A mnie się dziwnie chciałoby usłyszeć MJ'a w duecie z Philipem Bailey. To musiałoby być interesujące.
martynka pisze:Byle nie z Justinem.
Byle nie z żadnymi Christinami Aguilerami. Nie,no. Jeżeli nasz Michael miałby wydać coś ambitnego,"w stylu nowoczesnego Off the Wall",nie chciałabym,żebyście Wy typowali Kryśkę do takiej rzeczy.
Ach.No i zawsze chciałam usłyszeć duet Prince & MJ. It's a shame that it didn't work out.
"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
Owszem,mam. Ostatecznie Kryśka to rozkapryszona gwiazdeczka pokroju Mariah(którą także potępiam). Ostatecznie ma ten głos,ale jej muzyka,która trafia do odbiorców o ograniczonych wymaganiach muzycznych(moim zdaniem),niezbyt mnie przekonuje. Myślę,że tego typu diwy są za "małe",żeby wystąpić w duecie z Michaelem.
No chyba,że MJ miałby zaniżyć poziom swojej muzyki na własne życzenie.
majkelzawszespoko pisze:sie uważej ja?
Przepraszam,ale nie zrozumiałam powyższego.
"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
no nie wiem, dla mnie obecna krysia robi dobrą muzyke, głos ma jeden z lepszych i oryginalniejszych, a ze wszystkich tu wymienionych postaci to chyba ona jest jedną z najmniej "małych" ; )
Spearmint pisze:Przepraszam,ale nie zrozumiałam powyższego.
Głosy Christiny Aguilery i Mariah Carey uważam za dobre i mocne.To są jedne z najbardziej utalentowanych wokalistek.Ja bym chciała usłyszeć Michaela z którąś z nich bo uważam że byłby to ciekawy duet.W jakiejś ambitnej,dobrej piosence-czemu nie.
Z Elvisem.Tak,tak.To byłoby coś. :)
Ostatnio zmieniony sob, 25 sie 2007, 20:46 przez martynka, łącznie zmieniany 1 raz.
według mnie rozkapryszoną osobą jest Britney a nie Christina. Kiedyś może robiła z siebie dz... ale teraz według mnie ma całkiem spoko piosenki a poza tym ma bardzo fajny mocny i chyba jeden z najbardziej rozpoznawalnych głosów
zdecydowanie Cristina robi świetną muzę. głos ma bardzo wyrazisty i charakterystyczny, co powoduje ze jej utwory maja specyficzne brzmienie. fajnie byloby wlasnie ja uslyszec obok Michaela.