Czerwona kamizelka, czarna marynarka, czyli wszystko w porządku... Tylko jakiś taki jakby niewyspany, co-się-dziwić... Katherine dalej coś boli, bo ją MJ przetrzymuje.

+Getty: http://editorial.gettyimages.com/source ... |0|0|0&p=7
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
A tam zaraz boli i podtrzymuje. Ja też tak moją mamę chwytam jak za długo ogląda ciuchy w sklepie, do którego nawet nie miała wejść.Pank pisze:Katherine dalej coś boli, bo ją MJ przetrzymuje.
Tak szybko? Właściwie mogłoby dojść parę ciekawszych zeznań o tym, jaki to MJ jest dobry, ale jeżeli prokuratura ma wtedy dodać swoich świadków, dla których MJ już taki dobry nie jest, to lepiej nie kombinować...MJPOWER pisze:A TERAZ UWAGA!!!
PROCES ZAKOŃCZY SIĘ W PRZYSZŁYM TYGODNIU. DO WTORKU PRZEWIDZIANE JEST ZAKOŃCZENIE PRZESŁUCHIWANIA ŚWIADKÓW OBRONY
TAK PODAŁA WCZORAJ SKY NEWS
Szczerze zaczełam sie denerwowac bo jak tak wczesnie chca skonczyc ta sprawe to mozna odczytac to ze uznaja Mj'a winnym a obrona sie poddała i nie moze dowiesc niewinnosci MJ'a.Przeciez prokuatura prezentowała swoich świadków prawie (o ile sie nie myle )8 tygodni i było ponad 80 swiadków podobniez .Zaczynam sie strasznie martwicPank pisze:Tak szybko? Właściwie mogłoby dojść parę ciekawszych zeznań o tym, jaki to MJ jest dobry, ale jeżeli prokuratura ma wtedy dodać swoich świadków, dla których MJ już taki dobry nie jest, to lepiej nie kombinować...MJPOWER pisze:A TERAZ UWAGA!!!
PROCES ZAKOŃCZY SIĘ W PRZYSZŁYM TYGODNIU. DO WTORKU PRZEWIDZIANE JEST ZAKOŃCZENIE PRZESŁUCHIWANIA ŚWIADKÓW OBRONY
Dowodów nie ma, MJ nie chciał wywieść rodzinki Arvizo w celach porwania, odciski na gazetkach mógł nanieść sam Gavin bez wiedzy Michaela, to samo z winem, a dodając do tego wiarygodność wszystkich świadków prokuratury i parę ich kompromitacji... A denerwuje mnie w tym wszystkim najbardziej to, że Michael był potwornie naiwny...
Ciekawe, co o tym wszystkim sądzą ławnicy...
Myślę dokładnie odwrotnie niż Ty. Po co komuś 20 dowodów na to, że 2+2=4? Dowód to dowód. Jeden wystarczy w zupełności. Nie ma sensu dłużej przesłuchiwać kolejnych świadków obrony. Michael jest niewinny, i nie wiem czy ktokolwiek kto ma zielone pojęcie o sprawie, może uważać inaczej, po tym co pokazał Sneddon.Kermitek pisze:Szczerze zaczełam sie denerwowac bo jak tak wczesnie chca skonczyc ta sprawe to mozna odczytac to ze uznaja Mj'a winnym a obrona sie poddała i nie moze dowiesc niewinnosci MJ'a.
Dodając do tego, że wśród prokutatury byli świadkowie zeznający na korzyść Michaela, a wiarygodność większości z tych świadków albo została wtedy podważona, albo teraz... jak n.p. z Maciemkate pisze:Oskarżenie miało 80 świadków... przedstawianie dowodów trwało 2 miesiące... tak - ale porównaj sobie jakość tych dwóch stron. Obrona a oskarżenie. Ilość akurat w tym wypadku nic nie znaczy.
Ale wieściMJPOWER pisze: A TERAZ UWAGA!!!
W poniedziałek MJJsource ma już działaćKermitek pisze:Ps Chyba niedługo znowu uruchomia MJJsource bo pojawiła sie strona pierwsza