Ubiór Michaela

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

BillieJean

Post by BillieJean »

można jeszcze dodać czerwoną koszulę z dangerous - zawsze się zastanawiam jak on może w niej oddychać :knuje:
Image
Megi1975

Post by Megi1975 »

vera123 wrote:
Megi1975 wrote:Vera 123 co masz na mysli pisząc ,że Michael ma jakieś mankamenty
Chodzi mi o to ze złoty kombinezon zbyt opina uda i wygladaja one grubo, spłaszcza tez tyłek. W tym ubraniu Mj wygląda gorzej niz w rzeczywistości bo mankamentów zadnych nie ma!
Megi1975 wrote:a to body wyglądało dla mnie niesmacznie
Body moze do tyłu troche śmiesznie wyglądało ale nic niesmacznego nie zauwazyłam! Czego nie moge powiedzieć o wstretym kosmicznym kombinezonie z history! Moze i MJ wyglądał jak by na Marsie wylądował ale jak go widze w tym kostiumie to mi az gorąco sie robi za niego! :nerwy:
Moon_Walk_Er wrote:Mnie po prostu odrażają ciuchy z "Workin' Day & Night" z Bukaresztu Paraliż
Jeszcze ta kurtka w bliżej nieokreślonym kolorze obleci, ale te "ceraciane", niebieskie spodnie...!
Tu sie musze zgodzić ani to kolorystycznie nie pasuje, ani materiałowo! Rzeczywiście ubranie wygląda jak z plastiku. Az trudno oddychać!

Mi akurat to nie przeszkadza ,że te zlote spodnie go pogrubiają bo moim zdaniem Michaelowi to wychodzi na dobre.Co do tych niebieskich spodni to macie racje przypominają mi jakiś tandetny ruski dres.A body wygląda dla mnie niesmacznie bo nie męsko i tyle.Jeszcze dodam ,żeby dolać oliwy do ognia ,że wszelkiego rodzaju skórzane spodnie,nity, paski i koszle rozwalone aż po pępek wyglądają dla mnie jak z klubu dla kochających inaczej.

No ale tak naprawdę,to jeśli chodzi o ubiór sceniczny to dozwolone jest prawie wszystko ;-)
Image
Karolina

Post by Karolina »

Mnie MJ podoba się w każdym stroju...
Nawet w bodach nenene
On dobrze wyglądałby nawet w worku. A bez worka nawet lepiej :smiech:
Nie, sorry, tego ostatniego nie było!!! glupija
Moon_Walk_Er

Post by Moon_Walk_Er »

Ma ktoś z Was może zdjęcie Michaela w takiej białej koszuli, którą miał na sobie w Bukareszcie na Danger'Tour, w czasie kiedy wykonywał Man In The Mirror???
ImageImage
vera123

Post by vera123 »

NIe chce mi sie tego na Imageshack wrzucać wiec zapodam tylko linki jak by coś nie działało to najwyżej wtedy wrzuce. zresztą duzo jest takich zdjęc wystarczy wejść na jakąkolwiek lepszą galerie i na dangerous tour i tam poszukać. Np tu:

http://www.gallery.steady-laughing.com/ ... 482dba13c1

A tu kilka zdjęć:
http://mjtkop.com/home/modules/xcgal/di ... =26&pos=51

http://www.gallery.steady-laughing.com/ ... 482dba13c1
Laura1

Post by Laura1 »

Aguska wrote:Moim zdaniem pidżamka urocza!!
Moim zdaniem wyglada slodko i mysle sobie jaki kochany.....nie zdazyl sie po prostu ubrac, nie?

Ja jakos nie mam jednego ulubionego wizerunku Michaela. Bardzo mi sie podoba w garniturach ( np ''You Rock my World''), wtedy jest taki męski i stanowczy. W mundurach niektórych tez mu dobrze; chyba jest z nich w ogole slynny. Kiedys widzialam na jakiejs stronce wszystkie stroje z rozpraw sądowych. ZA kazdym razem inny strój szyty specjalnie na te okazje. A w ogole zgodze sie z kims kto powiedzial, ze krolowi wszystko wolno. Michael lubi szokowac strojem na scenie,a a na scenie co jak co ale wolno.
W jakis normalnych sweterkach z kolei wyglada slodko, to zupełnie inny wizerunek Michaela. Wtedy jest po prostu Michaelem...
Michael Jackson is the King of Pop
Moon_Walk_Er

Post by Moon_Walk_Er »

Wielkie dzięki Vera123 :]
ImageImage
gregoryfx

Plastry na palcach i podobne ubrranie MJ.. W JAKIM SKLEPIE ?

Post by gregoryfx »

Witam, na której dłoni, których palcach, mił założone plastry Michael i jakiego były koloru, plastry były założone na paznokciach czy wyżej, aha i ile było tych platrów, w jakich sklepach można dostać podobne ubranie Michaela Jacksona.

Z góry dzięki, pozdrawiam
Michael Jackson - KING OF POP

Michael Jackson żyje, zawsze będzie żyć w naszych sercach...
Sugar

Post by Sugar »

Mi się wydaje że miał na trzech palcach początkowo, tych oprócz kciuka i środkowego... Białe były, na wysokości paznokcia... Ja takie tasiemki kupiłam kiedyś w aptece ;P

http://www.xscapecp.com/index.asp?funct ... AT&catid=8
gregoryfx

Post by gregoryfx »

na lewej rence czy prawej ???
Michael Jackson - KING OF POP

Michael Jackson żyje, zawsze będzie żyć w naszych sercach...
keep_the_faith

Post by keep_the_faith »

Możliwe, że nosił czasami na lewej, ale ja go zawsze widze z plastrami na prawej rece :knuje:
Baboon -->Pataya

Post by Baboon -->Pataya »

A czemu Michael nosi te plastry,zeby nie bylo widac objawow vitiligo pod paznokciami ??
Love Ya ;* // ™
Image

Image
>>aGa<<

Post by >>aGa<< »

Baboon -->Pataya wrote:A czemu Michael nosi te plastry,zeby nie bylo widac objawow vitiligo pod paznokciami ??
Plastry na palcach MJ'a to część Jego image'u.
Jacksonfanka

Post by Jacksonfanka »

a mi sie Mike podoba najbardziej w stroju z BOW... taki oh i ah!!!! ( i strój i Michael ;-) )
meg2007

Post by meg2007 »

Dla mnie to DooDoo wygląda najlepiej w normalnych ciuchach i sweterkach i w garniturach. A najseksowniej w strojach z BAD tour. :dance:
A body? Prawie umarłam jak je pierwszy raz zobaczyłam... :smiech:
:) SMILE :)
Post Reply