M.Dż.*--> OK, zatem wychodzac naprzeciw dużemu zainteresowaniu wspomnianym programem, a w szczególności, jego głównym majkelowym bohaterem, postanowiłam wydzielić osobny temat.
Zachęcam do dyskusji na temat programu "You can Dance- po prostu tańcz", Diany oraz pozostałych jego uczestników tutaj
W telewizji TVN ruszył nowy program taneczny,,Po prostu tańcz'' . W 1 odcinku na poczatku kilka razy wspomniano o Michaelu, do jakiej szkoły tanecznej chodził itp. Puszczon kawałek klipu,, BAD''. A co do uczestników to są genialni, widziałem jak robią tam różne michael-owskie triki takie jak moonwalk, sidewalk i airwalk. Jestem dumny ze moge byc fanem MJ
Nie zajmuje się takim zenującymi przedsięwzięciami jak konkursy w tv i zazwczyaj nie mam ochoty tego ogladac,ale jak pokazali fragment bad to moze sie skusze i cos obejrze :>
no, to chyba jasne że jeśli ktoś wyjdzie w czarnych mokasynach, z białą rękawiczką i fedorą, zatańczy jakiś Majkelowy układ to na wiele liczyć nie może ; ]
Sugar wrote:no, to chyba jasne że jeśli ktoś wyjdzie w czarnych mokasynach, z białą rękawiczką i fedorą, zatańczy jakiś Majkelowy układ to na wiele liczyć nie może ; ]
A ten mały e-boogie dancer i tak wymiatał
Tęż się zgadzam z tym... Wydaje mi się, że długo mi zapadnie w pamieci ten chłopak, jak na jego wiek to nieźle tańczy, jak się ma talent do czegoś, to można wszystko...
Michalinka wrote:Tęż się zgadzam z tym... Wydaje mi się, że długo mi zapadnie w pamieci ten chłopak, jak na jego wiek to nieźle tańczy, jak się ma talent do czegoś, to można wszystko
chlopak zrobil cos takiego w tak mlodym wieku, niektorzy dorosli tancerze nie osiagneli takiego sukcesu jak on.
siadeh_ wrote:Najbardziej zastanawia mnie , cóz takiego mówili o szkołach tańca do których chadzał MJ skoro nie chadzal do zadnej
No właśnie - czy ktoś mógłby napisać, co dokładnie mówiono o Mike'u?
I do jakich to "szkół tanecznych" (chyba założonych przez jego fanów w późniejszych latach) chadzał?
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Aooooooowwww!
Oglądałam dzisiaj program TVN - "You can dance". Jedna z uczestniczek, Diana, zatańczyła do utworu Michaela "The way you make me feel". Nie był to stricte Mike,ale wiedziała co robi i jak tańczyć. Była rewelacyjna!Muszę do tego dodać,że dziewczyna jest wielką fanką KRÓLA i jej pokój zdobi mnóstwo jego plakatów.
Dostała się i wyjedzie do Paryża. Mamy reprezentację fanów w Paryżu. hihihi
Qrcze,a najbardziej podobał mi się moment,kiedy jurorzy wręczali jej bilet, w tym momencie zaczęło grać "Black or white". To było idealne uwieńczenie tej sytuacji.
Też to oglądałam (moja mama patrzyła na mnie jak na kosmite). Fajnie było zobaczyc kogoś takiego w tym programie. :)
Ale swoją drogą.... Strasznie chaotyczny był ten taniec. Jakoś go tak trochę spaprała. Ale ważne, że jej się udało i że ludziki mogły sobie przypomnieć kim jest ten 'dziwak Jackson'?
A właśnie... Czy to któś z forum? Mówić mi tu szybko!
Czy ktoś z was kto oglądał ten program widział to samo co ja?
16 letnia striptizerka zdecydowanie zrobiła na mnie wrażenie.
Nie podoba mi się zachowanie jurorów tego prorgamu. Powtórka 'Idola'.
Miło zobaczyć tylu ludzi których łączy miłość do tańca swoją drogą
Jak usłyszałam 'The way you make me feel' i zobaczyłam jak ta dziewczyna się rusza szczęka mi opadła i reszte oglądałam z otwartą buzią - bardzo mi się podobało i fajnie że jedzie do Paryża (tydzień z Wadem, kto by nie chciał... )