Czy ma ktos i`ll be there spiewane przez dorosłego Michaela?
Czy ma ktos i`ll be there spiewane przez dorosłego Michaela?
Czy ma ktos i`ll be there spiewane przez dorosłego Michaela? Chodzi mi o format mp3.

- Speed Demon
- Speed Demon
- Speed Demon
-
http://www.secrets-of-moonwalk.com/page_accapella1.htm
Tu jest Jackson 5 Medley.. Na samym koncu jest;P..
Tu jest Jackson 5 Medley.. Na samym koncu jest;P..

- jonny bravo
- Moon_Walk_Er
- jonny bravo
dzięki Ci piękne. i jeszcze z mojego ulubionego wykonania BJ. jak się patrzy na MJ który się stara jak może, jest zmęczony, zasapany od tańca i śpiewa BJ....coś pięknego.Moon_Walk_Er pisze:BJ z Bukaresztu '92
a mam takie pytanie jakim programem to robicie ? bo może w przyszłości bym sam sobie takie coś zrobił nie musząc prosić Was o pomoc.

- Speed Demon
To może taki mały poradnik dla każdego, kto chce sobie video przerobić do mp3. Najprościej jak się da.
1.Wybieramy na video z youtube, dvd, czy koncert z dysku.
2.Wchodzimy w Start-->Wszystkie programy-->Akcesoria-->Rozrywka-->Regulacja głośności
3.W Regulacji głośności wybieramy: Opcje-->Właściwości-->Nagrywanie i klikamy OK.
4.Tam należy zaznaczyć Główny rejestrator.
5.Wówczas włączamy dowolny program z możliwością zapisu plików audio w formacie mp3 (ja np. używam Cool Edit Pro). Klikamy nagrywanie i następnie włączamy dane video na youtube czy z płytki DVD. Czekamy do końca pliku video.
6.Gdy utwór się kończy, zatrzymujemy nagrywanie i zapisujemy plik, wybierając format mp3.
Ważne jest by zapamiętać, iż podczas nagrywania przez Główny rejestrator nagrywają nam się wszystkie dźwięki z komputera (uwaga zwłaszcza dla użytkowników GG z włączonymi dzwonkami).
A teraz wystarczy cieszyć się gotowym plikiem:)
1.Wybieramy na video z youtube, dvd, czy koncert z dysku.
2.Wchodzimy w Start-->Wszystkie programy-->Akcesoria-->Rozrywka-->Regulacja głośności
3.W Regulacji głośności wybieramy: Opcje-->Właściwości-->Nagrywanie i klikamy OK.
4.Tam należy zaznaczyć Główny rejestrator.
5.Wówczas włączamy dowolny program z możliwością zapisu plików audio w formacie mp3 (ja np. używam Cool Edit Pro). Klikamy nagrywanie i następnie włączamy dane video na youtube czy z płytki DVD. Czekamy do końca pliku video.
6.Gdy utwór się kończy, zatrzymujemy nagrywanie i zapisujemy plik, wybierając format mp3.
Ważne jest by zapamiętać, iż podczas nagrywania przez Główny rejestrator nagrywają nam się wszystkie dźwięki z komputera (uwaga zwłaszcza dla użytkowników GG z włączonymi dzwonkami).
A teraz wystarczy cieszyć się gotowym plikiem:)
- Moon_Walk_Er