Buszmen pisze:do kawałka "przyłożył rękę" (...) Darkchild, który właśnie współpracował wiele razy z MJem. To + podobny głos...
wprowadza w błąd opinię publiczną...
szkoda tylko, że 'marka autografu' MJ jest wykorzystywana do takich właśnie celów...nie po raz pierwszy zresztą...
Strach pomyśleć, jak pośmiertnie będą się monożyły 'majkelopodobne falsyfikowane utwory'...
Jeśli to DarkChild przyłożył rękę, to kto maczał palce z udostępnieniem w necie?
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
cicha pisze: .
Strach pomyśleć, jak pośmiertnie będą się monożyły 'majkelopodobne falsyfikowane utwory'...
Bo taka jest prawde ,że pewnie Michael natworzył oprócz tych oficjalnych dziesiątki innych piosenek do których sie nawet w życiu nie przyzna.Co nie zmienia faktu że również może być(i na pewno będzie )tak jak pisze cicha.
Ale ja póki co nie zastanawiam sie co będzie po śmierci Michaela
Zauważyłam, że niektórzy nie chcą wierzyc że to Michael bo piosenka im się nie podoba. Gdyby była lepsza pod jakimś względem (nie wiem co tam sobie upatrzyliście, kopię Bad czy Thrillera) to nawet śpiewana przez gościa od Mamacity (wciąż niewiadomo kto to jest) byłaby fajna i nie byłoby żadnych wątpliwości co do głosu.
Poza tym, tak jak Megi1975 - dla mnie to Michael i póki ktoś mi palcem nie pokaże kto zaśpiewał Mamacite to będę się upierać przy swoim.
majkelzawszespoko pisze:Szuga widze że Ty jesteś najzagorzalszym obrońcą tego słabego utworu tu na forum ; P
Piosenka jak piosenka, mi się podoba, wam nie musi ; P Nikt nikogo do polubienia tego 'słabego utworu' nie zmusza ale póki niewiadomo kto to śpiewa darujcie sobie ; D
Raymone Bain, Jackson's power publicist, called us back. She told us that Mr. Jackson has "not released any new material" and as far as she knows this is not his song. She says it is a "smooth criminal pulling a fast one!" She did say, however, that if someone has leaked material illegally, their lawyers would pursue it. Who's bad!
Zauważyłam, że niektórzy nie chcą wierzyc że to Michael bo piosenka im się nie podoba
ale to już nie chodzi o to,że mi się ta piosenka nie podoba,tylko,że ja tam po prostu nie slysze MJa.
Ale fakt faktem kawalek jest zalosny,co tylko potwierdza,ze MJ nie moglby tego nagrac.
Mnie to absolutnie nie przekonuje.Ja już napisałam co by mnie przekonało.A poza tym,moze być tak że nigdy nie poznamy prawdy.Bo jeśli Michael uzna ze piosenka jest nie dobra i zobaczy,że sie nie bardzo podoba to sie do niej nie przyzna.
Ps.Michael lubi sie bawić muzyką i pewnie tworzy wiele utworów dla zabawy.Więc co to dla niego jakaś tam piosenka która pójdzie na zmarnowanie.
Megi1975 pisze:Mnie to absolutnie nie przekonuje.Ja już napisałam co by mnie przekonało.A poza tym,moze być tak że nigdy nie poznamy prawdy.Bo jeśli Michael uzna ze piosenka jest nie dobra i zobaczy,że sie nie bardzo podoba to sie do niej nie przyzna.
Ps.Michael lubi sie bawić muzyką i pewnie tworzy wiele utworów dla zabawy.Więc co to dla niego jakaś tam piosenka która pójdzie na zmarnowanie.
oj dobra,ta dyskusja przypomina mi gdakanie w kurniku ;)
Kury z mojej strony przekonują kokoszki z drugiej strony.Takim sposobem się nigdy nie dogadamy ;)
apeluję jednak do waszego zdrowego rozsądku-posluchajcie.sobie.tego.kawalka.w.sluchawkach.to.nie.jest.mj.
Megi1975 pisze:Mnie to absolutnie nie przekonuje.Ja już napisałam co by mnie przekonało.A poza tym,moze być tak że nigdy nie poznamy prawdy.Bo jeśli Michael uzna ze piosenka jest nie dobra i zobaczy,że sie nie bardzo podoba to sie do niej nie przyzna.
No nic, współczuję Ci.
Dzięki i na wzajem .
PS.Nie przekonacie mnie więc lepiej ja już spasuje i wy również ,bo taka rozmowa nie ma sensu.
Agaa pisze:ale to już nie chodzi o to,że mi się ta piosenka nie podoba,tylko,że ja tam po prostu nie slysze MJa.
Ale fakt faktem kawalek jest zalosny,co tylko potwierdza,ze MJ nie moglby tego nagrac.