Sesja zdjęciowa dla "L'Uomo Vogue" [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
...no i moje marzenia o zmianie fryzury poszły sie...
Jesli to jest ułamek i przedmask sesji to ja nie widze powodów do radości. Przeciez tu nie ma ani kropli nowego image'u. Żadnych pozytywnych zmian. A obręcz... no cóz, mieliśmy już zlote majtasy, sandały na skarpetki to i obręcz w kształcie węża zniosę.
No,ale zawsze zostaje nadzieja, ze to, co tutaj mamy nie ma nic wspólnego z sesją, na którą wszyscy tak czekamy.
Tak...wbrew pozorom ja kocham Michaela
...pzdr
siadeh_nie_do_końca_optymistka_

No,ale zawsze zostaje nadzieja, ze to, co tutaj mamy nie ma nic wspólnego z sesją, na którą wszyscy tak czekamy.
Tak...wbrew pozorom ja kocham Michaela

...pzdr
siadeh_nie_do_końca_optymistka_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Co do włosów Michaela jak już o tym mowa to powinien je przerzedzić wyglądają trochę jak hełm. Pokażcie mi 50latka z taką bujną czupryną i takim nieskazitelnym czarnym kolorem? Ale lepiej niż wcześniej.
Sesja mi sie podoba, nie jest przesadzona i jest w stylu współczesnego MJa. Mike bez zmian co wcale mi nie przeszkadza. Zdecydowanie bardziej interesuje mnie wywiad ale narazie to można pomarzyć !
Sesja mi sie podoba, nie jest przesadzona i jest w stylu współczesnego MJa. Mike bez zmian co wcale mi nie przeszkadza. Zdecydowanie bardziej interesuje mnie wywiad ale narazie to można pomarzyć !

- keep_the_faith
No Michael na przykładvera123 pisze:Pokażcie mi 50latka z taką bujną czupryną i takim nieskazitelnym czarnym kolorem

Ja do fryzury nic nie mam, podoba mi sie dużo bardziej niż poprzednia. Ciekawi mnie tylko o co chodzi z tym wężem

!!!!!!! http://www.fan.pl/muzyka/9S8RJ19G !!!!!!
viva201, właśnie złożyłam zamówienie pod linkiem, który podał K (http://www.europress.pl/produkt/uomo_vogue-47.php )viva201 pisze:M.Dż od października zacznę Cię męczyć abyś mi też zakupiła ten numer ;) jeżeli go dorwiesz to zapłacę nawet podwójną cenę aby go mieć :)

BTW- wielkie dzięki, Dobry Człowieku

Zamówienie przyjęto, dostałam potwierdzenie, więc wygląda na to, że wszystko OK.
Skoro nie widać różnicy, to po co przepłacać?

Ostatnio zmieniony wt, 06 lis 2007, 12:46 przez M.Dż.*, łącznie zmieniany 1 raz.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Można złożyć zamówienie tylko na jeden egzemplarz? Wydawało mi się że trzeba wykupić prenumeratę?M.Dż.* pisze:
viva201, właśnie złożyłam zamówienie pod linkiem, który podał K (http://www.europress.pl/produkt/uomo_vogue-47.php )
BTW- wielkie dzięki, Dobry Człowieku![]()
- BillieJean
jesteś pewna że dostaniesz ten vogue o który ci chodzi, a nie ten na załączonym obrazku?M.Dż.* pisze: właśnie złożyłam zamówienie pod linkiem
Chciałam złożyć zamówienie na Jacksonworld.it ale oni wymagają PayPala którego aktualnie nie mam.
facet mnie wykończy przed wydaniem płyty, wyglądanie tak bosko powinno być zakazane...
Hm, M.Dż, tam trzeba wybrać okres prenumeraty lub zaznaczyć "dostawy do firm". I jak klię kliknie dostawy do firm, to w koszyku i tak mamy 3 egzemplarze. I teraz pytanie, czy Ty się orientujesz, czy zamówiłaś 3 takie same, czy trzy różne (z trzech miesięcy)?
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
Pewność będę mieć, jak dostanę do ręki oczekiwany egzemplarzBillieJean pisze:jesteś pewna że dostaniesz ten vogue o który ci chodzi, a nie ten na załączonym obrazku?

Sprawdziłam- dotyczy to wydania włoskiego l'Uomo Vogue, więc wydawnictwo dobre.
Co do numeru- zaznaczyłam wysyłając zamówienie, że chodzi o ten październikowy

Wybrałam "dostawę do firm", bo o jeden tylko egzemplarz mi chodziło.KASIA pisze:Hm, M.Dż, tam trzeba wybrać okres prenumeraty lub zaznaczyć "dostawy do firm". I jak klię kliknie dostawy do firm, to w koszyku i tak mamy 3 egzemplarze. I teraz pytanie, czy Ty się orientujesz, czy zamówiłaś 3 takie same, czy trzy różne (z trzech miesięcy)?
Faktycznie, kiedy kliknęłam w zamówienie, wyskoczyły mi 3 egzemplarze, ale ponieważ się tym nie zraziłam i poszłam dalej, okazało się, że jednak zaznaczył się 1 egzemplarz

Na potwierdzeniu zamówienia mam, jak wół:
Zamówienie nr xx/xx/xx/xxxx na stronie www.europress.pl
Uomo Vogue (dostawy do firm) 1 szt. cena: 34,00 zł
----------------------------------------------
RAZEM DO ZAPŁATY: 34,00 zł
więc jest szansa, że dostanę tylko ten jeden konkretny egzemplarz

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
A gdzie i za ile dokładnie, bo ja mam paypala!BillieJean pisze:jesteś pewna że dostaniesz ten vogue o który ci chodzi, a nie ten na załączonym obrazku?M.Dż.* pisze: właśnie złożyłam zamówienie pod linkiem
Chciałam złożyć zamówienie na Jacksonworld.it ale oni wymagają PayPala którego aktualnie nie mam.
No, właśnie- z początku miałam trzy egzemplarze i opcję wyboru, ale mniej niż 3 się wybrać nie dało. Ale kiedy kliknęłam na "zamów", pojawił mi się jeden egzemplarzviva201 pisze:a tak a propo M,Dż też próbowałam zamówic tam gdzie ty dla firm i wyskoczyły mi 3 numery

Chyba coś mają z systemem nie ten tego

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
viva201, to i tak niezły wynik, bo oficjalnie wydawnictwo wchodzi na rynek 3-goviva201 pisze:ja mam odbiór 2 października

A czy ktoś się orientuje, jaki numer ma TO Uomo Vogue?
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight