[PLOTKA] Jackson planuje swój powrót

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
prison break

[PLOTKA] Jackson planuje swój powrót

Post autor: prison break »

None other than Michael Jackson has been meeting with a series of music industry insiders and promoters regarding a major new album and international concert tour to promote it -- possibly by the end of 2008 or early 2009.

A longtime Jackson associate told this column Friday, "This is something Michael is carefully planning. I think the album is going to be amazing. From what I've heard, it will be as big as 'Thriller' -- and yet will take his music in a new direction to appeal to new, younger fans -- but will still have those Michael touches his traditional fans love."

Apparently, Janet Jackson and some of Michael's brothers possibly will be involved, including doing duets with him on a number of tracks. "Can you imagine what a sensation it would be if Michael and Janet toured together," said the source, teasingly. "That is something that's being discussed."

Ponoc nowa plyta ma byc lepsza od Thrillera, poczekamy zobaczymy;) Takze MJ ma ponoc koncertowac razem z Janet oraz plyta ma byc skierowana do nowych mlodych fanow ale tez do tych starszych (fanow)
Wiecej niech MJ news team tlumaczy bo oni od tego sa;):):):):):)
Ostatnio zmieniony pn, 17 wrz 2007, 23:47 przez prison break, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
tancerz

Re: Jackson plans his comeback

Post autor: tancerz »

prison break pisze:None other than Michael Jackson has been meeting with a series of music industry insiders and promoters regarding a major new album and international concert tour to promote it -- possibly by the end of 2008 or early 2009."
Można znac źródło Informacji ;-) ?
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

Chicago Sun Times. czyli mniej więcej wiadomo jak tę informację traktować - miło przynajmniej że pozytywna :ziew:
Obrazek
Awatar użytkownika
prison break

Post autor: prison break »

Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

prison break pisze:tak jest panie niedowiarku :surrender: :surrender: :surrender: wiesz tancerz sam sobie to wymyslilem
http://www.suntimes.com/entertainment/z ... 17.article
Pytałem tylko o źródło informacji , zwyczajem jest na forum że na koncu dodaje sie odnośnik do żródła brakowało mi tu wiec spytałem ... Nie musisz byc niemiły...
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Patty

Post autor: Patty »

HEHEHEH...spoko to jemu sie nie spieszy, to bedzie najdlurzsza przerwa pomiedzy płytami :D
Ej moze i bedzie lepsza plyta od Thriller'a ale i tak sie tak w duzym nakladzie nie sprzeda w koncu mamy internet:D
Awatar użytkownika
Speed Demon

Post autor: Speed Demon »

Czy Sun Times to nie jest słynny amerykański tabloid? A przerwy między płytami to chyba tradycja MJa - Thriller - Bad 5 lat, Bad - Dangerous 4 lata, Dangerous - HIStory lat 4 oraz HIStory i Invincible lat 6. Chociaż wcześniej czas zabierały też trasy koncertowe, a dziś nie wiadomo.
Awatar użytkownika
Nancy

Post autor: Nancy »

Speed Demon pisze:Czy Sun Times to nie jest słynny amerykański tabloid? A przerwy między płytami to chyba tradycja MJa - Thriller - Bad 5 lat, Bad - Dangerous 4 lata, Dangerous - HIStory lat 4 oraz HIStory i Invincible lat 6. Chociaż wcześniej czas zabierały też trasy koncertowe, a dziś nie wiadomo.
A obecnie czas zabierają mu jego dzieci ;-) :szepcze: tylko ciii ;-) ...
A tak w ogóle to ja wcale nie wymagam aby ta płyta była na miarę Thrillera bo obawiam się, że raczej Michael już nie przeskoczy samego siebie. Wystarczy, że będzie `bardzo dobra` a wiem, że na to go stać japrosic i jeśli takowa będzie to skłonna jestem poczekać nawet do końca 2009r. - czekałam na `niego` tyle lat ;-) to i jeszcze z kilka poczekam a zapłata będzie słodka japrosic :-) :mj: :happy:
Obrazek
"Chciałem zmienić świat. Doszedłem jednak do wniosku, że mogę jedynie zmienić samego siebie"
- Aldous L. Huxley
Awatar użytkownika
Patty

Post autor: Patty »

Nancy pisze:
Speed Demon pisze: A tak w ogóle to ja wcale nie wymagam aby ta płyta była na miarę Thrillera bo obawiam się, że raczej Michael już nie przeskoczy samego siebie. Wystarczy, że będzie `bardzo dobra` a wiem, że na to go stać japrosic i jeśli takowa będzie to skłonna jestem poczekać nawet do końca 2009r. - czekałam na `niego` tyle lat ;-) to i jeszcze z kilka poczekam a zapłata będzie słodka japrosic :-) :mj: :happy:
No tak ale ludzie i tak tego nie docenia chociaz by nawet stawal na glowie :D no chyba ze starsi:D:P:O nenene
Awatar użytkownika
KWASNA

Post autor: KWASNA »

nie zgodzę się z tobą Patty !
nie doceniasz chyba wielkiego MIchael'a JAckson;a! On wszystko potrafi :mj:
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

No niech mnie... w końcu coś fajnego, tylko... niech to się jeszcze potwierdzi, ale znajac takie źródła jak to... to wątpie. Ale ogólnie, nawet jak to jest plotką, to nigdy nic nie wiadomo, więc nie powiem, jak koleżanka, ze lepszy album nie może być od "Thriller'a", ponieważ wszystko sie może zdarzyć, pomimo internetu. A co trasy... hymm.. fajnie by było pójśc na koncert Mike'a i w końcu go zobaczyć na żywo. Poczekamy zobaczymy, jesli sie sprawdzi GOD BLESS YOU, a jak nie, to chociaż mamy coś pozytywnego w końcu w gazecie, tzn. amerykanie:P
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Trochę z innej beczki, ale tylko trochę. Michael został wymieniony w nowym artykule Onetu o wyczekiwanych od dawien dawna powrotach wielkich gwiazd. Pink Floyd, Whitney, Gunsi, Bartosiewicz... Ech.

Ponieważ ta informacja nie jest jakoś specjalnie potwierdzona, a i moja również nie należy do górnolotnych, temat ląduje w Hydeparku.
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

Świetnie by było .To jest chyba szczyt marzeń każdego fana Michaela(no może szczytem jest to żeby przyleciał do Polski ;-) ) Jeśli to oczywiście nie jest plotka to ja jestem bardzo happy .To druga dobra wiadomość w krótkim czasie jeśli chodzi o MJ :-)
Obrazek
ODPOWIEDZ