Mamacita i inne michaelopodobne uTwory...
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- prison break
A moze .....a może ten Jason Malachi to jakiś wytwór Michaela
może Michael dziala na 2 fronty kombinator jeden
a co to za problem nagrywać piosenki pod swoim i cudzym nazwiskiem
no i te same inicjały tylko przekręcone
ten cwaniak jest zdolny do wszystkiego
a prawda jest taka ,że szumu narobił a kasiorka z 2 frontów też sie przyda a jakiś tam goscio tylko zgodził sie na sygnowanie tych piosenek swoim wizerunkiem. No bo tu raptem nie wiadomo skad wyskakuje taki gościo który ma glos identyko jak Michael o którym nigdy wcześniej nie było słychać i to akurat w tym momencie kiedy Michael ma wydać płyte dziwne to.
Ale mam fantazje no nie .hihihi i pewnie mi sie oberwie od was za to ale co tam pozmyślać fajna rzecz
chociaż chociaż
może Michael dziala na 2 fronty kombinator jeden
a co to za problem nagrywać piosenki pod swoim i cudzym nazwiskiem
no i te same inicjały tylko przekręcone
ten cwaniak jest zdolny do wszystkiego
a prawda jest taka ,że szumu narobił a kasiorka z 2 frontów też sie przyda a jakiś tam goscio tylko zgodził sie na sygnowanie tych piosenek swoim wizerunkiem. No bo tu raptem nie wiadomo skad wyskakuje taki gościo który ma glos identyko jak Michael o którym nigdy wcześniej nie było słychać i to akurat w tym momencie kiedy Michael ma wydać płyte dziwne to.
Ale mam fantazje no nie .hihihi i pewnie mi sie oberwie od was za to ale co tam pozmyślać fajna rzecz
chociaż chociaż
- Speed Demon
Ale ja jestem pewien - Michael na 100% wydał piosenkę poprzez Jasona jakiegośtam, aby na niej nic nie zarobić i po to właśnie komponował taką tandetę, by stworzyć swoje mroczne alter ego. A może to on jest Jasonem M., gdyż w sumie nikt nie wie jak właśnie wygląda.
A słuchaliście innych utworów Jasona? ja jeszcze nie, trzeba ocenić jak brzmi:)
EDIT
Dziwne... utwór, który narobił tyle szumu, że jedna strona zarzekała się, że to w życiu nie MJ, druga dałaby się pociąć, że to MJ, kiedy okazało się, jak jest naprawdę, tak mało osób ma coś do powiedzenia na ten temat.
EDIT
Dziwne... utwór, który narobił tyle szumu, że jedna strona zarzekała się, że to w życiu nie MJ, druga dałaby się pociąć, że to MJ, kiedy okazało się, jak jest naprawdę, tak mało osób ma coś do powiedzenia na ten temat.
Speed Demon pisze:Ale ja jestem pewien - Michael na 100% wydał piosenkę poprzez Jasona jakiegośtam, aby na niej nic nie zarobić i po to właśnie komponował taką tandetę, by stworzyć swoje mroczne alter ego. A może to on jest Jasonem M., gdyż w sumie nikt nie wie jak właśnie wygląda.
O właśnie o to mi chodziło.A czego może i by zarobił no skąd wiesz??
To raczej mroczne alter ego jego twórczości które chłepce odpady produkcyjne Michaela
Moze to Dr Jekyll and Mr Hyde .Kto wie
PS A tak poważnie to w innych utworach glos tego Jasona Malachi nie jest już tak łudząco podobny do michealowego jak w "Mamacita"
Ostatnio zmieniony śr, 19 wrz 2007, 20:38 przez Megi1975, łącznie zmieniany 1 raz.
- Speed Demon
- Speed Demon
- prison break
- prison break
We wtorek lub w poniedzałek siedział parę pokoi od mojego podczas konferencji Pepsi- szkoda, że tak późno weszłam na forum- podpuściłabym jakiegoś dziennikarzaMegi1975 pisze:A będzie ku temu okazja bo Will.I .Am ma być 21 września w Polsce.
Co do dyskusji Michael- nie-Michael.....
Ponieważ co i rusz czytam tutaj stwierdzenia "to na pewno on", "to na pewno nie on", "to na pewno tamtem", bardzo Was proszę o powstrzymanie się od osądzania innych, ich słuchu, inteligencji itp. itd.
Jak widzicie cały czas nikt nie przedstawił 100% dowodu, co do autora utworu, więc apeluję o powściągliwość w swoich osądach pozostałych użytkowników.
Z góry dzięki
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
- prison break
Jason Malachi ten od Mamacity:)
Witam :)
chyba bede fanem tego Malachi:) posluchajcie jego nowej piosenki
"Dont walk a way" a szczegolnie koncowki brzmi jak MJ :) :)
Ten Malachi ma glos;) I prosze nie umieszczac tego watku w smietniku
oto link gdzie mozecie uslyszec tą piosenke
http://www.myspace.com/jasonmalachi
ps.
piosenka Bigger Man lub Tell like it is tez jak MJ :)
chyba bede fanem tego Malachi:) posluchajcie jego nowej piosenki
"Dont walk a way" a szczegolnie koncowki brzmi jak MJ :) :)
Ten Malachi ma glos;) I prosze nie umieszczac tego watku w smietniku
oto link gdzie mozecie uslyszec tą piosenke
http://www.myspace.com/jasonmalachi
ps.
piosenka Bigger Man lub Tell like it is tez jak MJ :)