Michael Jackson pozdrawia Polskę
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Jak zauważyliście kochani na forum działam od niedawna i w związku z tym prosze powiedźcie mi kim jest Marta? I jak to się stało, że przebywa w Santa Maria? Mimo to dla nieznanej mi Marty- - Wielkie Dzięki Marta!
Cudne, takie normalne zdjęcia- na moment przeniosłam się w inny świat i oderwałam się od rzeczywistości, głęboko wierzę, że kiedyś I'll be there...
Love, blanca.
Cudne, takie normalne zdjęcia- na moment przeniosłam się w inny świat i oderwałam się od rzeczywistości, głęboko wierzę, że kiedyś I'll be there...
Love, blanca.
Ostatnio zmieniony sob, 14 maja 2005, 18:10 przez Agata**, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja tam chce danie główne ten deser bardzo mi smakował ale chce wiecej bo jestem głodna Prosimy bardzo błagamyMarzena pisze:KOCHAMY DESERY !!! I chcemy jeszcze. Marto. WIEEEEEEEEELKIE DZIEKI. Skłamałabym, gdybym powiedziała, że Ci nie zazdroszczę, ale... to taka pozytywna zazdrość
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Marta.... Marta.... Kim jest Marta....?Blanca pisze:Jak zauważyliście kochani na forum działam od niedawna i w związku z tym prosze powiedźcie mi kim jest Marta? I jak to się stało, że przebywa w Santa Maria?
Najwięcej o Marcie wie, chyba sam keam.
Z mojej strony mogę powiedzieć, że Marta, to fanka, która dzięki sporym wyrzeczeniom jeździ do Stanów, żeby wspierać Michael'a w tych trudnych chwilach.
Była tam na początku procesu, kiedy to wraz z grupą fanów dostała od asystenta Michael'a zaproszenie do Neverland i.... z zaproszenia skorzystała
Marta brała też udział w naszej manifestacji i była "żywym przykładem" na to, że polscy fani "bywają"na Neverland
To był piękny kąsek dla prasy- dziennikarzom poopadały koparki aż do samej ziemi
Teraz Marta znów się zmobilizowała, znów do Stanów pojechała i znów robi robotę za nas wymachując transparentem z Polskimi akcentami
Ot Marta po krótce
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Ja Marcie zazdroszcze i fotek jakie piękne zrobiłą i samego tego że była tam i widziała Michaela na żywo o czym ja non stop marzę i mam nadzieję że mi się to spełni a Marcie życzę miło spezonego tam czasu i czekam na dalszą część bo prrawie zapłakałem na widok Rancza i tego tam wszystkiego w około. Martusiu dzieki za opis jak dojechać do Rancza Michaela Skorzystam z tego opisu jak tylko bede sie wybierał do stanów, choć to będzie za kilkanaście mieś. ale będzie:D jeszcze raz wielkie dzięki za Fotki są cudne!
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Zdjecia sa po prostu super!!!!Z całego serducha dzieki!!!!Pieknie nasz Michael mieszka-przynajmniej ma spokoj a moze Marta zaprosisz Mika na zlot do Łodzi???Fani pobiliby rekord....heh....A co do prasowego komentarza z Twojego Imperium szkoda ze prasa tak obcieła ten artykuł ale fajnie ze pisza o fanach
Tak, ale wiecie co jest dla mnie śmieszne a z drógiej strony najwięszą porażką Mediów? To iż to z nimi mają problemy policjanci przy sądzie a nie z fanami jak to juz dożo razy słyszałem w TV. hehe, Media same szkodzą a potem mówią na innych!!
ach asz sie chce powiedzieć:"Media. To brzmi jak konwent spirytystów", i tak z nimi dokładnie jest!
ach asz sie chce powiedzieć:"Media. To brzmi jak konwent spirytystów", i tak z nimi dokładnie jest!
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Czesc, mam na imie Wioleta, jakis ponad rok temu moje posty pojawialy sie tutaj na forom, wiec pewnie malo kto mnie pamieta. W kazdym razie jakies 2 miesiace temu spotkalam Marte i Anete pod Neverlandem, (od ponad roku mieszkam w Stanach, od 10 miesiecy w Kalifornii). Niestety nie mam takiego szczescia jak Marta, nawet nie czesto bywam pod sadem, bo moja praca na to mi nie pozwala. Ale juz niedlugo sie tam pojawie, w koncu zbliza sie koniec procesu (dzieki Gogu Michael bedzie mial spokoj), wypatrujcie mie wiec moze tez pod sadem (mam tatulaz MJ na ramieniu...).
Odedzwe sie wkrotce, pozdrowienia dla wszystkich, przede wszystkim dla Fifiego, bo z nim jedynym mam kontakt, pa
Wiola
Odedzwe sie wkrotce, pozdrowienia dla wszystkich, przede wszystkim dla Fifiego, bo z nim jedynym mam kontakt, pa
Wiola
Będziemy wypatrywać i Ciebiewiola pisze:W kazdym razie jakies 2 miesiace temu spotkalam Marte i Anete pod Neverlandem, (od ponad roku mieszkam w Stanach, od 10 miesiecy w Kalifornii). Niestety nie mam takiego szczescia jak Marta, nawet nie czesto bywam pod sadem, bo moja praca na to mi nie pozwala. Ale juz niedlugo sie tam pojawie, w koncu zbliza sie koniec procesu (dzieki Gogu Michael bedzie mial spokoj), wypatrujcie mie wiec moze tez pod sadem (mam tatulaz MJ na ramieniu...).
Podaj ino dokładniejszy opis, bo obawiam się, że zbliżeń na tatuaże nie będzie
Niska/ wysoka, blondynka/szatynka itp. itd.
Wypatrywać będziemy na pewno. No.... i trzymać kciuki za głośne akcję również
Good luck!
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Ok, wiec jestem wysoka brunetka, i prawdopodobnie pojawie sie z trojka dzieci ktorymi sie opiekuje (chlopiec- 3 lata, dwie dziewczynki-6 i 9). Oni tez uwielbiaja Michaela, glownie odkad zostalam ich niania
No i pewnie znowu spotkam Marte i Anete - ja i one to jedyna trojka z Polski ktora pojawila sie pod sadem. A wiec trzymajcie kciuki, chociaz moze nie za nas tylko za Michaelela, bo to on tego najbardziej potrzebuje,do uslyszenia, pa
Wiola
No i pewnie znowu spotkam Marte i Anete - ja i one to jedyna trojka z Polski ktora pojawila sie pod sadem. A wiec trzymajcie kciuki, chociaz moze nie za nas tylko za Michaelela, bo to on tego najbardziej potrzebuje,do uslyszenia, pa
Wiola
Aha czyli trzeba wypatrywać trzech brzdąców, a reszta pójdzie jak po maśle-dobra wskazówka
Miło, że Marta znów się wybrała do Santa Maria, to się nazywa determinacja i poświęcenie!
Kaem, dziękujemy za info!
Fajnie nasza polska reprezentacja coraz bardziej się powiększa, oby tak dalej!
Serdeczne podziękowania dla Was dziewczyny Kciuki trzymamy i będziemy trzymać za trzy Polskie MJówki no i oczywiście ma się rozumieć za naszego Króla!
Powodzenia i czekamy na ekscytujące relacje!
Miło, że Marta znów się wybrała do Santa Maria, to się nazywa determinacja i poświęcenie!
Kaem, dziękujemy za info!
Fajnie nasza polska reprezentacja coraz bardziej się powiększa, oby tak dalej!
Serdeczne podziękowania dla Was dziewczyny Kciuki trzymamy i będziemy trzymać za trzy Polskie MJówki no i oczywiście ma się rozumieć za naszego Króla!
Powodzenia i czekamy na ekscytujące relacje!
OK. Zanotowałamwiola pisze:Ok, wiec jestem wysoka brunetka,
No, to się nazywa, że ludzie Michael'a penetrują domy niewinnych Amerykanów, nawiedzając podatne na sugestie niewinne istotkiwiola pisze:i prawdopodobnie pojawie sie z trojka dzieci ktorymi sie opiekuje (chlopiec- 3 lata, dwie dziewczynki-6 i 9). Oni tez uwielbiaja Michaela, glownie odkad zostalam ich niania
Sekta jakaś
Tylko czekać, jak Sneddon się weźmie i za Ciebie
Trzymamy kciukty mocno MOCNIUTKO za powodzenie NASZEJ akcjiwiola pisze:No i pewnie znowu spotkam Marte i Anete - ja i one to jedyna trojka z Polski ktora pojawila sie pod sadem. A wiec trzymajcie kciuki, chociaz moze nie za nas tylko za Michaelela, bo to on tego najbardziej potrzebuje,do uslyszenia
Grupa polskiej reprezentacji się rozrasta
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me