bardzo miło wspominał tą współpracę miał okazję nawet z Nim rozmawiać na luźne tematy. Z tego co mi mówił Kamil (mój kumpel) MJ to strasznie skromny i nieśmiały człowiek.
Chciał bym że by te wieści o Jego chorobie były nie prawdziwe ale...
Pamiętam co mówił mój kolega, który parę lat temu pracował w hotelu w Las Vegas i miał okazję przez dwa tygodnie "opiekować się" Michaelem.
Widział u niego w łazience bardzo duże ilości leków. Z pewnością należały do Michaela bo w jego apartamencie nikt po za nim nie przebywał a ego dzieci miały osobne pokoje.
A tak na marginesie to bardzo miło wspominał tą współpracę miał okazję nawet z Nim rozmawiać na luźne tematy. Z tego co mi mówił Kamil (mój kumpel) MJ to strasznie skromny i nieśmiały człowiek.
Chciał bym że by te wieści o Jego chorobie były nie prawdziwe ale...
Artek
- rozarozewicz
:(
Pierwsza wiadomosc jaka uslyszalam rano jeszcze spalam i powiedziala mi to moja mama ze "slyszala to w wiadomosciach" wiec jest to powszechna juz wiadomosc, mysle wiec ze jednak to moga niestety nie byc tylko plotki... okropnie smutno :( :( :( o 3 nad ranem sie obudzilam dzisiaj i sluchalam sobie dirty diany :( a tu taka straszna wiadomosc za pare godzin, oby wszystko bylo dobrze z Nim...
Ja mam po prostu nadzieję, że powód z jakiego trafił do szpitala nie jest tak poważny, jak przedstawiają to media. Jak wiadomo ci lubią wyolbrzymiać. Nasz "ulubiony" onet posługuję się już nawet hasłem:"zagrożenie życia".....Ehhh
"Nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit"
/nie byłoby wielkiego geniuszu bez domieszki szaleństwa/
/nie byłoby wielkiego geniuszu bez domieszki szaleństwa/
- BillieJean
a tak dobrze dzień mi sie zaczoł na TV4 leciało HIStory in the mix ............. aż tu nagle BUM ........ no mam nadzieje ze to plotka w 1000000000% lub chociaż bardzo przesadzona prawda !!!!!!!!! ja jeszcze coś takiego znalazłam
Zagrożone życie Michaela Jacksona
Michael Jackson na razie nie wróci na scenę - piosenkarz trafił właśnie w poważnym stanie do szpitala w Los Angeles.
Jak donoszą amerykańskie media, Michael Jackson ma uszkodzoną wątrobę, cierpi na depresję i wymaga długotrwałej hospitalizacji.
Członkowie rodziny Jacksona obawiają się o jego życie. Piosenkarz wymiotuje krwią i ma poważne problemy z uzależnieniem od alkoholu i leków - czeka go kilkutygodniowy odwyk.
BJ obyś miała racje ............
Zagrożone życie Michaela Jacksona
Michael Jackson na razie nie wróci na scenę - piosenkarz trafił właśnie w poważnym stanie do szpitala w Los Angeles.
Jak donoszą amerykańskie media, Michael Jackson ma uszkodzoną wątrobę, cierpi na depresję i wymaga długotrwałej hospitalizacji.
Członkowie rodziny Jacksona obawiają się o jego życie. Piosenkarz wymiotuje krwią i ma poważne problemy z uzależnieniem od alkoholu i leków - czeka go kilkutygodniowy odwyk.
BJ obyś miała racje ............
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...
- BillieJean
Chciałabym wszytkim przypomnieć że CNN i FOX przez ostatnie miesiące informowały o tym że Michael miał zapalenie płuc, grypę i prawdopodobie nie dożyje wydania nowej płyty.
Fuck the press.
dziękuje za uwagę.
mogę coś powiedzieć?Malwina24 pisze:z uzależnieniem od alkoholu i leków - czeka go kilkutygodniowy odwyk
Fuck the press.
dziękuje za uwagę.
Ostatnio zmieniony wt, 03 lip 2007, 10:35 przez BillieJean, łącznie zmieniany 1 raz.
- LittleDevil
- Site Admin