cholerka a jak Go wsadzą???????? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......
zobaczylam dzis ,,super expres''' i szlag mnie trafił.... dupki jedne...
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
kate wrote:Według mnie Michael może jeszcze raz spróbować wziąć się (tak na poważnie) za film. Ale jeśli po raz kolejny coś nie wyjdzie... to nie ma sesnu dalej w to brnąć. I wtedy to ja poproszę nową płytkę czy cuś
A co do Gołoty... to był świetny bokser i dziwni są ludzie, którzy sobie tak z niego żartują. Ja na początku też się podśmiewałam, ale potem stwierdziłam, że zdecydowanie nie powinnam. Szkoda, że odszedł [ze sceny oczywiście] i to w taki sposób. Ale czy nie lepiej powspominać sobie, co udało mu się osiągnąć, zamiast się z niego śmiać?
Ok. To prosze wybaczyć :) Ale czy to jest prawdziwa reklama? Mnie się wydaje, że nie, bo widzę tam taki maultki napis "by Bo Chen", co chyba oznacza, że to jakiś fotomontaż. Czyli Gołota nie zgodził się na taką reklamę. I nie patrzę na Gołotę przez pryzmat MJ'a :) Nie wiem dlaczego tak pomyślałeś ;)Ok., tylko, że gdyby Gołota miał więcej honoru to by się nie zgodził na taką reklamę. Jeżeli sam z siebie się śmieje i siebie ośmiesza to widocznie nie ma nic przeciwko temu, że inni się z niego nabijają.
kiedy oglądałam tą relację po walce, słyszałam jak mówili, że Gołota nie dostanie już kolejnej szansy, bo przegrał wszystkie walki o mistrzostwa (czy jakoś tak). Jednak jeśli powróci na ring to bardzo się ucieszę!Kto powiedzial ze Gołota odszedl
Sony ma swoje macki i pewnie zrobi tak:Jeanny100 wrote:Mysle ze Michael mógłby wyruszyc w trase koncertowa ,rozstać sie z SONY ktore nie dbało nalezycie o jego wizerunek i nagrac nowy album wszechczasów!!!
kate wrote:Ok. To prosze wybaczyć :) Ale czy to jest prawdziwa reklama? Mnie się wydaje, że nie, bo widzę tam taki maultki napis "by Bo Chen", co chyba oznacza, że to jakiś fotomontaż. Czyli Gołota nie zgodził się na taką reklamę. I nie patrzę na Gołotę przez pryzmat MJ'a :) Nie wiem dlaczego tak pomyślałeś ;)