byle by tylko starczylo...

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Myślę, że THRILLER ma dobrą koncepcję. Można by było spróbować, jestem jak najbardziej za, chociażby dlatego, że zaoszczędza się na opłatach za przekazy pocztoweTHRILLER wrote: A teraz moja rada.
Pomyślcie nad tym aby zbiórkę na forum organizować na zjazdach w Łodzi. Wydaje mi się że efektywność będzie o niebo większa. Raz że nie będzie trzeba wypełniać tych nudnych druczków bankowych a dwa, rezygnując z jednego piwa zawsze się jakiś grosz u każdego na forum znajdzie. A po za tym psychologia, jak nie dasz na msze to cię cała wieś obgada :)
w sumie tak, ale... zbieramy w maju na serwer i domene,Lika wrote:Myślę, że THRILLER ma dobrą koncepcję. Można by było spróbować, jestem jak najbardziej za
Lika wrote:chociażby dlatego, że zaoszczędza się na opłatach za przekazy pocztowe
Majkel wrote:w sumie tak, ale... zbieramy w maju na serwer i domene,Lika wrote:Myślę, że THRILLER ma dobrą koncepcję. Można by było spróbować, jestem jak najbardziej za
a teraz mielibysmy juz drugi raz zbierac od razu w sierpniu?
troche szybko, ja nie mam nic przeciwko, ale...
Lika wrote:chociażby dlatego, że zaoszczędza się na opłatach za przekazy pocztowe![]()
![]()
w PKO BP mozna wplacac bez prowizji niezaleznie od wysokosci wplaty
PKO BP jest wszedzie
Majkel wrote:![]()
![]()
w PKO BP mozna wplacac bez prowizji niezaleznie od wysokosci wplaty
PKO BP jest wszedzie
zależy na jakie konta... nie powiedziałem, że na wszystkie konta w PKO BP, ale że na Inteligo konta jest bez prowizji i z każdym mógłbym się założyć, że tak jest, bo wpłacałem różne kwoty i w różnych miejscach i zero prowizji. :)THRILLER wrote:A wracając do prowizji a raczej jej braku to bym nie był taki pewien. PKO nie pobiera prowizji ale jak przelewasz z konta PKO na PKO, chyba że coś się zmieniło ostatnimi czasy. W każdym razie jak ja chciałem zrobić przelew gotówkowy jakieś dwa lata temu na czyjeś konto PKO bez prowizji to zostałem odesłany na palmę abym sobie wybił to z głowy.
juz mało brakuje, więc nie zniknieMazi wrote:Nic nie zniknie ja jestem tego pewny ani forum ani stronka.
wtedy bysmy zbierali 2 razy pod rząd...Mazi wrote:Wyczytałem tam wypowiedz Błazeja jakoby na serwer i stronka mozna by juz sypnac kase tego kogo bedzie stac w sierpniu na zlocie.
"codziennie" - cóż za idylla :)Mazi wrote:Czemu by nie utworzyc naszego stałego konta na ktore codziennie mogły by wpływac pieniadze od normalnych zjadaczy chleba takimi jakimi jestesmy my np ale rowniez i od firm
pozyskać reklamę, którą się bedzie opłacało umieścić, znaleźć chętnych na taką reklamę... powodzenia. Poza tym strona zawalona bannerami itp. to tragedia... bo każdy robi banner itp. który miga, skacze i zazwyczaj ma coś czerwonego... oczopląsu można dostać... ale gdyby to miało przynieść jakiś wymierny zysk... ok'Mazi wrote:od firm, ktore np na naszej stronce mogly by umieszczac swoje banery reklamy itp. nigdy sie tym interesowałem ale mozna by kogos sprubowac jaks firme na nasze strone
stan konta... ja i tak mogę podawać, ale wtedy jest to tylko podana liczba, wstukana przeze mnie na klawiaturze... przecież nie mogą mieć wszyscy dostępu do konta... :\Mazi wrote:taki link to konta mógł by intniec an stronce mysle ze sprawdziło by sie to gdyby wszytsko było jasne i przejrzyste i stan konta jego suma dostapna dla wszytskich na stronce :>
wydawane pieniadze juz teraz moge udokumentowac - rzecz jasna mam na wszystko faktury.Mazi wrote:a wydawane pienidze udekumetowane na co za ile gdzie i kiedy . Jak bysmy moze nei za rok ale za 2-3 lata mieli troche kasy to wtedy np mozna by robic nieodpaltne zloty bo wiadomo ze nie akzdego stac na to i aksa mogla by byc przenaczana an nasze wspolne potrzeby tudziez akcje
Mazi wrote:Nic nie zniknie ja jestem tego pewny ani forum ani stronka . Wy chyba nie wiceiw jakim kraju żyjecie To jest Polska a my jesteśmy Polakami wiec napewno zaplacimy na ostnia chwile (ci ktorzy mieli zapłacić), pewnei etz to uczyni pod koniec dogasającego teminu bo narazie ledwo co zbieram na to aby byc na meczu Pogoni czy etz naszej kadry narodowej . nie mówiąc juz ze nie am na pobyt w szkole ;p ale to drugożedna sprawa ;) . Wiec ja przynajmnije napewneo zapłace i jak sadze wiekszosc ;)
Wyczytałem tam wypowiedz Błazeja jakoby na serwer i stronka mozna by juz sypnac kase tego kogo bedzie stac w sierpniu na zlocie . Bardzo dobry pomysł pewnie nei wszyscy bede mogli sobei an to pozwolic ale zawsze kilak osób sie liczy.
ja ze swojej strony pomyślałem jeszcze o jednym :
Czemu by nie utworzyc naszego stałego konta na ktore co dziennie mogły by wpływac pieniadze od normalnych zjadaczy chleba takimi jakimi jestesmy my np ale rowniez i od firm ktore np na naszej stronce mogly by umieszczac swoje banery reklamy itp. nigdy sie tym interesowałem ale mozna by kogos sprubowac jaks firme na nasze strone .
taki link to konta mógł by intniec an stronce mysle ze sprawdziło by sie to gdyby wszytsko było jasne i przejrzyste i stan konta jego suma dostapna dla wszytskich na stronce :> a wydawane pienidze udekumetowane na co za ile gdzie i kiedy . Jak bysmy moze nei za rok ale za 2-3 lata mieli troche kasy to wtedy np mozna by robic nieodpaltne zloty bo wiadomo ze nie akzdego stac na to i aksa mogla by byc przenaczana an nasze wspolne potrzeby tudziez akcje ;)
Pozdrawiam