Chris Cornell - cover "Billie Jean"
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Dla mnie to jest dzieło sztuki.
Piosenka jest bardzo mroczna, nastrojowa. Pomimo pozornie nudnego i monotonnego wykonania, mamy do czynienia z mocniejszymi fragmentami(refren). Nie jest ich jednak za dużo, co też potrafi być nieudane (kasia kowalska)
Piosenka pierwsze wrażenie robi doskonałe, dalej słucha się równie przyjemnie.
Piosenka jest bardzo mroczna, nastrojowa. Pomimo pozornie nudnego i monotonnego wykonania, mamy do czynienia z mocniejszymi fragmentami(refren). Nie jest ich jednak za dużo, co też potrafi być nieudane (kasia kowalska)
Piosenka pierwsze wrażenie robi doskonałe, dalej słucha się równie przyjemnie.
- sylwiuska99
- LittleDevil
- Site Admin
Funfuckingtastic. Zamiast kolejnego beznadziejnego remixu w stylu wiejskiego techno nareszcie proba dodania czegos od siebie - proba bardzo udana moim zdaniem. Pierwsze wrazenie extra, drugiego nie bedzie, bo popadne w depresje...
(to znaczy, ze muza jest nastrojowa)
Hehe, wlasnie przeprowadzilam eksperyment - zaklad z moim chlopakiem o piwo, czy rozpozna piosenke... Przegral! Cytuje "Fajna piosenka... ale co to jest? Jestes pewna, ze to kazdy zna?"

Hehe, wlasnie przeprowadzilam eksperyment - zaklad z moim chlopakiem o piwo, czy rozpozna piosenke... Przegral! Cytuje "Fajna piosenka... ale co to jest? Jestes pewna, ze to kazdy zna?"

- Michael_fan
- Speed Demon
Zwrotka - nie jest zła, nawet nawet daje radę, aczkolwiek refren - ooooj tu bardzo kiepsko, nie mogłem słuchać...
Znacznie lepsze wykonanie Jose Felliciano, które dawałem już w coverach;)
http://youtube.com/watch?v=RQBwrm0GXMo
Znacznie lepsze wykonanie Jose Felliciano, które dawałem już w coverach;)
http://youtube.com/watch?v=RQBwrm0GXMo
Mi ogólnie niezbyt to przypadło do gustu. Dla mnie ta piosenka jest zdecydowanie za wolna.
Ale zgodzę się z tym:
Ale zgodzę się z tym:
sylwiuska99 pisze: Według mnie gość postawił na własny styl i niczego nie kopiował a to jest chyba najważniejsze.
Za to należą mu się brawa.LittleDevil pisze:Zamiast kolejnego beznadziejnego remixu w stylu wiejskiego techno nareszcie proba dodania czegos od siebie

chory pisze:LOL Buhahahaha Śpiewa jak by go wykastrowali Buhahahaha Do bani ten cover...
Kolejny nowy forumowicz wychowany na grono.net
My tu w ten sposób nie krytykujemy, bo nic to nie wnosi. Jeżeli chcesz powiedzieć, że ci się coś nie podoba to na przyszłość nie zapominaj o uzasadnieniu.
Jeżeli to cię to przerasta to może lepiej powstrzymaj się od tego typu komentarzy.