Nasze kolekcje

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

Malwina24 pisze:A może TY zapodasz fotki swojej kolekcji co ??????
Właśnie od kilku dni mam taki zamiar - znowu nie mam kabelka USB i nie mam jak zrzucić tych zdjęć, pewnie wrzucę dopiero na początku czerwca, jak wrócę z thriller live bo wtedy będę miała więcej zdjęć i większą motywację do znalezienia kabelka - przy okazji parę rzeczy przybędzie do mojej kolekcji i będę miała więcej do pokazania...
Malwina24 pisze:Nie nie ten ręcznik jest na plaże nie tylko do wieszania
:wariat: jakoś wizja położenia się i opalania na ręczniku z podobizną Michaela do mnie nie przemawia. niech wisi sobie dalej...
Obrazek
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

Malwina24 pisze:mini muzeum
ołtarzyk? :diabel:
Czasami jedyne co nasuwa się ludziom kiedy wchodzą do mojego pokoju, a nawet domu to 'ojej'. myślę że to dobre podsumowanie, zważywszy na to, że liczba thrillerów jaką posiadam jest naprawdę...um...spora i wciąż rośnie, zresztą nie tylko ona :nerwy:
Obrazek
Awatar użytkownika
Malwina24

Post autor: Malwina24 »

Wiecie co zapodałam wszystko tu w jednym poście a tamte wcześniejsze edytuje bo nie ma sensu tak rozrzucać wszystkiego ;-)

Obrazek,Obrazek,Obrazek,Obrazek,Obrazek,

Obrazek,Obrazek
,Obrazek,Obrazek,Obrazek,

Obrazek,
Obrazek,Obrazek,Obrazek,Obrazek,

Obrazek,Obrazek,Obrazek,
Obrazek,Obrazek,Obrazek,

Obrazek,Obrazek,Obrazek,Obrazek,Obrazek,Obrazek,

Obrazek,

Obrazek,Obrazek,Obrazek,Obrazek ;-)

no to tu macie część mojej kolekcji , nie ukrywam większa część ale i tak jeszcze dużo do fotografowania zostało nenene teraz czekam na wasze fotki .
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Obrazek
Awatar użytkownika
MJJ

Post autor: MJJ »

Skoro mowa jest o kolekcjach to czy ktoś z was jest posiadaczem poniższej pozycji:

Michael Jackson
Accapella Album
(P) 2003 Epic 9999109613154 /

LP

A jeśli tak to czy jest to wygląda i czy jest to produkt oficjalny wydany przez Epic ?
Obrazek
Awatar użytkownika
Final Cloud

Post autor: Final Cloud »

Ja mam małą kolekcje (chociaż fanuję dopiero 6 miesięcy )
Oto ona:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

(Wszystkich plakatów nie zmieściłem w jednym zdjęciu ( a drugiego nie robiłem bo baterie były słabe))
Obrazek
Awatar użytkownika
Final Cloud

Może i drogi ale na pewno się opłaca :)
Ja ze swojego nowego zakupionego produktu jestem bardzo zadowolony ;-)
Ok fotki:
Obrazek

Obrazek

świetne drewniane pudełko ^^
Obrazek

Na jednej płytce jest Dangerous Tour na drugiej piosenki z różnych albumów:
Obrazek

Do tego były jeszcze zdjęcia z Michael'em :dance:
Obrazek

A na odwrocie teksty piosenek
Obrazek

Polecam ten produkt :D
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Final Cloud pisze:Może i drogi ale na pewno się opłaca :)
Ja ze swojego nowego zakupionego produktu jestem bardzo zadowolony
Jeśli kupiłeś to za cenę jaka była na Allegro (prawie 90 zł) to trudno powiedzic żeby się to opłacało. Dokładnie nie wiem jak wygląda zawartość samej płyty ale musi być to albo kocert nagrany z tv albo kopia oryginalnego wydania które można kupić w sklepie za 45 złotych (myślę że raczej to drugie), także nie widzę za bardzo w którym miejscu się to opłaca.
W swojej ofercie allegrowicz miał także importowane z Azji Yokohame'87 i MSG'01 (po liście można wywnioskować że to wersja z 3sat) w podobnej cenie, wszystko w drewnianych pudełkach z dodatkową płytą audio i fotkami. Słyszałem tez o Monachium'97. Irytuje mnie wciskanie kitu na opakowaniu i przez sprzedającego że to oryginały dopuszczone do sprzedaży, no i ta cena. Ale ostatecznie skoro jesteś zadowolony z zakupu.....
Ostatnio zmieniony czw, 31 maja 2007, 22:07 przez Willy, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Malwina24

Zobaczcie co ja sobie dziś kupiłam ... prosze nie śmiejcie sie ale było za 1zl to musiałam ......... na targu staroci w zdobyłam oryginalnego Amerykańskiego SUPER SOAKER !!!!!!!!!!!!! z 1991 roku !..... zapodam zdjęcie jak tylko zrobie ... jest niemal taki jak ten z PHM no i nie mogłam sie powstrzymać co by go nie kupić wiem ze to głupie ale co tam ...... :D :D :D :D No nie mogłam sie powstrzymać i tylko za 1zl !!!!! I działa jak ta lala , tylko nie mam nikogo z kim można by było walke ale NEVERLAND zrobić .juz za stara jestem na takie zabawki ... żeby nie było , nikomu go nie pokazałam no tylko Wam ale Wy to mnie zrozumicie , a rodzinka to by tylko gadała tygodniami ( na szczęście udało mi się go przemycić :D ) aa no i mam jeszcze 2 nowe flagi ale jeszcze im nie zrobiłam fotek ... jak zrobie to sie podziele .

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Malwina24 pisze: I działa jak ta lala , tylko nie mam nikogo z kim można by było walke ale NEVERLAND zrobić .juz za stara jestem na takie zabawki ...
Eee tam za stara! A Michael biegający z SUPER SOAKEREM po Neverlandzie to co, "podlotkiem" był? :hahaha:
Na pewne rzeczy człowiek NIGDY nie jest za stary Zwłaszcza jeżeli, coś daje mu radość, pozwala złapać oddech!
/ to święte prawo każdej MJówki - powinnaś o tym wiedzieć :party: /

Jeśli ktokolwiek kiedykolwiek powie Ci, iż nie wypada robić czegoś z racji wieku - to prawdopodobnie sam jest stary, zgorzkniały i... na dodatek Ci zazdrości :-P

Pistolecik jest świetny :cool: Przytargaj go na MJowisko, już MJówki zaopiekują się nim w odpowiedni sposób :happy:
(Przyjezdni proszeni są o zabranie ze sobą torby z zapasowym kompletem ubrań i 2 parą butów... ;-) )
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
Malwina24

Nie wiem czy uznacie to za część MJjowej kolekcji , ja osobiście uznaje więc wklejam :knuje:

Obrazek

Najwiekszy jest najnowszy z przed kilku lat jak był E.T ponownie w kinach odnowiony i dłuższy .... to samo popiersie jest z chińskiej porcelany i jest sygnowane AVON ( ale nie mam pojęcia czy ten od kosmetyków ) 1983 ! i kupiłam go na targu staroci . Natomiast ten mały żółty to jest z mojego dzieciństwa . Mama mi go kupiła w kiosku jak wracałam kiedyś z ZOO też ma DUŻO lat i chyba cudem ocalał .... bo nie mam innych zabawek z dzieciństwa . nenene

Obrazek
Awatar użytkownika
Michael_fan

Post autor: Michael_fan »

Oj wy szalone człowieki! Przeczytałam dzisiaj cały temat i aż mnie zatkało. Jak ja żałuję, że nie poznałam Michaela wcześniej! Teraz już przecież nic oprócz płyt się nie dostanie (to znaczy gadżetów, gazet i tym podobnych). Od mojego poprzedniego posta kolekcja się nieznacznie powiększyła. Teraz mogę się więc "pochwalić":

albumy:
-Thriller
-Bad
-Dangerous
-HIStory (świeżynka, kupiona zaledwie wczoraj, jeszcze ciepła;-) )
-Blood On The Dance Floor
-Invincible
-The Essential
-singiel Earth Song
Na Off The Wall zbieram kasę

vinyle:
-Bad
-Dangerous (odziedziczone po wodzu)

single:
-Bad

rozmaitości:
-The Ultimate Collection
-Number Ones
-The One
-Dangerous Short Films
-Bad Yokohama (no comment)...
-Historia Króla POPu (żal)
-The Wiz
-Moonwalker (po niemiecku :wariat: )

książki:
-Moonwalk

I teraz taki mały surprise:

-parasolka z Michaelem przywieziona przez rodziców z wakacji. Jak ją zobaczyłam mało nie pękłam z radości glupija
-koszulka zaprojektowana przez Tatę (z przodu Mike stojący na palcach, z tyłu znana wszystkim MJka - z albumu HIStory)
-mały plakat z uśmiechniętym Michaelem z Thrillera (a miał być na pół ściany :surrender: )
Jak na razie to wszystko, ale niedługo mam urodzinki, to może coś będę mogła dopisać :-D Oby...
Ostatnio zmieniony czw, 09 sie 2007, 14:03 przez Michael_fan, łącznie zmieniany 3 razy.
Dorotka_'_

Post autor: Dorotka_'_ »

Moja kolekcja zawiera nie wiele..

- album Bad(kaseta)
- album History(kasety i juz tylko opakowanie od płyty [płytę gdzies zgubiłam z 9lat temu])
- album Dangerous (płyta)
- opakowanie od albumu BOTD(kastete zostawiłam kiedyś u cioci i juz jej nie odzyskałam;()
- Moonwalk
- sekrety raju utraconego
- ok. 7 plakatow
- buty od kena Michaela Jacksona :hahaha: (kiedys miałam całego, ale wyrzuciłam;(;(.. bo mama powiedziała ze ja juz za duza na takie zabawki;:P)

i to chyba wszystko.. A! Mam jeszcze pare zdjęc, ale to sama jej wywołałam:P.. o to one;]
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Final Cloud

Moja kolekcja się trochę powiększyła od ostatniego czasu ^^
Dyskografia płyt:
-Off The Wall
-Thriller
-Bad
-Dangerous
-HIStory
-BOTDF
-Invincible

Dyskografia kaset:
-Off The Wall
-Thriller
-Bad
-Dangerous
-HIStory
-BOTDF
-Invincible

DVD:
-Dangerous Tour in Bucharest
-Dangerous Short Films
-Moonwalker

Kasety Video:
-Living with Michael Jackson

Single:
-Bad
-Jam

Inne:
-Number Ones
-10 plakatów
-Kapelusz ;p
-Moonwalk
-Thriller platynowa płyta
-Mokasyny

Hmmm... więcej nie pamiętam nie jestem w Polsce i nie mam tego przy sobie ( :surrender: ) Ale to chyba wszystko...
Awatar użytkownika
On_The_Line

Post autor: On_The_Line »

Witam,

Muszę się przyznać, że od jakiegoś czasu najważniejsze są dla mnie CD i analogi. Reszta zeszła na dalszy plan. Pozdrawiam

Obrazek
Awatar użytkownika
Final Cloud

Do mojej kolekcji doszła jeszcze torba ;-)
Obrazek
ODPOWIEDZ