Sygnaturki Buszmena - za darmo!
- jonny bravo
no to skoro chyba wiem to napiszę. chciałbym, tzn marzy mi się :P jakby taki cały czarny i na środku MJ w pozycji w której rozpoczyna Bille Jean, i takie światło na niego z góry, takie trójkątne :P takie ładne. i np w prawym dolnym rogu żeby były te literki złote "MJ" takie, takie, no nie wiem, takie charakterystyczne gdzieś widziałem, chyba wiesz o co chodzi, tak zrobione po królewsku.:P i nic więcej. taka postać na środku i już. dałoby się takie coś stworzyć ?

Buszmen, podobno spełniasz marzenia..
Też mam jedno..chcialabym sygnaturkę z dość aktualnym wizerunkiem Michaela np w jednym z Jego eleganckich garniturów i w okularach (no choćby np pobyt Michaela w Japonii i ten skórzany kubraczek).Głównie chodzi mi o twarz, może też byc widoczna Jego dłoń (eh, On ma piekne te dłonie). Jakiś napis gdzies w rogu typu The King Of Pop tez jak najbardziej. Marzy mi się też avatar do tego pasujący.
Jeżeli znalazłbyś chwilę to
Też mam jedno..chcialabym sygnaturkę z dość aktualnym wizerunkiem Michaela np w jednym z Jego eleganckich garniturów i w okularach (no choćby np pobyt Michaela w Japonii i ten skórzany kubraczek).Głównie chodzi mi o twarz, może też byc widoczna Jego dłoń (eh, On ma piekne te dłonie). Jakiś napis gdzies w rogu typu The King Of Pop tez jak najbardziej. Marzy mi się też avatar do tego pasujący.
Jeżeli znalazłbyś chwilę to

Ej no, jak chcecie jakieś konkretne zdjęcia w sygnaturce, to proszę mi te zdjęcia dać. Ja się aż tak wybiórczym szukaniem nie zajmuję.Smooth_b pisze:Boski byłby w aniołki. W lewki był zabójczo drapieżny.Anitka pisze:Może ten w lewki... był taki... boskiSmooth_b pisze:jednym z Jego eleganckich garniturów
Zestaw dla Małgosi:

- keep_the_faith
Ooooo, nawet avatarka dostałam w komplecie
Dziękować

Dziękować

!!!!!!! http://www.fan.pl/muzyka/9S8RJ19G !!!!!!
Trochę się nie trzyma kupy, a tym bardziej opisu, ale starałem sięjonny bravo pisze:no to skoro chyba wiem to napiszę. chciałbym, tzn marzy mi się :P jakby taki cały czarny i na środku MJ w pozycji w której rozpoczyna Bille Jean, i takie światło na niego z góry, takie trójkątne :P takie ładne. i np w prawym dolnym rogu żeby były te literki złote "MJ" takie, takie, no nie wiem, takie charakterystyczne gdzieś widziałem, chyba wiesz o co chodzi, tak zrobione po królewsku.:P i nic więcej. taka postać na środku i już. dałoby się takie coś stworzyć ?

Nie mam na myśli konkretnego zdjęcia, chodziło mi tylko o to żeby takie w miare aktualne było, plus jeszcze podpis typu "Genius MJ"Buszmen pisze:jak chcecie jakieś konkretne zdjęcia w sygnaturce, to proszę mi te zdjęcia dać. Ja się aż tak wybiórczym szukaniem nie zajmuję.

- jonny bravo
- Speed Demon