MJJ Source Online
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
tez nic nie widze - widze za to ubiory MJ ktore nosi do sądu
http://mjjsource.com/main/index.php?opt ... iew&id=559
http://mjjsource.com/main/index.php?opt ... iew&id=559
I had a dream ;-)
Miałam dzisiaj sen
Nie wiem, dlaczego akurat dzisiaj- rzadko miewam sny, a jeszcze rzadziej je pamiętam
Pamiętam tylko jedną scenkę:
Rozmawiam z mamą. Ona pyta mnie: "Widziałaś zeznania ostatnich świadków w pracesie Michael'a?"
Ja na to, że ostatnich niestety nie.
A ona: "Jest dobrze. Mówię ci będzie dobrze. Widzę koniec tego procesu"
Ja nie wiem, skąd taki sen, bo moja mama ani fanką żadną, ani tym bardziej prorokiem
Jednak ten sen dodał mi z rana skrzydeł i sobie nawet pomyślałam, że fajnie by było, gdyby MJJSource ruszyło....
Zajrzałam- działa.
Zresztą na Premium Membership rozszerzyli temat. Są zdjęcia, opisy, komentarze, historia niektórych ze strojów.
Okazuje się, że Michael Bush, stylista Michael'a, szyje takich kamizelek na potęgę.
Zresztą szyje je na różne okazje, z różnych tkanin- nieraz takich, które gdzieś tam kiedyś zakupili, ale nigdy ich nie wykorzystali.
Pamiętacie na przykład tę kolorowiastą kamizelkę, która się nikomu nie podobała (na zdjęciu, pod linkiem, którego zapodał Speechless)?
Micheal założył ją na 5 maja który jest świętem narodowym w Meksyku.
Okazuje się, że kamizelka powstała z ponczo, a Michael w ten sposób chciał uczcić historyczne zwycięstwo Meksyku nad wojskami francuskimi w 1862 roku.
Rzeczywiście, wzór jest typowy dla meksykańskiego folkloru
Nie wiem, dlaczego akurat dzisiaj- rzadko miewam sny, a jeszcze rzadziej je pamiętam
Pamiętam tylko jedną scenkę:
Rozmawiam z mamą. Ona pyta mnie: "Widziałaś zeznania ostatnich świadków w pracesie Michael'a?"
Ja na to, że ostatnich niestety nie.
A ona: "Jest dobrze. Mówię ci będzie dobrze. Widzę koniec tego procesu"
Ja nie wiem, skąd taki sen, bo moja mama ani fanką żadną, ani tym bardziej prorokiem
Jednak ten sen dodał mi z rana skrzydeł i sobie nawet pomyślałam, że fajnie by było, gdyby MJJSource ruszyło....
Zajrzałam- działa.
Podoba mi się ten temat Niby ni z gruszki ni z pietruszki, ale mi się podoba.Speechless pisze:tez nic nie widze - widze za to ubiory MJ ktore nosi do sądu
Zresztą na Premium Membership rozszerzyli temat. Są zdjęcia, opisy, komentarze, historia niektórych ze strojów.
Okazuje się, że Michael Bush, stylista Michael'a, szyje takich kamizelek na potęgę.
Zresztą szyje je na różne okazje, z różnych tkanin- nieraz takich, które gdzieś tam kiedyś zakupili, ale nigdy ich nie wykorzystali.
Pamiętacie na przykład tę kolorowiastą kamizelkę, która się nikomu nie podobała (na zdjęciu, pod linkiem, którego zapodał Speechless)?
Micheal założył ją na 5 maja który jest świętem narodowym w Meksyku.
Okazuje się, że kamizelka powstała z ponczo, a Michael w ten sposób chciał uczcić historyczne zwycięstwo Meksyku nad wojskami francuskimi w 1862 roku.
Rzeczywiście, wzór jest typowy dla meksykańskiego folkloru
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
MJJSource znów się chyba wykopyrtnęło, bo od rana nie mogę wejść
Chyba, że przeprowadzają jakieś zmiany- od jutra mieli wznowić działanie JukeBox'u.
Mam nadzieję, że to tylko zwykły "upgrade"....
Chyba, że przeprowadzają jakieś zmiany- od jutra mieli wznowić działanie JukeBox'u.
Mam nadzieję, że to tylko zwykły "upgrade"....
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight