Ubiór Michaela

O Michaelu rozmowy luźne.
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

można jeszcze dodać czerwoną koszulę z dangerous - zawsze się zastanawiam jak on może w niej oddychać :knuje:
Obrazek
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

vera123 pisze:
Megi1975 pisze:Vera 123 co masz na mysli pisząc ,że Michael ma jakieś mankamenty
Chodzi mi o to ze złoty kombinezon zbyt opina uda i wygladaja one grubo, spłaszcza tez tyłek. W tym ubraniu Mj wygląda gorzej niz w rzeczywistości bo mankamentów zadnych nie ma!
Megi1975 pisze:a to body wyglądało dla mnie niesmacznie
Body moze do tyłu troche śmiesznie wyglądało ale nic niesmacznego nie zauwazyłam! Czego nie moge powiedzieć o wstretym kosmicznym kombinezonie z history! Moze i MJ wyglądał jak by na Marsie wylądował ale jak go widze w tym kostiumie to mi az gorąco sie robi za niego! :nerwy:
Moon_Walk_Er pisze:Mnie po prostu odrażają ciuchy z "Workin' Day & Night" z Bukaresztu Paraliż
Jeszcze ta kurtka w bliżej nieokreślonym kolorze obleci, ale te "ceraciane", niebieskie spodnie...!
Tu sie musze zgodzić ani to kolorystycznie nie pasuje, ani materiałowo! Rzeczywiście ubranie wygląda jak z plastiku. Az trudno oddychać!

Mi akurat to nie przeszkadza ,że te zlote spodnie go pogrubiają bo moim zdaniem Michaelowi to wychodzi na dobre.Co do tych niebieskich spodni to macie racje przypominają mi jakiś tandetny ruski dres.A body wygląda dla mnie niesmacznie bo nie męsko i tyle.Jeszcze dodam ,żeby dolać oliwy do ognia ,że wszelkiego rodzaju skórzane spodnie,nity, paski i koszle rozwalone aż po pępek wyglądają dla mnie jak z klubu dla kochających inaczej.

No ale tak naprawdę,to jeśli chodzi o ubiór sceniczny to dozwolone jest prawie wszystko ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Karolina

Post autor: Karolina »

Mnie MJ podoba się w każdym stroju...
Nawet w bodach nenene
On dobrze wyglądałby nawet w worku. A bez worka nawet lepiej :smiech:
Nie, sorry, tego ostatniego nie było!!! glupija
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

Ma ktoś z Was może zdjęcie Michaela w takiej białej koszuli, którą miał na sobie w Bukareszcie na Danger'Tour, w czasie kiedy wykonywał Man In The Mirror???
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
vera123

Post autor: vera123 »

NIe chce mi sie tego na Imageshack wrzucać wiec zapodam tylko linki jak by coś nie działało to najwyżej wtedy wrzuce. zresztą duzo jest takich zdjęc wystarczy wejść na jakąkolwiek lepszą galerie i na dangerous tour i tam poszukać. Np tu:

http://www.gallery.steady-laughing.com/ ... 482dba13c1

A tu kilka zdjęć:
http://mjtkop.com/home/modules/xcgal/di ... =26&pos=51

http://www.gallery.steady-laughing.com/ ... 482dba13c1
Awatar użytkownika
Laura1

Post autor: Laura1 »

Aguska pisze:Moim zdaniem pidżamka urocza!!
Moim zdaniem wyglada slodko i mysle sobie jaki kochany.....nie zdazyl sie po prostu ubrac, nie?

Ja jakos nie mam jednego ulubionego wizerunku Michaela. Bardzo mi sie podoba w garniturach ( np ''You Rock my World''), wtedy jest taki męski i stanowczy. W mundurach niektórych tez mu dobrze; chyba jest z nich w ogole slynny. Kiedys widzialam na jakiejs stronce wszystkie stroje z rozpraw sądowych. ZA kazdym razem inny strój szyty specjalnie na te okazje. A w ogole zgodze sie z kims kto powiedzial, ze krolowi wszystko wolno. Michael lubi szokowac strojem na scenie,a a na scenie co jak co ale wolno.
W jakis normalnych sweterkach z kolei wyglada slodko, to zupełnie inny wizerunek Michaela. Wtedy jest po prostu Michaelem...
Michael Jackson is the King of Pop
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

Wielkie dzięki Vera123 :]
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
gregoryfx

Plastry na palcach i podobne ubrranie MJ.. W JAKIM SKLEPIE ?

Post autor: gregoryfx »

Witam, na której dłoni, których palcach, mił założone plastry Michael i jakiego były koloru, plastry były założone na paznokciach czy wyżej, aha i ile było tych platrów, w jakich sklepach można dostać podobne ubranie Michaela Jacksona.

Z góry dzięki, pozdrawiam
Michael Jackson - KING OF POP

Michael Jackson żyje, zawsze będzie żyć w naszych sercach...
Awatar użytkownika
Sugar

Post autor: Sugar »

Mi się wydaje że miał na trzech palcach początkowo, tych oprócz kciuka i środkowego... Białe były, na wysokości paznokcia... Ja takie tasiemki kupiłam kiedyś w aptece ;P

http://www.xscapecp.com/index.asp?funct ... AT&catid=8
Awatar użytkownika
gregoryfx

Post autor: gregoryfx »

na lewej rence czy prawej ???
Michael Jackson - KING OF POP

Michael Jackson żyje, zawsze będzie żyć w naszych sercach...
Awatar użytkownika
keep_the_faith

Post autor: keep_the_faith »

Możliwe, że nosił czasami na lewej, ale ja go zawsze widze z plastrami na prawej rece :knuje:
Awatar użytkownika
Baboon -->Pataya

Post autor: Baboon -->Pataya »

A czemu Michael nosi te plastry,zeby nie bylo widac objawow vitiligo pod paznokciami ??
Love Ya ;* // ™
Obrazek

Obrazek
>>aGa<<

Post autor: >>aGa<< »

Baboon -->Pataya pisze:A czemu Michael nosi te plastry,zeby nie bylo widac objawow vitiligo pod paznokciami ??
Plastry na palcach MJ'a to część Jego image'u.
Awatar użytkownika
Jacksonfanka

Post autor: Jacksonfanka »

a mi sie Mike podoba najbardziej w stroju z BOW... taki oh i ah!!!! ( i strój i Michael ;-) )
Awatar użytkownika
meg2007

Post autor: meg2007 »

Dla mnie to DooDoo wygląda najlepiej w normalnych ciuchach i sweterkach i w garniturach. A najseksowniej w strojach z BAD tour. :dance:
A body? Prawie umarłam jak je pierwszy raz zobaczyłam... :smiech:
:) SMILE :)
ODPOWIEDZ