Uzasadnienie
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Uzasadnienie
Dostałem 2 ostrzezenia i zadnego ich uzasadnienia, mimo iz nigdy nie złamałem regulaminu forum. Jezli moderatorzy kieruja sie wyłacznie osbistymi urazami to gratuluje im obiektywizmu i poczucia morlaności. Kiedys napsiałem ze to forum to towarzystwo wzajemnej adoracji, chyba się nie pomyliłem, wiem juz ze odpowiedz na te słowa bedzie równie prawdziwa i uzasadniona co osobista niechec prezpełniona typowo ludzkim egoizmem.
Re: Uzasadnienie
Po pierwsze odsyłam do Regulaminu Forum, ze szczególnym uwzględnieniem części 2, pkt. 3a.wapniak72 pisze:Dostałem 2 ostrzezenia i zadnego ich uzasadnienia, mimo iz nigdy nie złamałem regulaminu forum. Jezli moderatorzy kieruja sie wyłacznie osbistymi urazami to gratuluje im obiektywizmu i poczucia morlaności. Kiedys napsiałem ze to forum to towarzystwo wzajemnej adoracji, chyba się nie pomyliłem, wiem juz ze odpowiedz na te słowa bedzie równie prawdziwa i uzasadniona co osobista niechec prezpełniona typowo ludzkim egoizmem.
Po drugie, mimo, że to to co powyżej trudno nazwać "prośbą" , wyjaśniam- jeśli myślisz, że okazując chamstwo na stronach MJPT innych niż forum, jesteś bezkarny, to się mylisz.
Po trzecie- przy kolejnym tekście jak ten powyższy, zamykam drzwiczki na dobre.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Prosiłem o konkretne uzasadnienie a nie szczegolne zwracanie na jakies punkty, po drugie nie odpowiadam za strony na których moja tozsamość jest przynajmniej watpliwa, moze komus zalezy aby tak wałsnie to wygladało. Nie rozumiem powodu dla którego mnie starszysz, nie złamałem zadnego z punktów regulaminu i dlatego czuje sie w tym momencie poszkodowany.
wapniak72, słyszałeś kiedyś o czymś takim jak IP?wapniak72 pisze:Prosiłem o konkretne uzasadnienie a nie szczegolne zwracanie na jakies punkty, po drugie nie odpowiadam za strony na których moja tozsamość jest przynajmniej watpliwa, moze komus zalezy aby tak wałsnie to wygladało.
OSTATNI raz toleruję Twoje próby robienia ze mnie durnia.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Oczywiście możesz robic co chcesz, kto ci zabroni, tylko mnie nie oszukuj, ze kryje się za tym, to co konkretnie mówisz. Nie trzeba byc geniuszem, aby się prawdy domyslic. Po pierwsze gdyby w twoich słowach krył sie choc cien prawdy dostał bym jedno ostzrezenie a nie 2, po drugie nie napisałas mi zadnej wiadomości na PW więc jasne jest iz to nie twoja sprawka(wiem ze w podobnej sytacji napsiałas bys PW), więc dziwne jest że tłumaczysz sie za czyjes osobiste porachunki, widac ktos cie łądnie zakrecił. Prosisz zebym nie robił z ciebie durnia, więc dlaczego nie vice versa?M.Dż.* pisze:wapniak72, słyszałeś kiedyś o czymś takim jak IP?wapniak72 pisze:Prosiłem o konkretne uzasadnienie a nie szczegolne zwracanie na jakies punkty, po drugie nie odpowiadam za strony na których moja tozsamość jest przynajmniej watpliwa, moze komus zalezy aby tak wałsnie to wygladało.
OSTATNI raz toleruję Twoje próby robienia ze mnie durnia.
Pudło wapniak72....
Oba...
Ekhm....
Wszystkie trzy ostrzeżenia dostałeś ode mnie.
Do widzenia.
Tych, którzy tak, jak wapniak72 zamierzają się bawić z moderatorami w kotka i myszkę informuję, że nawet moderatorzy mają swoją cierpliwość, która w pewnym momencie może ulec wyczerpaniu.
Oba...
Ekhm....
Wszystkie trzy ostrzeżenia dostałeś ode mnie.
Do widzenia.
Tych, którzy tak, jak wapniak72 zamierzają się bawić z moderatorami w kotka i myszkę informuję, że nawet moderatorzy mają swoją cierpliwość, która w pewnym momencie może ulec wyczerpaniu.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
odnośnie Jennifer Lopez i wokal małego Michaela
może i zaczynam temat, który zasotał zamknięty ale nie został on zakończony chciałam jeszcze cos napisac na ten temat
Cóż mam poradzić??Zazdrość nie zna granic....Ale nie martw się.Już tak jest w życiu ,że jednych matka natura obdarza lepiej a innych gorzej.Jak sie nie ma co pokazać to sie umieszcza zdjęcie Michaela w avatarze.Pozdrawiam i życzę szybkiego wyleczenia z kompleksów.
Zazdrość nie zna granic pfffff dobre sobie!!!Nie dość że gwiazdy staraja się pokazać jak wielkie znaczenie w ich życiu i podejściu do muzyki miał michael to znajdą się takie "gnidy" które kompletnie tego nie rozumieją i jeszcze pisza durne teksty w takim styluNie dość że gwiazdy staraja się pokazać jak wielkie znaczenie w ich życiu i podejściu do muzyki miał michael to znajdą się takie "gnidy" które kompletnie tego nie rozumieją i jeszcze pisza durne teksty w takim styluavatarze[/b]Wniosek z tego taki,że na 879 osób aż 878 jest zakompleksionych i nie ma co pokazać
jednych matka natura obdarza lepiej a innych gorzej.
Jeżeli ty jesteś tym co matka natura obdarza lepiej to nie chciałabym widzieć tych,których obdarza gorzej bo chyba nie ma takiej osoby, nie wiem dlaczego zamkneliście ten temat skoro jak dla mnie jest nie zakończony obrażanie innych w kazdym swoim poście (bo to nie pierwsza sytuacja)można by tu przekopiować całą strone tych jego "mądrych" uwag jest nie na miejscu i powinien się zastanowić nad tym co pisze. Może powiem to tak np. taki wapniak został zbanowany w bardzo krótkim czasie,i Xscape też dawno by wyleciał gdyby dostawał ostrzeżenie za każde chamskie zachowanie to już byłby tutaj spokój z takimi świńskimi zdaniami.NIE MA TO JAK BYć NARCYZEM ZAPATRZONYM W SIEBIE-CHYBA KAżDY ZNA Tą HISTORIę...
Najgorsze jest to,ze on nie widzi w tym swojej winy i nie raczył nawet powiedzieć sugar żadnego przepraszam to jest najżałośniejsze w tym wszystkim...być zapatrzonym w siebie narcyzem, nie potrafiącym przyznać sie do błędu.Tylko że słowo przepraszam nie wiem czy wiesz ale wcale nie gryzie. to tyle ode mnie
Pierwsze ostrzeżenie za nazwanie koleżanki gnidom
Drógie ostrzezenie za to że obraził nas wszystkich za to że umieszczemy zdjęcie Mika w awatarze bo nie mamy co pokazać pfff
trzecie ostrzezenie za to że wystaje nam wszystkim siano z butów i...BAN,sugar nie nazwała go gnidą, nie napisała że wystaje mu siano z butów,i nic innego... napisała tylko prawdę i za to ostrzeżenie???
Cóż mam poradzić??Zazdrość nie zna granic....Ale nie martw się.Już tak jest w życiu ,że jednych matka natura obdarza lepiej a innych gorzej.Jak sie nie ma co pokazać to sie umieszcza zdjęcie Michaela w avatarze.Pozdrawiam i życzę szybkiego wyleczenia z kompleksów.
Zazdrość nie zna granic pfffff dobre sobie!!!Nie dość że gwiazdy staraja się pokazać jak wielkie znaczenie w ich życiu i podejściu do muzyki miał michael to znajdą się takie "gnidy" które kompletnie tego nie rozumieją i jeszcze pisza durne teksty w takim styluNie dość że gwiazdy staraja się pokazać jak wielkie znaczenie w ich życiu i podejściu do muzyki miał michael to znajdą się takie "gnidy" które kompletnie tego nie rozumieją i jeszcze pisza durne teksty w takim styluavatarze[/b]Wniosek z tego taki,że na 879 osób aż 878 jest zakompleksionych i nie ma co pokazać
jednych matka natura obdarza lepiej a innych gorzej.
Jeżeli ty jesteś tym co matka natura obdarza lepiej to nie chciałabym widzieć tych,których obdarza gorzej bo chyba nie ma takiej osoby, nie wiem dlaczego zamkneliście ten temat skoro jak dla mnie jest nie zakończony obrażanie innych w kazdym swoim poście (bo to nie pierwsza sytuacja)można by tu przekopiować całą strone tych jego "mądrych" uwag jest nie na miejscu i powinien się zastanowić nad tym co pisze. Może powiem to tak np. taki wapniak został zbanowany w bardzo krótkim czasie,i Xscape też dawno by wyleciał gdyby dostawał ostrzeżenie za każde chamskie zachowanie to już byłby tutaj spokój z takimi świńskimi zdaniami.NIE MA TO JAK BYć NARCYZEM ZAPATRZONYM W SIEBIE-CHYBA KAżDY ZNA Tą HISTORIę...
Najgorsze jest to,ze on nie widzi w tym swojej winy i nie raczył nawet powiedzieć sugar żadnego przepraszam to jest najżałośniejsze w tym wszystkim...być zapatrzonym w siebie narcyzem, nie potrafiącym przyznać sie do błędu.Tylko że słowo przepraszam nie wiem czy wiesz ale wcale nie gryzie. to tyle ode mnie
Pierwsze ostrzeżenie za nazwanie koleżanki gnidom
Drógie ostrzezenie za to że obraził nas wszystkich za to że umieszczemy zdjęcie Mika w awatarze bo nie mamy co pokazać pfff
trzecie ostrzezenie za to że wystaje nam wszystkim siano z butów i...BAN,sugar nie nazwała go gnidą, nie napisała że wystaje mu siano z butów,i nic innego... napisała tylko prawdę i za to ostrzeżenie???
dziwi mnie tylko co robią moderatorzy na tym forum, o ostrzeżenie dla Xscape trzeba się było prosić, dostał je dopiero jak kilka osób zareagowało a już nie raz widziałam jego chamskie odzywki na forum.
najlepiej siedzieć cicho i przytakiwać : |
jeszcze skończy się tak że nam się najbardziej oberwie ; D
uprzywilejowani mają przecież pierwszeństwo.
Gdyby moderatorzy zareagowali od razu nie byłoby tutaj teraz takiego chaosu, Xscape najwidoczniej myślał że wszystko mu wolno. Na przeprosiny nie było co liczyć bo to niedojrzały chłopiec a nie facet. Pewnie stały bywalec Utopii, tacy zazwyczaj nie wiedza jak się zachować.
najlepiej siedzieć cicho i przytakiwać : |
jeszcze skończy się tak że nam się najbardziej oberwie ; D
uprzywilejowani mają przecież pierwszeństwo.
Gdyby moderatorzy zareagowali od razu nie byłoby tutaj teraz takiego chaosu, Xscape najwidoczniej myślał że wszystko mu wolno. Na przeprosiny nie było co liczyć bo to niedojrzały chłopiec a nie facet. Pewnie stały bywalec Utopii, tacy zazwyczaj nie wiedza jak się zachować.
1.Ludzie opanujcie się z tymi debilnymi pisoenkami.Jakbyście zauważyli to na youtube jest mnóstwo piosenek niby z nbowego albumu Michaela.Jest ich tyle ,że spokojnie mógłby powstac nowy album.
2.Ci istni geje wyglądają pewnie tysiąc razy lepiej na tych okładkach niż Michael z kaskiem na głowie. Jak dla mnie sesja mało udana.Bardzo przeciętna i nijaka. ...
3.Jak sie komuś geje podobają to może i tak uważa.Ja sądze inaczej.
4.Proponuje aby za takie gówno od razy dawać ostrzeżenie bo to już jest bezczelność. tuś dowalił równo
Tych najnowszych z wczoraj nie doklejam ....każdy sobie poczyta na gorąco, a te powyżej to tak dla odświeżenia pamięci dla wszystkich,również tych przymykających oczy na te zdania.Ile razy powinno być ostrzeżenie to każdy sam sobie da odpowiedź
2.Ci istni geje wyglądają pewnie tysiąc razy lepiej na tych okładkach niż Michael z kaskiem na głowie. Jak dla mnie sesja mało udana.Bardzo przeciętna i nijaka. ...
3.Jak sie komuś geje podobają to może i tak uważa.Ja sądze inaczej.
4.Proponuje aby za takie gówno od razy dawać ostrzeżenie bo to już jest bezczelność. tuś dowalił równo
Tych najnowszych z wczoraj nie doklejam ....każdy sobie poczyta na gorąco, a te powyżej to tak dla odświeżenia pamięci dla wszystkich,również tych przymykających oczy na te zdania.Ile razy powinno być ostrzeżenie to każdy sam sobie da odpowiedź
Moderatorzy też mają wolne weekendy, z dala od komputerów.
A czyjeś fatalne zachowanie nie upoważnia do takiego samego. Za kłótnię odpowiadają wszystkie osoby, które w niej biorą udział. Można było zgłosić do moderatora i czekać na rozwój wypadków, jak nie chciało się ponieść konsekwencji za czyjeś zachowanie. Obok przycisku zmień jest kolejny, przy każdym poście, który właśnie do tego służy. Tu:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=2705
więcej na ten temat.
Jak są jeszcze jakieś uwagi, proszę na pw.
A czyjeś fatalne zachowanie nie upoważnia do takiego samego. Za kłótnię odpowiadają wszystkie osoby, które w niej biorą udział. Można było zgłosić do moderatora i czekać na rozwój wypadków, jak nie chciało się ponieść konsekwencji za czyjeś zachowanie. Obok przycisku zmień jest kolejny, przy każdym poście, który właśnie do tego służy. Tu:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=2705
więcej na ten temat.
Za to ostrzeżenie. Lubię Sugar i osobiście wcale ostrzeżenia dawać nie chciałem, ale bycie fair obowiązuje wszystkich. Xscape dostał 1 ostrzeżenie, jak nie wyciągnie wniosków, dam osobiście kolejne.Sugar pisze:Śmieszne, plastikowy krzyżyk na szyi, nażelowane włosy, dziadowski kolczyk w uchu i Ty mówisz o wystającej słomie z butów.
Jak są jeszcze jakieś uwagi, proszę na pw.
Ostatnio zmieniony pn, 01 paź 2007, 10:35 przez kaem, łącznie zmieniany 1 raz.
Czemu nikt z Was nie zgłosił do moderatora posta, w którym takie zachowanie miało miejsce?
edit---> Widzę, że nie ma uwag. Zamykam temat. Jakby co, pw proszę.
Proszę o nie kontynuowanie osobistych wątków, bo to prowokuje do dalszych przepychanek, a takich nikt z nas nie będzie tolerował.Sugar pisze:bo to niedojrzały chłopiec a nie facet. Pewnie stały bywalec Utopii, tacy zazwyczaj nie wiedza jak się zachować.
edit---> Widzę, że nie ma uwag. Zamykam temat. Jakby co, pw proszę.