W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Hej, dziękuję. Moja przygoda z MJ zaczęła się w 1990 r. Miałem wtedy zaledwie 4 lata. Do tego czasu moim idolem był gitarzysta zespołu AC/DC. :) Ale gdy zobaczyłem Dangerous (nie wiem, nie pamiętam skąd był występ) zacząłem słuchać z uwagą to co śpiewa pewien wokalista. Dłuugo nie wiedziałem kto to jest. Mama przedstawiła mi jego osobę. Miałem wtedy 4 lata a już wiedziałem jak go odebrać. Zacząłem we własnym zakresie naśladować jego taniec. Sąsiedzi niekiedy już nie mogli wytrzymać i tęsknili za rytmami Lambady. Moje kolekcje zdobiły wyłącznie kasety magnetofonowe, czasopisma (wówczaś dostępne tylko Bravo). Kasety Video zapełniły się postacią Michael'a Jackson'a. W momencie gdy dostałem pierwszy komputer, zacząłem zbierać wszystkie utwory Michael'a. Na nagraniach audio się nie skończyło. Chciałem mieć coraz więcej. Filmy: Moonwalker, Ghost. Dopiero w zeszłym roku udało mi się zdobyć Capitan EO. W myślach jednak zawsze był wypchany słomą Strach na wróble z Czarnoksiężnika OZ. W posiadanie The Wiz jestem od kilku miesięcy. Codziennie odkrywam coraz to nowsze strony gdzie mogę poczytać o MJ. Tak też trafiłem tutaj.
Jeszcze raz najmocniej pozdrawiam.. Privacy.. :))
M.J. jest Bogiem, muzyka nałogiem. Pop podstawą, a Moonwalk zabawą.
Generalnie wszystko jest opisane pod poszczególnymi forami;) polecam Willy's Download Corner w multimediach i Kilka miłych fotek MJa w HydeParku oraz Spotkania na czacie w Spotkaniach fanów:)
Privacy jest najbardziej odpowiednią piosenką. Studiuję dziennikarstwo i.. możecie mi wierzyć lub nie.. ale nienawidzę mediów. Tabloid Junkie czy D.S. również mi się podobają bo są o nienawiści do mediów ale na moją ksywkę lekko by nie pasowały, dlatego też zostałem w odosobnieniu. Z resztą dla wszystkich jestem jedną wielką zagadką. Nie jestem otwarty, nie mówię o sobie zbyt wiele w swym otoczeniu. Może to pasuje, może nie. Bardzo mi się podoba.. Privacy.. a jak wygladam.. strona WWW . Willy's Download Corner odwiedziłem i od razu znalazłem to czego szukałem. Munich '97 :) Mam nadzieję że znajdę tam jeszcze coś ciekawego. :) Tymczasem uwielbiam kolekcjonować Remixy. :) W takim razie do przeczytania w innych tematach na forum. :)
M.J. jest Bogiem, muzyka nałogiem. Pop podstawą, a Moonwalk zabawą.