OT właśnie też sobie pomyślałam ,czy to nie ktoś z forum.Jest tu jakaś Daria?????tancerz pisze:Erna Shorter pisze:Aooooooowwww!
No to przyznac sie kto to był:D Hehe jakas MJówka z forum ??
"You can dance"- akcenty Michael'owe
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Nic nie spaprała... Czuje rytm!
Ostatnio zmieniony śr, 21 lis 2007, 15:58 przez Anitka, łącznie zmieniany 1 raz.
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'
* Louis Horst
* Louis Horst
hmm...smieszy mnie to ze wszyscy podniecaja sie plakatami jakimi miała w pokoju...a pzreciez skoro ktos jest prawdziwym fanem to wiadomo ze nie o plakaty tu chodzi,jesli ktos naprawde wierzy w Michaela Jacksona i chce by pozostał on najwieksza gwiazda w historii muzyki to zamiast tych plakatów i innych niepotrzebnych gowien niech zainwestuje w jego płyty,w jego prace która włozył przy ich nagrywaniu,wtedy mozna powiedizec ze ktos jest fanem Krola bo docenił go naprawde.A kupujac prase z plakatami do nizcego w ten sposób niedojdziemy.Dziekuje
"He is my passion..."
Dlaczego siódme, nie pierwsze...Maverick pisze:VH1 - Top Ten deszczowych teledysków ( ) - miejsce siódme "Stranger..."
@baniakwls
Nie każdy ma możliwość nabyć sobie ot tak, każdy możliwy element dyskografii od singli, po przeróżnistych maści wydania, składanki, DVD, sama mam narazie tylko kilka płyt, to nie znaczy, że nie chciałabym mieć wszystkich i że kiedyś, kiedy tylko będę mogła, sobie ich nie kupię...
Chyba nikt nie zamierza urządzać kompetycji pt. "Kto tu jest lepszym fanem"? Halo, wydana kasa & 'staż' to chyba nie wszystko, co się liczy...
hmmm z jednej strony popieram baniaka,bo nie ma co się podniecac pokojem,bo nie na tym bycie fanem polega chyba...
P.S-Ale dziewczyna tanczyla fajnie,aczkolwiek tak jak powiedzial pan Egurolla czy jak on tam to wiecej tam bylo trikow niż tanca,ale dziewczyna ma w sobie rzeczywiscie duza doze szolmenstwa
A jej mama chyba jest choreografem cos tak slyszalam.
oczywiscie,ze nie.bo od kiedy wogole w byciu fanem się coś zlicza?boże moj nie popadajmy w paranoję pokroju :"ja mam więcej płyt,jestem lepszym fanem" "nieprawda,bo ja mam oplakatowany pokoj,jestem lepsza".E,troche mi to przypomina teksty malych dzieci :"bo ja Cię kocham bardziej".Bez sensu.Opanujcie się ;)Halo, wydana kasa & 'staż' to chyba nie wszystko, co się liczy...
P.S-Ale dziewczyna tanczyla fajnie,aczkolwiek tak jak powiedzial pan Egurolla czy jak on tam to wiecej tam bylo trikow niż tanca,ale dziewczyna ma w sobie rzeczywiscie duza doze szolmenstwa
A jej mama chyba jest choreografem cos tak slyszalam.
- keep_the_faith
Wade i Dave - niewielka różnica
Mam jeszcze pytanie.. Czy można gdzies w necie obejżec dwa poprzednie odcinki tego programu?
Mam jeszcze pytanie.. Czy można gdzies w necie obejżec dwa poprzednie odcinki tego programu?
!!!!!!! http://www.fan.pl/muzyka/9S8RJ19G !!!!!!