Wielka Gra / MJ Quiz
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Super odpowiedz.
Nie przypuszczałam, że ktoś będzie pamiętać o wizycie w Omanie i myślę, ze taka odpowiedz jest wyczerpująca, trudno o dokładniejsze info. ;)
Dodam pozostałe kraje, aby lista była pełna.
7. Zjednoczone Emiraty Arabskie (Dubaj) sierpień 2005 - cele turystyczne, zwiedzanie miasta, Hard Rock Cafe, słynny hotel Burj Al Arab, projekty The Palm i The World.
8. Maroko (Casablanca) 21 lipiec 1996 - MJ zwiedza Meczet Hassana II.
OK, teraz czekamy na pytanie od SUNrise.
Nie przypuszczałam, że ktoś będzie pamiętać o wizycie w Omanie i myślę, ze taka odpowiedz jest wyczerpująca, trudno o dokładniejsze info. ;)
Dodam pozostałe kraje, aby lista była pełna.
7. Zjednoczone Emiraty Arabskie (Dubaj) sierpień 2005 - cele turystyczne, zwiedzanie miasta, Hard Rock Cafe, słynny hotel Burj Al Arab, projekty The Palm i The World.
8. Maroko (Casablanca) 21 lipiec 1996 - MJ zwiedza Meczet Hassana II.
OK, teraz czekamy na pytanie od SUNrise.
Pytanie z serii: kto to powiedział. (Mam nadzieję, że nie okaże się za trudne).
W czerwcu 1998 r. podczas Mistrzostw Świata w piłce nożnej we Francji, MTV prezentowała pięciominutowe profile sławnych piłkarzy biorących udział w Mistrzostwach. Jeden z nich zapytany w wywiadzie o to: Co chciałby w życiu robić gdyby nie grał w piłkę, odpowiedział: "Gdybym nie był piłkarzem, chciałbym być Michaelem Jacksonem".
Proszę podać imię i nazwisko piłkarza który to powiedział.
W czerwcu 1998 r. podczas Mistrzostw Świata w piłce nożnej we Francji, MTV prezentowała pięciominutowe profile sławnych piłkarzy biorących udział w Mistrzostwach. Jeden z nich zapytany w wywiadzie o to: Co chciałby w życiu robić gdyby nie grał w piłkę, odpowiedział: "Gdybym nie był piłkarzem, chciałbym być Michaelem Jacksonem".
Proszę podać imię i nazwisko piłkarza który to powiedział.
Nawet nikt nie próbował odpowiadać ;), jeśli się nie wie zawsze można strzelać :), wtedy dawałabym podpowiedzi...kaem pisze:SUNrise, chyba jakaś podpowiedź się należy...
Ja myślę że problem jest taki, iż niewiele osób jest tą zabawą - Grą zainteresowanych, a nie, że nikt nie znał odpowiedzi na to pytanie ;) Bo jest ludzkości - myślę - dość powszechnie wiadome, że swoją sympatię do MJ kiedyś publicznie ogłaszał (i to nie tylko w tym programie który ja przytoczyłam)...
oczywiście dobra odp.SILENTIUM pisze:Ronaldo?
To ja tak dla formalności jeszcze tylko jego nazwisko poproszę (dlatego, że Ronaldów - piłkarzy jest znanych kilku, choć pewnie teraz już wszystkim wiadomo o Którego Ronaldo chodzi ;).
Ronaldo Luís Nazário de Lima.SUNrise pisze:oczywiście dobra odp.SILENTIUM pisze:Ronaldo?
To ja tak dla formalności jeszcze tylko jego nazwisko poproszę (dlatego, że Ronaldów - piłkarzy jest znanych kilku, choć pewnie teraz już wszystkim wiadomo o Którego Ronaldo chodzi ;).
Tylko o nim słyszałam, że jest w jakimś stopniu 'zmajkelizowany'.
A może tu nie chodzi o żadną wygraną tylko o jak najwięcej ciekawych pytań i odpowiedzi,które dostarczają dodatkowych informacji jednostceKWASNA pisze:a kto tu wreszcie coś wygra!?
społecznej zwanej fanem Michaela Jacksona.
No,dobrze,więc łatwiznę jakąś dam,bo nie umiem zadawać trudnych pytań:przy jakiej okazji Michael poznał Paula McCartneya?
Proszę podać miejsce i okoliczności.
"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."