Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
No dobrze:) to niech będzie "It's the falling in love".
Uwielbiam wszystkie utwory, głosuję na ten, który kocham na mniej. Ja też już wiem co wygra, na pewno utwór, od którego zacząłem słuchać MJa:] Zrozumcie "Get on the floor", w końcu to typowy saturdaynightfever track;)
MJowitek pisze:Ale zaraz, chodzi o to, że je odmówisz, czy że odmawiasz odmówienia?
Już wyjaśniam:
kaem pisze:za karę masz odmówić 10 zdrowasiek.
A ja na to:
Moon_Walk_Er pisze:Odmówię.
Naprawdę odmówię.
Czyli potwierdzam przyjęcie kary - w sensie, że odmówię 10 zdrowasiek.
Inaczej... Zostanie przeze mnie 10 razy zmówiona modlitwa pt.: "Pozdrowienie Anielskie".
Zrozumiałam, że to odpowiedź na post kaema.
Tak tylko sobie pomyślałam, że to "odmawianie" brzmi dwuznacznie i mi się ta dwuznaczność spodobała :-]
Jakbym kiedyś przypadkiem rozmawiała z jakims księdzem i on by mi kazał odmówić zdrowaśki, to z radością odmówię. A co.
Nie ma to jak spamować w temacie założonym przez MORDerrorTora.
Nie ma to jak zabłysnąć od czasu do czasu, nie?
kamciu, skasuj ten spam, jak chcesz...
Pank: Moderatorzy naprawdę nie gryzą. :/ MJowitek: Ależ czy ja coś mówię? I nie podczerwieniaj mi tu moich słowotwórstw. to mój post, koloruj se swoje! Morderrortor: Pank, ja nie wiem, czy forumowicze nam uwierzą, że nie gryziemy. Nie dzadzą sobie chyba już takiej bajki wcisnąć. No bo jak byśmy nie mieli gryźć, jak wśród nas jest wampir... Wracam do gryzienia mojej kanapki z serem, pomidorem, bazylią i polaną krw... ketchupem. MJowitek: O, masz w końcu bazylię? :D Świeżą? A ser jaki? Mozarella? Chyba mi najbardziej do tego zestawu pasuje...A ten wampir to ja nie wiem czy gryzie, to w końcu kobieta, może popija kulturalnie przez słomkę? Morderrortor: Bazylia niestety suszona. A ser twardy, słonawy. ILE TU POSTA W POŚCIE?
Ostatnio zmieniony czw, 09 sie 2007, 13:20 przez MJowitek, łącznie zmieniany 1 raz.
Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand?
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
Don't Stop 'Til You Get Enough
Rock with You
Workin' Day and Night
Get on the Floor
Off the Wall
She's Out Of My Life
I Can't Help It
Burn This Disco Out
Pank, czy on to nagrał wcześniej i jest to cover w wykonaniu MJ? Ładna jest też wersja Willa Downinga.
Ostatnio zmieniony ndz, 12 sie 2007, 15:02 przez kaem, łącznie zmieniany 1 raz.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you