WIIIIIIITAM :D

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Bender

WIIIIIIITAM :D

Post autor: Bender »

Witam
Mam na imie Marcin. Michaela słucham od nie dawna, ale jego muza naprawdę mi się spodobała :) (jakie to odkrywcze glupija )
Pochodze z miasta którego nazwa nic Wam i tak nie powie: Lipno :D
Od 7 lat słucham tylko hip-hopu, a twórczość MJ miała wpływ na prawie wszystkie style muzyczne więc nie kłuci się to z moimi artystycznymi upodobaniami :-)
Poza muzyką intersuje się historią, religiami i JAPONIĄ, która jest moją największą pasją :-)
To tyle na mój temat :D
POZDRO
MJ
(mam takie same inicjały jak Michael :-) )
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

a wiec witam Cie very serdecznie. bardzo dobrze ze sie zdecydowales. + dla twojej osobowosci:P bardzo sie z tego powodu ciesze i mam nadzieje ze Ci sie tutaj spodoba:) :mj:
Awatar użytkownika
Sugar

Post autor: Sugar »

W Lipnie urodziła się Pola Negri ;-)

Witamy :mj:
Awatar użytkownika
jolene_

Post autor: jolene_ »

Bender pisze:Lipno
KTÓRE LIPNO?! Nie mów, że te koło Sierpca!
:happy:

Witaj :-)
Bender

dokładnie to Lipno :D
zgadza się. w Lipnie urodziła się Pola Negri.
jako ciekawostkę mogę dodać, że dom w którym się urodziła należał kiedyś do moich dziadków :D
Awatar użytkownika
jolene_

Post autor: jolene_ »

Bender pisze:zgadza się. w Lipnie urodziła się Pola Negri.
jako ciekawostkę mogę dodać, że dom w którym się urodziła należał kiedyś do moich dziadków :D
Nieźle!

Uhm... No to... Mamy do siebie blisko ;]
A jako ciekawostka- jutro będę w Sierpcu ;d

Witam jeszcze raz :party: .
Awatar użytkownika
Sugar

Post autor: Sugar »

Bender pisze:Pochodze z miasta którego nazwa nic Wam i tak nie powie: Lipno :D
Bender pisze:zgadza się. w Lipnie urodziła się Pola Negri.
Nie no, nazwa nic nam nie mówi, skąąąąąąąd ; D
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

Marcin moj kolego drogi, a moze opowiedzialbys cos o tym jak poznales tworczosc Michaela i co Cie na niego naprowadzilo. chetnie poczytam:D
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

To ja dołączam sie do reszty. Poplośę o coś więcej... :smiech:
Obrazek
Bender

Jade moim nowiutkim caddilackiem przez ulice słonecznego Miami. W radio słychać największe przeboje lat '80-tych. Weseło nucę piosenki aż tu nagle szok. Słyszę znakomite brzmienie i cudowny głos jakiegoś piosenkarza. W refrenie przewija się jakieś nazwisko... Bi... Billie... Billie Jean. Tak to jest właśnie to! Utwór mną totalnie pozamiatał. Nie mogę utrzymać kierownicy z podniecenia. Nieeeee! W tym momencie auto wjechało w radiowóz policyjny. Przez głowę przeszła mi tylko jedna myśl "Gorzej być nie może". Niestety myliłem się. W tym momencie komputer zaliczył zwisa. Dość głośno wypowiedziałem jedno z najważniejszych słów dla ludzkości: "Kur**" Z pokoju obok nadeszła natychmiastowa riposta matki "Jak nie umiesz grać to nie graj". Olewając słowa przed chwilą usłyszane zrestartowałem kompa. Ponownie włączyłem GTA: Vice City. Wsiadłem do samochodu, ustawiłem odpowiednią stację i czekałem na ten piękny utwór. Tak! W końcu nadeszła ta chwila! Znowu słyszę Billie Jean. Nie mogę wyjść podziwu. Genialny kawałek. Czekałem jeszcze kilka razy na ten numer, przesłuchując piosenki w radiu i szukając tego niesamowitego głosu.

Od tych chwil minęło kilka lat. Nie zgłębiałem się bardziej w twórczość tego pana (wtedy niemiałem pojęcia, że to piosenka MJ). Kilka dni temu mnie coś tchnęło. "Hmm... czemu by nie? Posłuchać nie zaszkodzi." Jak pomyślałem tak zrobiłem. Ponownie usłyszałem Billie Jean, Poraz pierwszy w życiui Thrillera i inne hity: "Fajne to" pomyślałem. Moje informacje na temat MJ były dość skąpe, wiedziałem tylko to o czym mówiły media:, że sie wybielił, że kocha dzieci inaczej, że nawet swoje naraził bardzo. Wszedłem na magiczną stronę: www.google.pl , wpisałem imie i nazwisko wykonawcy i trafiłem na tą stronkę i forum.

Koniec wstrząsającej opowieści o tym jak zacząłem słuchać MJ
POZDRO
Awatar użytkownika
Michalinka

Post autor: Michalinka »

Witam serdecznie!Miłej zabawy i postowania!
Obrazek
Who's bad?
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

Witamy cieplutko :happy:
Ciekawa historia :dance:
Milego pisania na forum :-)
[*]
MJ <33
Billy Jean

Post autor: Billy Jean »