W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Cześć wszystkim fanom MJ. Mam na imie Klaudyna,14 lat. Moja przygoda z MJ zaczęła sie miesiac temu na wycieczce szkolnej,musiałam wysluchiwac zachwytów mojej kolezanki MJ.
Puszczała mi pare jego piosenek takie jak np. Billie Jean albo Beat it.Spodobały mi się na dobre.
Wczesniej tez pare razy slyszalam jego utwory ale nie interesował mnie moze dlatego ze bylam jeszcze mala i nie rozumialam jego przeslania.Po wycieczce poczytałam troche o Nim.
Kupiłam 2 płyty no i do teraz jestem zahipnotyzowana... nie wiem jak to nazwac ale poprostu jak nie slysze jego piosenki przynajmniej raz dziennnie to czuje sie jakoś dziwnie... czegos mi brakuje. Zainteresował mnie na dobre , jesgo osobowość mnie zastanawia, podziwiam Go.
Cześć OneDayInYourLife
A tak lukałam, że się zarejestrowałaś i zastanawiałam się, kiedy się odezwiesz
Mam nadzieję, że to forum pozwoli Ci poznać Michael'a nieco lepiej i zrozumieć nieco lepiej to kim jest - enjoy!
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
OneDayInYourLife pisze: nie wiem jak to nazwac ale poprostu jak nie slysze jego piosenki przynajmniej raz dziennnie to czuje sie jakoś dziwnie... czegos mi brakuje.