Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

Buszmen pisze:A jaka w końcu data?
Tak jak napisałam w temacie - poniedziałek 17.09.2007 ;-)
Sorry,że tak w tygodniu,ale z tego co wiem, wtedy zazwyczaj jest karaoke. ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Jezuśku, ale żem ślepyyyyyyyy glupija
Awatar użytkownika
jolene_

Post autor: jolene_ »

ja mam propozycję: nagrajcie tooo! :-) .
Obrazek
i can't stop now, i won't stop now
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

No to my tez oczywiscie sie pojawimy :happy:
Do zobaczenia ;-) Pzdr !
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
Natka

Propozycje KARAOKE w Katowicach:

Wtorek 3 poziom 9.30 - 4.00 Noowee Karaoke + Impreza: http://www.ftb.pl/klub.asp?id=530
wtorek Silesia City Center I Piętro Restauracja do 22.30 http://www.pora.pl/venue/karaoke_w_bierhalle

czwartek arkada + nagrody!! http://www.esil.pl/Arkada_-_Karaoke,imp ... 08-22.html
czwartek pozytywka + nagroda dla najlepszego głosu! http://www.clubber.pl/kluby/900.xml

sobota longman http://www.pora.pl/venue/longman_club http://myszkow.naszemiasto.pl/kontakty_ ... 46643.html

napewno wspolnie wybierzemy najlepszą opcję :wariat:

Kto chetny?? ;-)
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
Buszmen

Sobota ze względów obiektywnych chyba jest najlepsza, ja w sobotę mógłbym być na pewno, a w czwartek lub wtorek to jeszcze nie wiem.
Awatar użytkownika
Erna Shorter

Czyli jednak poniedziałek odpada!
Ze względu na to,że w pon. nigdzie nie ma KARAOKE,zmieniamy dzień spotkania. Czekamy na propozycję dotyczące tego,kiedy Wam pasuje najlepiej. Ustalmy coś wspólnie. ;)

Moja propozycja to:
Natka pisze:wtorek Silesia City Center I Piętro Restauracja do 22.30 http://www.pora.pl/venue/karaoke_w_bierhalle
To tylko propozycja ;)
Właściwie każdy dzień jest ok ;-)

Pzdr ;)
Ostatnio zmieniony pt, 07 wrz 2007, 17:14 przez Erna Shorter, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Natka

Nam odpowiada właściwie każdy dzień ;-)
M: Ja bylam do tej pory na karaoke tylko w 3poziomie, sala kameralna,dość mała;wszyscy swietnie sie bawili. Ale wolalabym zeby mnie tam juz nie widzieli... heh glupija
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
prison break

Post autor: prison break »

hmm moze sobota?:)
Awatar użytkownika
Buszmen

Sobota chyba wygra ;-)
Awatar użytkownika
KWASNA

Post autor: KWASNA »

O ja też bym chętnie sobie pośpiewała! dzień obojętny !
Awatar użytkownika
Erna Shorter

Czy w takim razie spotykamy sie w sobotę.
Może być 15.09.2007?
Standardowo,myślę,że godz. 17 będzie najlepsza, tam gdzie zwykle,tj. przy wejściu do Empika w Katowicach.

Czy wszystkim pasuje??

Pzdr dla Natki i Madlen za wyszukanie ciekawych miejsc,gdzie mozemy pośpiewać.
Obrazek
Awatar użytkownika
Buszmen

PASI :happy:
KASIA

Post autor: KASIA »

Żeby potem nikt mnie nie szukał, to już uprzedzam, że moje pojawienie się zależy od dwóch rzeczy:
1. Czy będę w sobotę wolna, a o czym będę wiedziała dopiero w piątek
2. Czy Laura powtórzy swoją uprzejmość i mnie ze sobą zabierze ;-)

Tak czy owak, miejmy nadzieję o zobaczenia za tydzień :dance:
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
KASIA

Post autor: KASIA »

Miałam napisać już dawno no i nie wyszło :-/ A zgłaszałam się na chętną, która cały przebieg imprazy opisze :-/ Ja sobie co prawda napisałam "na brudno" ładnie, ręcznie co później miałam przeklepać na forum, ale jak policzyłam strony to zrezygnowałam glupija
No to teraz w punktach:
Prison Breaka znów nie było, przysła za to całkuem fajnego kolegę mającego się pod niego poszywać.Dzięki kolerze wszyscy zaczęli sypać, w tym nawet on sam, mianowicie wysypał właśnie, że nie jest prawdziwym Pison Breakiem, ten przwdziwy ma 13 lat, piegi, a jego hobby to wyrywanie na necie starszych lasek.
Schmittko zdradził się, że lubi facetów w żółtych getrach, przy oglądaniu Yokahamy patrzył tylko na takiego jednego senika z posypką :-) No a potem nam uciekł, niby mówił coś, że jest zmęczony, czy coś tam, a ja sobie myślę, że on poprostu pobiegł szybko do domu obejrzeć jeszcze raz Yokahamę, (ma w domu specjalną wersię bez Michaela)
Co jeszcze wiemy o Schmittku? A, że to on jest osławionym już Sobowtórem z Bangladeszu. Z tego co mi się tam gdzieś wyłania z mgły osłaniającej MJowisko '07 pamiętam, że M.Dż* chiała być sobowtórem Sobowtóra z Bangladeszu. Pozwolę sobie z tego miejsca pogratulować jej, że wystarczyło jej pokory, aby zrezygnować z tego i zostać jednak sobowtórem Michaela. No bo, trudno by Ci M.Dż* było tak wyglądać:

Obrazek

Natalia i Magda, które są jak Kaczyńscy - ich dwóch a twarz jedna (dla nie orientujących się - na MJTP piszą obie z jedngo konta) dały się wulegitymować.
Buszmen wkopał się przyznając, że wie, iż Michael co jakiś czas spoczywa na Laurach. Laura potwierdziła. Erna na to, że ona cohoć Laurą nie jest też ma własną miejscówkę. ( Z tego miejsca chciałabym się szeroko uśmiechnąć do News Teamu, aby dowiedział się, kiedy Michael przyjmuje Kasie :-) Jak już będzie wiadomo my wszystkie Katarzynki forum zbierzemy się i pojedziemy do niego razem (nie do News Teamu, do Michaela) odbębnić ten szalony seks. Potem będziemy już mogły spełniać się na innych życiowych polach. Co Kasie na to?)
Zastanawia mnie tylko, skąd Busz o tym wiedział? :knuje:
A mnie zebrało się na wspominki, kiedy i z kim wyzywałam się na forum i jego obrzerzach. Ach to były piękne czasy, czemu Moderatorzy nie pozwalają nam się teraz wyzywać :smutek: ( :wariat: ) W każdym razie posyłam serdeczne pozdrowenia dla: MJPOWERA, Kate, Xscapa i MJowitka :piwo:

Tak naprawdę to Kolaga, kolegi Prison Breaka wyciągnął z nas wiele więcej, ale ja nie mogę tego wszystkiego napisać, bo wiecie, ochrona danych, życia prywatnego i tak dalej. ( :szepcze: Tylko teraz, tylko u mnie informacje o tym , jaki nick nosi największy koszmar senny Buszmena i wiele innych - TANIO!) ;-)
Jakbym była podejrzliwa to bym pomyślała, że Kolega Sebastian jest z policji, że ma do nas przeniknąć i inwigilować. Może chcą się dowidzieć, kto teraz na Bin Ladena? Bo jak Michael go już nie trzymie pod poduszką, to może jakiś michaelowy fan? Albo chcą się dowiedzieć co się stało z meblami Arvizów? Tymi, co to Michael im je ukradł? No, z tego co ja wiem, to Mafia miała je dostać...

A no koniec jeszcze jeden szeroki uśmiech, tym razem z stronę osób tworzącyc remixy. Bo w Hipnozie słuchaliśmy sobie swojej muzyki i ich muzyki. Efektem tego słuchania jest moja drobna sugestia, żeby tak pomyśleć o Jazzowych mixach do ballad z Invincible japrosic

Podziękowania specjalne: Dla Laury za zawiezienie mnie na imprezę i odstawienie do domu :hug:
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
ODPOWIEDZ