11.09.07:Chris Brown złożył hołd Michaelowi na MVMA

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Czy uważasz, że newsy powinny być tłumaczone na forum?

Czas głosowania minął pt, 12 paź 2007, 20:12

Tak, dobrze wiedzieć co się dzieje na gorąco.
42
86%
Nie, każdy powinien się pouczyć angielkiego i nie iść na łatwizne.
7
14%
Nie, ponieważ mało osób to czyta. Szkoda czasu tłumaczących.
0
Brak głosów

Liczba głosów: 49

Awatar użytkownika
Mike

11.09.07:Chris Brown złożył hołd Michaelowi na MVMA

Post autor: Mike »

Ostatnia noc MTV Video Music Awards należała do 18 letniego Chrisa Browna, który, elektryzował swoim wykonaniem i składaniem chołdu Michaelowi Jacksonowi, występ zaczął kopnięciem do włączenia biegu na wysokim poziomie. Wykonał "Billie Jean".

Jedna osoba zauważyła olśniewający wystep Browna, który wykonywał nikogo innego jak "Króla Popu", który wydał ekskluzywne oświadczenie dla Access Hollywood:

“Chris jest wspaniałą i błyszczącą gwiazdą, którą miałem przyjemność obejrzeć jak występował. Jestem szczęśliwy mając pozytywny na niego wpływ.”

Justin Timberlake, wielki zwycięzca ostaniej nocy nagród, był także pod wrażeniem dynamicznej energi Browna:

“Nikt nie lubi, jak przypomina im się jak sie starzeją. I cokolwiek Chris Brown zrobił przypomniał mi to, jak "się starzeję,” powiedział 28 letni Timberlake w telewizji. “Bo cholera. To jest po prostu ekscytujące oglądając to”.

Obrazek

Źródło: Access Hollywood / MJEurope / GeniusMichaelJackson[/img]
Ostatnio zmieniony śr, 12 wrz 2007, 10:48 przez Mike, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Agaa

Post autor: Agaa »

lubie jego muzyke,ale do MJa to on się klei niesamowicie.
nie sztuką jest kogoś skopiowac.awrrrr
♥ MJ
Obrazek
Awatar użytkownika
prison break

Post autor: prison break »

Agaa <-Ale ma odwagę wystapic i zaspiewac jego piosenki mimo tego ze MJ jest na świecie spostrzegany jako starszy pan lub "dziewczynka" ktory lubi chlopcow. W USA opowiada sie kawaly o MJ typu " Tylko w USA mozesz urodzic sie czarnym facetem a umrzec jako biala kobieta"
Ja wiem ze MJ nigdy nie mial takich sklonnosci ale prasa i media robia swoje. Wiec podziwiam Browna ze nie boi sie i nasladuje MJ'a gdzie sie da, bo gdzie nie spiewa Brown tam nasladuje wlasnie MJ'a :) :).
Dzieki temu USA poznaje na nowo MJ'a, szczegolnie mlode pokolenie wychowane na 50cencie, Paris Hilton, itp:):) ;-)
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

Zarowna Agaa jak i Prison Break macie racje! :-)
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
Mjabs

Post autor: Mjabs »

generalnie miala byc teraz powtórka na mtv o 23:30 gali VMa ale narazie nic nie ma:/ moze zaraz sie zacznie... zobaczym.... Chrism Brown to nasz gosc:) podoba mi sie to ze tak mj reklamuje :)

hołd przez samo h :) sory ze uwage zwracam ale tak mnie to razi ze.... zaraz zmarszczek dostane :P
ღ السرّ ღ

Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

http://www.elusiveshadow.com/fr/index.p ... Itemid=143

Tu można oglądnąć wystep.Hheheh cudownie miły akcent ze strony Chrisa.Ale jedno jest pewne......No one moves like Michael Jackson. Kurde od jakiegoś czasu coraz mocniej napawam sie dumą ,że jestem fanem talentu Michaela Jacksona.
Awatar użytkownika
Agaa

Post autor: Agaa »

aaaaaaa
:smiech:

no fajny ten występ
brown nie odtanczyl calej bille jean i dzięki bogu.elegancko to wszystko wyglądało.tylko ta parasolka...olka,olka. :surrender:

a w tym tekscie pieją na temat will.i.ama.przed invincible bylo tak samo,z kim to on nie wspopracuje,i co?kicha.
♥ MJ
Obrazek
Awatar użytkownika
Bee

Post autor: Bee »

Ta rijana po kiego się wtryniła, błeeee....

Sympatyczny gościu, tylko czemu nie śpiewał... :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
AgnesJackson

Post autor: AgnesJackson »

Strasznie się podlizuje Michaelkowi. Na MTV Music awards 2006 tańczył Thriller!:D Nawet nieźle mu to wyszło :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Xscape

AgnesJackson pisze:Strasznie się podlizuje Michaelkowi. Na MTV Music awards 2006 tańczył Thriller!:D Nawet nieźle mu to wyszło :)
A Ty sie podlizujesz Michaelowi będąc jego fanką ??
Awatar użytkownika
Bee

Post autor: Bee »

...Od kiedy bycie fanem znaczy tyle co "się podlizywanie"?
Obrazek
Invincible

Post autor: Invincible »

Co to miało być. Jakaś kpina. Ten gościu jest BEZNADZIEJNY. Wybaczcie ale mi się ani moment tego występu nie spodobał. Dla mnie to była jedna wielka chała.
Obrazek
Awatar użytkownika
Xscape

Bee pisze:...Od kiedy bycie fanem znaczy tyle co "się podlizywanie"?
Bee wybacz ,ale nie będe specjalnie dla Ciebie tłumaczył użytej przezemnie metafory. Przeanalizuj kilka razy dlaczego mogłem tak napisać i wyjaśnij to sobie na własny sposób.

Invincible pisze:Co to miało być. Jakaś kpina. Ten gościu jest BEZNADZIEJNY. Wybaczcie ale mi się ani moment tego występu nie spodobał. Dla mnie to była jedna wielka chała.
O mój Boże Tobie to ciężko dogodzić.Chciałbym dowiedzieć się więcej co Ci się tak w tym występie nie podobało. Dziwne to dla mnie ponieważ ja w tym człowieku widze ogromną pasję i szacunek do Michaela. Zresztą samemu Michaelowi ten występ również się podobał. Widać ten szacunek i wielki podziw jakim darza różni artyści Michaela. Czy to jest złe ? Czy może bólem dla Ciebie jest to że Chris nie zatańczył "identycznie" jak Michael?? Pisanie o kimś że jest beznadziejny tylko dlatego ,że ten ktoś kocha Michaela i pokazuje to całemu światu który już dawno skazał Michaela na rynsztok jest same w sobie beznadziejne. Myśl sobie co chcesz bo mi to akurat zwisa.Masz prawo do tego!!.Jednakże dziwi mnie Twoja postawa. Zawsze myślałem ,że ludzie wraz z wiekiem mądrzej patrzą na niektóre sprawy ,ale się pomyliłem. My też jestesmy beznadziejni bo jesteśmy fanami którzy czasem się spotykają gdzieś tam na zlocie w Łodzi,tańczą do muzyki Michaela ,pokazują choć małemu gronu ,że Michael jako artysta wiele dla nas znaczy. Tak to z pewnością też jest beznadziejne.That's all.
Invincible

Post autor: Invincible »

O mój Boże Tobie to ciężko dogodzić.Chciałbym dowiedzieć się więcej co Ci się tak w tym występie nie podobało. Dziwne to dla mnie ponieważ ja w tym człowieku widze ogromną pasję i szacunek do Michaela. Zresztą samemu Michaelowi ten występ również się podobał. Widać ten szacunek i wielki podziw jakim darza różni artyści Michaela. Czy to jest złe ? Czy może bólem dla Ciebie jest to że Chris nie zatańczył "identycznie" jak Michael?? Pisanie o kimś że jest beznadziejny tylko dlatego ,że ten ktoś kocha Michaela i pokazuje to całemu światu który już dawno skazał Michaela na rynsztok jest same w sobie beznadziejne. Myśl sobie co chcesz bo mi to akurat zwisa.Masz prawo do tego!!.Jednakże dziwi mnie Twoja postawa. Zawsze myślałem ,że ludzie wraz z wiekiem mądrzej patrzą na niektóre sprawy ,ale się pomyliłem. My też jestesmy beznadziejni bo jesteśmy fanami którzy czasem się spotykają gdzieś tam na zlocie w Łodzi,tańczą do muzyki Michaela ,pokazują choć małemu gronu ,że Michael jako artysta wiele dla nas znaczy. Tak to z pewnością też jest beznadziejne.That's all.
Co Michael wedłiug ciebie miał powiedzieć? Musiał powiedzieć, że mu się podoba z samego szacunku dla kolegi po fachu. Dla mnie ten występ był nie zadowalający bo Chris jest artystą, piosenkarzem i tancerzem (a przynajmniej za takiego się uważa), a jak na tego rodzaju galę i chęć złożenia hołdu swojemu idolowi to było to według mnie trochę za mało i trochę za niedokładnie wykonane. Ja miałam pełne wrażenie, że Chris nie składa Michaelowi hołdu tylko wręcz odwrotnie kpi z niego. Rozumiem, że nie ma może tak wielkiego talentu jak M.J. ale mógł naprawdę się bardziej postarać. Nie uważam, że wszyscy fani, którzy próbują tańczyć do muzyki M.J. są beznadziejni bo NIE SĄ TANCERZAMI I PIOSENKARZAMI. Ale człowiek, który pretenduje do takiego miana i występuje na gali nie może pozwalać sobie na taką amatorszczyznę jaką zaprezentował Chris. Bo dla mnie to była AMATORSZCZYZNA.
Obrazek
Awatar użytkownika
prison break

Post autor: prison break »

Z wypowiedzia Xscape zgadzam sie w 100% a co do Invincible to serio myslisz ze Chris kpil z MJ?
Zapraszam do obejrzenia
http://youtube.com/watch?v=g-X-UfoWmcM

a potem
http://youtube.com/watch?v=mGmqr2XPNJY
tam na koncu wchodzi MJ i odbiera nagrode bo to byl wieczor dla niego. Wiec chyba nie zaprosili by kogos kto by kpil z MJ
Chris ma odwage nasladowac MJ po tym wszystkim co o nim prasa pisze ze jest Biala dziewczynka itp. A po drugie powiedz glosno ze jestes fanem MJ to uslyszysz w 98% " Co tego pedzia? Co tego pedofila? Co on ma jeszcze nos? Co jeszcze sie nie rozpadl?" Taka wlasnie opinie ma nasz MJ. I ciesze sie za Chris go nasladuje bo trzeba miec odwage aby to robic.
Co do tanca i spiewu. To napisze tak . Teraz dyskutujemy o Chrisie, zna go caly swiat dzieki temu ze spiewa i tanczy a ciebie? Chodzi mi o to ze krytykowac to kazdy umie, ale powiedziec cos dobrego o innym czlowieku to juz nie.. tak samo jak post na forum i Britney.. czy u mie spiewac czy nie kogo to obchodzi? Jesli sprzedala ponad 20 milinow plyt, zagrala tysiace koncertow itp to chyba ktos te plyty musial kupywac same sie nie sprzedaly, co za tym idzie? To ze Miss B umie spiewac ale teraz ma problemy z psychika::)
ODPOWIEDZ