16.5.05 - sąd

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Na temat jednego dnia w sądzie chcesz, by...

... pojawiał się jeden temat ze zdjęciami, wiadomościami i linkami - tak jak od dłuższego czasu
13
59%
... pojawiały się dwa tematy: jeden na zdjęcia, drugi na wiadomości i linki - coś pomiędzy opcją I i III
7
32%
... pojawiały się trzy tematy: jeden na zdjęcia, druga na wiadomości, trzeci na linki - tak jak dość dawno temu
1
5%
... pojawiały się cztery i więcej tematy - a co?
1
5%

Liczba głosów: 22

Awatar użytkownika
Pank

16.5.05 - sąd

Post autor: Pank »

Dziś zeznają cztery panie: Kathryn Bernerd, Dr. Jean Seamount, Tiffany Haynes, Maria Gomez oraz panowie Brian Salce i Shane Meredith.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Michael ma dziś dość typową kamizelkę, jednokolorową... nawet i w porządku... Szkoda, że niespecjalnie w humorze jest.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Więcej zdjęć na Getty: http://editorial.gettyimages.com/source ... |0|0|0&p=7

Ponieważ Kasia i Kate prywatnie przyznała, że woli mix różnych rzeczy, ja też taki mix bym wolał, a i pewnie dużo osób się znajdzie, którzy chceliby tak, inaczej i jeszcze inaczej, tworzę ankietę... LittleDevil, to nie będzie kolejny atak na Ciebie - tak odnośnie Twojej odpowiedzi na moją prośbę; dużo osób zapewne chce wiedzieć, co większość wogóle myśli o takich podziałach. Mam nadzieję, że moderatorzy też na to spojrzą. Jeżeli zrobią wbrew woli ogółu - mają do tego prawo.

Ogłaszam jednocześnie, że nie jestem władzą, ani 'górą'. Nie chcę się też rządzić. Wstawiłem tylko ankietę...
Ostatnio zmieniony pn, 16 maja 2005, 23:17 przez Pank, łącznie zmieniany 3 razy.
KASIA

Re: 16.5.05 - sąd [zdjęcia]

Post autor: KASIA »

Ja tam wolę jak w jednym jest "śmietnik" i już... :ziew:
Ale róbcie co chcecie :surrender:
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
Awatar użytkownika
kate

Re: 16.5.05 - sąd [zdjęcia]

Post autor: kate »

KASIA pisze:Ja tam wolę jak w jednym jest "śmietnik" i już...
ja się pod tym podpisuję... :mlotek: to teraz będziemy robić 3 oddzielne tematy: zdjęcia, linki, newsy?? glupija 2 chyba wstarczą...
Ostatnio zmieniony pn, 16 maja 2005, 21:50 przez kate, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Marzena

Post autor: Marzena »

Szkoda, że niespecjalnie w humorze jest.

A ja myślę, że On jest potwornie tym wszystkim już zmęczony.
Awatar użytkownika
Kermitek

Post autor: Kermitek »

Marzena pisze:
Szkoda, że niespecjalnie w humorze jest.

A ja myślę, że On jest potwornie tym wszystkim już zmęczony.
Zgadzam sie to mocno widac Mam nadzieje ze nic innego mu nie dolega
A tutaj troche zeznan dzisiejszych wklejam link dla zainteresowanych swierza bułeczka
http://www.foxnews.com/story/0,2933,156630,00.html
i jeszcze:
http://edition.cnn.com/2005/LAW/05/16/j ... index.html
no pogrzebałam i znalazłam jeszcze cosik tutaj
http://www.sky.com/skynews/article/0,,9 ... 77,00.html
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Awatar użytkownika
MJPOWER

Post autor: MJPOWER »

Awatar użytkownika
Kermitek

Post autor: Kermitek »

moze teksty pozytywne ale komentarze pozal sie boze .Mozna zdrowie stracic bo tak sa wulgarne zwlaszcza niektóre .Lepiej ich nie czytac
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
thewiz

Re: 16.5.05 - sąd

Post autor: thewiz »

Pank pisze:
Ponieważ Kasia i Kate prywatnie przyznała, że woli mix różnych rzeczy, ja też taki mix bym wolał, a i pewnie dużo osób się znajdzie, którzy chceliby tak, inaczej i jeszcze inaczej, tworzę ankietę... LittleDevil, to nie będzie kolejny atak na Ciebie - tak odnośnie Twojej odpowiedzi na moją prośbę; dużo osób zapewne chce wiedzieć, co większość wogóle myśli o takich podziałach. Mam nadzieję, że moderatorzy też na to spojrzą. Jeżeli zrobią wbrew woli ogółu - mają do tego prawo.

Ogłaszam jednocześnie, że nie jestem władzą, ani 'górą'. Nie chcę się też rządzić. Wstawiłem tylko ankietę...

Uwazam ,ze cala ta ankieta jest nie w porzadku.Dlaczego?Forum tworzy sie naturalnie ,samo z siebie i kreowanie sztucznych barier ,dzielenie sytuacji na "kiedys " i "teraz" nie ma wedlug mnie wiekszego sensu.Oczywiscie ,ktos tam sie wypowie za opcja preferowana przez Panka,ktos inny powie ,ze woli dawny stan rzeczy....ale wiekszosc osob przejdzie nad ta sprawa do porzadku dziennego i zebrane opinie naprawde nie oddadza woli ogolu.Ta sie krystalizuje sama z siebie- ktos chce pisac w smietniku jego sprawa....ktos lubi porzadek i jasny uklad -wybierze inny styl.Tak naprawde tylko popyt na poszczegolne posty zweryfikuja poziom zainteresowania danym sposobem przekazywania informacji.
Po co tworzyc zatem sztuczne podzialy i wypytywac sie o cos,na co wlpyw bedzie miala tylko cala nasza forumowa spolecznosc?Po co robic sobie pod gorke w przyszlosci zrazajac do siebie pewne osoby?

Pank...jestem sobie z boku od dlugiego juz czasu i patrzac na cala sytuacje chce tylko Ci szepnac jedno na uszko -lepiej nie nastawiac zle ludzie wobec siebie.

Mam wrazenie,ze niektorzy naprawde za duzo siedza na MJpolishTeam.To mi przypomina pewien kazus z przeszlosci. :szepcze:
Ooopsss...ale to tylko wtajemniczeni beda wiedzieli o co tej DaWizzy chodzi.A co z reszta nowszych?No coz,jeszcze ,maja troche czasu by sie zestarzec ( zlosnica) :smiech:
Awatar użytkownika
Pank

Re: 16.5.05 - sąd

Post autor: Pank »

thewiz pisze:Pank...jestem sobie z boku od dlugiego juz czasu i patrzac na cala sytuacje chce tylko Ci szepnac jedno na uszko -lepiej nie nastawiac zle ludzie wobec siebie.
I nie zamierzam już...

Sztuczne podziały, niesztuczne podziały, ale porządek lepiej by jakiś był, a nie stwarzać po trzy tematy na temat jednego dnia, bo ja osobiście nieco się pogubiłem :/ Miło by było, żeby na początku tematu była chociażby data (n.p. 9.5.05 - artykuły...). Nie jest to kłopotliwe, zajmuje to kilka sekund, a jak ułatwia życie.

Tak, tak, marudzę i bredzę...
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

jeśli już mają być oddzielne tematy to niech będą tylko dwa. Jeden - 'śmietnik', drugi - linki i streszczenia LittleDevil. Nie rozdrabniajmy się na 1. linki 2. streszczenia 3. zdjęcia 4. inne newsy. dwa chyba w zupełności wystarczą. Bo zabronić LittleDevil pisania według jej 'sposobu' nie można, nikomu niczego zabronić nie można. To była i jest tylko prośba, nie rozkaz. :surrender:
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

jeśi chodzi o ankietę i ten drobny spór, to pozwolę sobie zabrać głos (niech się nazywa, że robię to jako moderator tego forum :party: ), choć może już trochę poniewczasie. Uszanujmy wolność tych, którzy wkładają wielką pracę w to, żebyśmy na tym forum mieli coś ciekawego do przeczytania, a jest takich osób kilka. Nawet nie śmiałbym im zwracać uwagi na jakieś rzeczy tego typu, że mają pisać tu, a nie tam. Freedom! Co innego jak ktoś pisze o dupiemarynie i robi syf gdzie mu się podoba. Poza tym posty Little Devil bardzo cenię (Panka też :) i wolę mieć je wyszczególnione osobno, kiedy widzę autorkę, niż żeby taki wartościowy post pojawiał się gdzieś na trzeciej stronie tematu, poprzedzony już różnymi offtopami.

Cytując Andrzeja Leppera: Luuudzie, szanujmy się!!! :smiech:

No ale ja myślę że trochę się z tym spóźniłem, bo widzę że tu się nikt nie kłóci i wszyscy kochają... To fajnie.
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Schmittko pisze: Uszanujmy wolność tych, którzy wkładają wielką pracę w to, żebyśmy na tym forum mieli coś ciekawego do przeczytania, a jest takich osób kilka. Nawet nie śmiałbym im zwracać uwagi na jakieś rzeczy tego typu, że mają pisać tu, a nie tam. Freedom! Co innego jak ktoś pisze o dupiemarynie i robi syf gdzie mu się podoba. Poza tym posty Little Devil bardzo cenię (Panka też :) i wolę mieć je wyszczególnione osobno, kiedy widzę autorkę, niż żeby taki wartościowy post pojawiał się gdzieś na trzeciej stronie tematu, poprzedzony już różnymi offtopami.

No właśnie! Niech każdy robi co chce. Nie wyznaczajmy granic na siłę. Ja doskonale rozumiem Panka, sama byłabym za opcją podziału na 2 wątki. W jednym tylko zdjęcia, a w drugim cała reszta. Jednak uważam, że mamy wolną wolę i nie powinniśmy nikomu niczego narzucać.
Są tu osoby, które bardzo wiele na forum wnoszą i jeśli zaprzestaną postowania, to będzie wielka strata dla nas wszystkich.A niestety sztucznymi podziałami możemy zniechęcić ludzi do siebie. Jeśli ktoś wkłada ogrom pracy w to, by coś ciekawego wyszukać (obojętnie, czy są to zdjęcia, linki, czy artykuły),potem jeszcze potrafi wszystko pięknie przetłumaczyć, bądź streścić (patrz.Little Devil & Kate japrosic) i wykazuje incjatywę podzielenia się tym z nami, powinniśmy to uszanować i pozwolić tej osobie na zaprezentowanie swojej pracy, w sposób wygodny dla niej, bez nakazów i zakazów. Jeśli ktoś się już napracuje, powinien przynajmniej mieć prawo do odrobiny swobody! Hough!
Ostatnio zmieniony pt, 20 maja 2005, 16:58 przez Lika, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Kermitek pisze:
moze teksty pozytywne ale komentarze pozal sie boze .Mozna zdrowie stracic bo tak sa wulgarne zwlaszcza niektóre .Lepiej ich nie czytac

Rzeczywiście teksty bardzo pozytywne, aż jestem zaskoczona.
Dzięki za linki :happy:
Zrehabilitowali się :podejrzliwy: ? Ciekawe na jak długo, hehehe...
Komentarze można sobie odpuścić :-/
Awatar użytkownika
Marzena

Post autor: Marzena »

Co do ankiety, jest mi zupełnie obojętne, czy będzie nieład czy porządek. Pragnę gorąco podziękować Little Devil i Kate za Ich mozolną i ciężką pracę japrosic. Gdyby nie fakt, iz mój angielski nadal biega w pampersach, z całą pewnością bardziej bym sie tu przydała (merytorycznie, oczywiście). Drogie Panie, dziękuję że jesteście i osobom takim jak ja dajecie mozliwośc bycia na bieżąco japrosic z faktami. Szczerze podziwiam Wasze zaangażowanie.
Zablokowany