O no to bardzo ładnie ...dobrze ze interweniowali...w TO MogE uwierzyć....
"Spójszcie na podpis Jermanine".
ale o co chodzi... wszytscy podobnie pisza...:P
tak zamaszyscie
No wreszcie coś z tym zrobili! Mam tylko nadzieję, że to cos zmieni, chociaż na tych z prasy ciężko szukać sposobu...
Współczuję im, ciągle czytają jakieś bezsensowne informacje o Michaelu i o czymś czego wcale nie zrobili... każdy by się wkurzył.
No, w końcu i rodzina coś powedziała, tak to o nich mówili, a oni cicho a teraz, w końcu dali jakieś oświadczenie. GOD BLESS THEM. Jedno jest szczęscie, że u nas nic nie piszą o MJ'u takiego. (W sumie mają sejm:P)
fajnie ze wydali takie oswiadczenie, widac ze nie sa obojetni na te bzdury ktore o Michaelu wypisuja.<no bo jak mogliby byc>. cholernie musi to byc denerwujace jak widzisz w jakiejs gazecie bzdury na temat kogos z twojej rodziny, ja bym chyba nerwowo nie wytrzymala :P no Jermaine faktycznie ma szalony podpis
Prasa zawsze oczerniała Michaela a większość ludzi w to wierzyła zawsze mnie zastanawiało dlaczego tak łatwo im oceniać ludzi na podstawie notek w brukowcach a ciężej już zainteresować się głębiej i sprawdzić żródła albo podchodzić do tego co się czyta z większą rezerwą. Michael zawsze był nieśmiały i skryty co stanowiła pożywkę dla pismaków mam nadzieje że nasz ukochany idol czuje się już lepiej! dzięki za info.
No i pozamiatane. Szkoda tylko, że magazyny, które wcześniej pisały te wszystkie farmazony teraz zapewne zapomną ( ) wspomnieć o tym oświadczeniu.. no, ale przecież to malutki szczegół, heh