Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Taak pewnie , tancerz NIE bedzie sie gapił na wasze trzęsące sie tyłeczki, brzuchy, biust czy co tam jeszcze Co to to nie :] Nie pozwalam :] Koniec offtopu :]
...........................................
Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....
ehh teraz to czuję się jak w domu:) moje kochane Indie (heh Preetam może znajdziemy w naszym forum miejsce dla Michaela;p) pozdrawiam wszystkich i zapraszam na www.namaste.vnx.pl Jeżeli bedą jakies problemy walcie prosto do nas=)
"Not goodbye...Goodbye kills the hope of meeting again. And who knows? We may meet again..."
O co za temat.Ze względu na moje zamiłowanie do filmów muzycznych jeśli tak to mogę ując moja koleżanka parę miesięcy temu zaproponowała mi obejrzenie filmu "Czasem słońce,czasem deszcz".Film naprawdę porywający i mimo że minęło już parę miesięcy pożyczyłam go od niej i do dziś nie potrafię się z nim rozstać.Czegoś takiego jeszcze nie widziałam.Po prostu nie do opisania.Jak na razie jestem amatorką w tej dziedzinie ale zamierzam pogłębiać rodzące się we mnie zainteresowanie tematyką tego kraju i kulturą.Nie wiedziałam nawet że jest forum.Muzyka i taniec nie do opisania.
O forach podawanych wcześniej przez dziewczyny jeszcze nie słyszałam, główne forum wielbicieli bollywood znajduje się na stronie: www.bollywood.pl znajdziesz tam naprawdę wiele informacji, są też opisy i recenzje poszczgólnych filmów, tak więc enjoy!
Fanka MJ pisze:Taak pewnie , tancerz NIE bedzie sie gapił na wasze trzęsące sie tyłeczki, brzuchy, biust czy co tam jeszcze Co to to nie :] Nie pozwalam :] Koniec offtopu :]
Spokojnie Iwonka ;) on musi sobie najpierw na taki pokaz zasłużyć hehe,a to nie będzie łatwe.
Qrcze warsztaty tańca już się skończyły i szkoda. Bardzo mi się podobało. Teraz pozostaje mi ćwiczenie przed lustrem w pokoju... ehh...
Jenny dzięki za info o stronce,naprawdę rewelacyjna.Moja koleżanka zamówiła już parę filmików Masz rację wzięlo mnie od filmu czasem słonce czasem deszcz bo jest rewelacja.Pozatym ja uwielbiam filmy muzyczne.A ten jest niezwykle obrazowy i pokazuje historię i kulturę tego kraju.Na pewno na tym nie poprzestanę.
ps. Preetam fajne portale , Erna Shorter total schick!
Haha czekałam na taki temat tu sie moge pochwalic bo byłam w Indiach na jednych z wakacji nawet widzialam Kajol'a i Priyanke ;D mam kilka hinduskich ubranek i pełno filmów (to juz z Holandi)
Hej hej :D Dzięki Wam :D
Baboon -->Pataya prosiłabym Cię o wiecej info na temat Twojego pobytu w Indiach :> co, gdzie i jak :> i jakie ubranka posiadasz :> w ogóle jak tam jest :D Jestem strasznie ciekawa (ciekawość to podobno pierwszy stopień do piekła:P ale cóż ) zapraszam Cię na nasze forum www.namaste.vnx.pl :D tam możesz się rozpisywać ile chcesz :D i
Zazdroszcze Ci :D
Jak jak bym chciała kiedyś sie tam wybrać .. ojej :D
tere dil mein meri saanson ko panah mil jaaye Tere ishq mein meri jaan fanaa ho jaye//Preetam// bollywoodzka fanka KRóLA!
Przeglądając dziś stronę Beaty Pawlikowskiej wyczytałam, że w III edycji kokursu "Moja podróż marzeń" do wygrania jest własnie podróż do Indii w dniach 22 października - 2 listopada. Aby ją wygrać należy...
"Zapraszamy do konkursu "Moja podróż marzeń". Opisujcie swoje marzenia, plany związane z podróżami. Dokąd chcielibyście pojechać, co zobaczyć? Jakie miejsce na Ziemi wydaje wam się najbardziej interesujące?
Uwolnijcie swoją wyobraźnię i pozwólcie jej płynąć... Dokąd tylko chce. A co w nagrodę?
W bieżącym etapie konkursu do wygrania wyprawa, której celem są Indie - Radżastan!
Swoje wypracowanka należy nadsyłać w dniach od 27.08.2007 r. do 09.09.2007 r.